Objavljeno: petak, 18.03.2016.

Velika pisanica 'osvanula' u Lekeniku

Tradicionalna, sedma po redu, manifestacija Dočekajmo rode u Lekeniku je okupila veliki broj mališana koji su uz prigodne pjesmice i recitacije dozvali rode i nagovijestili proljeće.

U suncem okupanom Lekeniku, ispred čardaka ukrašenog dječjim radovima, KUD Kolovrat pjesmom je otvorio ovu kulturno-ekološku manifestaciju.

U neodoljivom programu mališana iz OŠ Mladost Lekenik, Dječjeg vrtića Lekenik te polaznika 'Male igraonice' iz SOS Dječjeg sela Lekenik, uživali su prijatelji i suradnici Općine Lekenik, načelnik Općine Lekenik, gospodin Ivica Perović te pročelnica poljoprivrede Sisačko-moslavačke županije Ljiljana Križanić.

Poseban gost bio je gospodin Zdravko Mihec koji je ispred Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije donio veliku Uskrsnu pisanicu te ju postavio ispred čardaka u Lekeniku. Trenutak otkrivanja same pisanice oduševio je sve uzvanike, a posebno one najmlađe koji su brzo pohitali fotografirati se kraj nje.

Cijela manifestacija završila je u veselom raspjevanom tonu dječjeg hita 'Kad si sretan' za čiju su prigodu izvođenja i veliki i mali udružili snage. Iako se rode nisu ukazale, sigurni smo da su čuli pjesmu naših mališana te raširila svoja krila prema osunčanom Lekeniku.

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više