Objavljeno: utorak, 15.03.2016.

Kakva čast! Naši mališani u društvu Princa Charlesa i Camille!

Ovih je dana Hrvatsku zatresla prava prinčevska euforija. Naime, slavni britanski par, Princ od Wellsa Charles i vojvotkinja od Cornwalla Camilla posjetili su Zagreb i okolicu.

Iako u stisnutom rasporedu, susreli su se s našom Predsjednicom i premijerom te uspjeli vidjeti tek dio ljepota našeg glavnog grada.
 
Među njima našlo se i Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu gdje su Charlesa i Camillu dočekala i pozdravila djeca iz SOS Dječjeg sela Lekenik. Uzbuđeni, dotjerani i neodoljivi uručili su kraljevskom paru cvijeće i malene poklone. Desetoro naših mališana u dobi od pet do 11 godina prisustvovalo je ovom divnom trenutku kojeg će zasigurno pamtiti cijeli život.
 
Za ovu divnu gestu i priliku da upoznaju jedan ovako uzvišen par, zaslužno je Britansko veleposlanstvo, inače vjeran partner i prijatelj Udruge SOS Dječje selo Hrvatska
 

 

 

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više