Objavljeno: petak, 18.03.2016.

Velika pisanica 'osvanula' u Lekeniku

Tradicionalna, sedma po redu, manifestacija Dočekajmo rode u Lekeniku je okupila veliki broj mališana koji su uz prigodne pjesmice i recitacije dozvali rode i nagovijestili proljeće.

U suncem okupanom Lekeniku, ispred čardaka ukrašenog dječjim radovima, KUD Kolovrat pjesmom je otvorio ovu kulturno-ekološku manifestaciju.

U neodoljivom programu mališana iz OŠ Mladost Lekenik, Dječjeg vrtića Lekenik te polaznika 'Male igraonice' iz SOS Dječjeg sela Lekenik, uživali su prijatelji i suradnici Općine Lekenik, načelnik Općine Lekenik, gospodin Ivica Perović te pročelnica poljoprivrede Sisačko-moslavačke županije Ljiljana Križanić.

Poseban gost bio je gospodin Zdravko Mihec koji je ispred Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije donio veliku Uskrsnu pisanicu te ju postavio ispred čardaka u Lekeniku. Trenutak otkrivanja same pisanice oduševio je sve uzvanike, a posebno one najmlađe koji su brzo pohitali fotografirati se kraj nje.

Cijela manifestacija završila je u veselom raspjevanom tonu dječjeg hita 'Kad si sretan' za čiju su prigodu izvođenja i veliki i mali udružili snage. Iako se rode nisu ukazale, sigurni smo da su čuli pjesmu naših mališana te raširila svoja krila prema osunčanom Lekeniku.

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.04.2018.

C&A Foundation podržao rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska

C&A Foundation naš je novi partner. Velikodušnom donacijom dali su podršku radu Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.04.2018.

Ove subote svi trk na plivačko natjecanje 'Medek'

Osim podrške mladim plivačima na prvom plivačkom natjecanju PK Medveščak za početnike, 'Medek', moći ćete podržati i rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.04.2018.

Drage gošće iz Njemačke pristigle u Lekenik

SOS Dječje selo Lekenik ugostilo je šest kolegica iz Njemačke, SOS-Kinderdorf e.V. Deutschland sa sjedištem u Münchenu.

Saznajte više