Objavljeno: utorak, 15.03.2016.

Kakva čast! Naši mališani u društvu Princa Charlesa i Camille!

Ovih je dana Hrvatsku zatresla prava prinčevska euforija. Naime, slavni britanski par, Princ od Wellsa Charles i vojvotkinja od Cornwalla Camilla posjetili su Zagreb i okolicu.

Iako u stisnutom rasporedu, susreli su se s našom Predsjednicom i premijerom te uspjeli vidjeti tek dio ljepota našeg glavnog grada.
 
Među njima našlo se i Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu gdje su Charlesa i Camillu dočekala i pozdravila djeca iz SOS Dječjeg sela Lekenik. Uzbuđeni, dotjerani i neodoljivi uručili su kraljevskom paru cvijeće i malene poklone. Desetoro naših mališana u dobi od pet do 11 godina prisustvovalo je ovom divnom trenutku kojeg će zasigurno pamtiti cijeli život.
 
Za ovu divnu gestu i priliku da upoznaju jedan ovako uzvišen par, zaslužno je Britansko veleposlanstvo, inače vjeran partner i prijatelj Udruge SOS Dječje selo Hrvatska
 

 

 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više