Objavljeno: četvrtak, 17.03.2016.

Jeste li znali? Sutra rode stižu u Lekenik! Dočekajmo ih zajedno

Već tradicionalna manifestacija 'Dočekajmo rode', kojom obilježavamo početak proljeća, ove je godine dobila novo ruho.

Naime, prijatelji i suradnici Općine Lekenik, Turistička zajednica Krapinsko-križevačke županije, svoju je manifestaciju postavljanja velike pisanice povodom najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa, odlučila spojiti s dočekom roda. Tako će u petak, 18. ožujka, s početkom u 11.00 sati , ispred čardaka u samom središtu Lekenika, nasuprot općinske zgrade, zavladati pravo slavlje.

Uz prigodni program, dječje pjesmice i recitacije, dočekat ćemo proljeće i nagovijestiti veliko Uskrsno slavlje. Djeca iz OŠ Mladost Lekenik, Dječjeg vrtića Lekenik te SOS Dječjeg sela Lekenik, udružit će svoje snage i malene, ali prodorne, glasove te svima dati na znanje da se rode vraćaju u naše krajeve.. Mališani će pokazati i svoje slikarsko umijeće pa će 'staru hižu' ispred čardaka ukrasiti radovima na temu proljeća. Za dobru pjesmu i ples pobrinut će se KUD Kolovrat iz Lekenika
Ovu svečanost pored djece, domaćina i uvijek dragih gostiju posjetit će i župan Sisačko-moslavačke županije, gospodin Ivo Žinić te načelnik Općine Lekenik, gospodin Ivica Perović.

Uljepšajte nam i vi ovaj dan svojim prisustvom te s nama dočekajte najljepše doba godine.

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više