Objavljeno: četvrtak, 17.03.2016.

Jeste li znali? Sutra rode stižu u Lekenik! Dočekajmo ih zajedno

Već tradicionalna manifestacija 'Dočekajmo rode', kojom obilježavamo početak proljeća, ove je godine dobila novo ruho.

Naime, prijatelji i suradnici Općine Lekenik, Turistička zajednica Krapinsko-križevačke županije, svoju je manifestaciju postavljanja velike pisanice povodom najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa, odlučila spojiti s dočekom roda. Tako će u petak, 18. ožujka, s početkom u 11.00 sati , ispred čardaka u samom središtu Lekenika, nasuprot općinske zgrade, zavladati pravo slavlje.

Uz prigodni program, dječje pjesmice i recitacije, dočekat ćemo proljeće i nagovijestiti veliko Uskrsno slavlje. Djeca iz OŠ Mladost Lekenik, Dječjeg vrtića Lekenik te SOS Dječjeg sela Lekenik, udružit će svoje snage i malene, ali prodorne, glasove te svima dati na znanje da se rode vraćaju u naše krajeve.. Mališani će pokazati i svoje slikarsko umijeće pa će 'staru hižu' ispred čardaka ukrasiti radovima na temu proljeća. Za dobru pjesmu i ples pobrinut će se KUD Kolovrat iz Lekenika
Ovu svečanost pored djece, domaćina i uvijek dragih gostiju posjetit će i župan Sisačko-moslavačke županije, gospodin Ivo Žinić te načelnik Općine Lekenik, gospodin Ivica Perović.

Uljepšajte nam i vi ovaj dan svojim prisustvom te s nama dočekajte najljepše doba godine.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više