Objavljeno: utorak, 15.03.2016.

Kakva čast! Naši mališani u društvu Princa Charlesa i Camille!

Ovih je dana Hrvatsku zatresla prava prinčevska euforija. Naime, slavni britanski par, Princ od Wellsa Charles i vojvotkinja od Cornwalla Camilla posjetili su Zagreb i okolicu.

Iako u stisnutom rasporedu, susreli su se s našom Predsjednicom i premijerom te uspjeli vidjeti tek dio ljepota našeg glavnog grada.
 
Među njima našlo se i Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu gdje su Charlesa i Camillu dočekala i pozdravila djeca iz SOS Dječjeg sela Lekenik. Uzbuđeni, dotjerani i neodoljivi uručili su kraljevskom paru cvijeće i malene poklone. Desetoro naših mališana u dobi od pet do 11 godina prisustvovalo je ovom divnom trenutku kojeg će zasigurno pamtiti cijeli život.
 
Za ovu divnu gestu i priliku da upoznaju jedan ovako uzvišen par, zaslužno je Britansko veleposlanstvo, inače vjeran partner i prijatelj Udruge SOS Dječje selo Hrvatska
 

 

 

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više