Objavljeno: utorak, 15.03.2016.

Kakva čast! Naši mališani u društvu Princa Charlesa i Camille!

Ovih je dana Hrvatsku zatresla prava prinčevska euforija. Naime, slavni britanski par, Princ od Wellsa Charles i vojvotkinja od Cornwalla Camilla posjetili su Zagreb i okolicu.

Iako u stisnutom rasporedu, susreli su se s našom Predsjednicom i premijerom te uspjeli vidjeti tek dio ljepota našeg glavnog grada.
 
Među njima našlo se i Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu gdje su Charlesa i Camillu dočekala i pozdravila djeca iz SOS Dječjeg sela Lekenik. Uzbuđeni, dotjerani i neodoljivi uručili su kraljevskom paru cvijeće i malene poklone. Desetoro naših mališana u dobi od pet do 11 godina prisustvovalo je ovom divnom trenutku kojeg će zasigurno pamtiti cijeli život.
 
Za ovu divnu gestu i priliku da upoznaju jedan ovako uzvišen par, zaslužno je Britansko veleposlanstvo, inače vjeran partner i prijatelj Udruge SOS Dječje selo Hrvatska
 

 

 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više