Objavljeno: petak, 18.03.2016.

Velika pisanica 'osvanula' u Lekeniku

Tradicionalna, sedma po redu, manifestacija Dočekajmo rode u Lekeniku je okupila veliki broj mališana koji su uz prigodne pjesmice i recitacije dozvali rode i nagovijestili proljeće.

U suncem okupanom Lekeniku, ispred čardaka ukrašenog dječjim radovima, KUD Kolovrat pjesmom je otvorio ovu kulturno-ekološku manifestaciju.

U neodoljivom programu mališana iz OŠ Mladost Lekenik, Dječjeg vrtića Lekenik te polaznika 'Male igraonice' iz SOS Dječjeg sela Lekenik, uživali su prijatelji i suradnici Općine Lekenik, načelnik Općine Lekenik, gospodin Ivica Perović te pročelnica poljoprivrede Sisačko-moslavačke županije Ljiljana Križanić.

Poseban gost bio je gospodin Zdravko Mihec koji je ispred Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije donio veliku Uskrsnu pisanicu te ju postavio ispred čardaka u Lekeniku. Trenutak otkrivanja same pisanice oduševio je sve uzvanike, a posebno one najmlađe koji su brzo pohitali fotografirati se kraj nje.

Cijela manifestacija završila je u veselom raspjevanom tonu dječjeg hita 'Kad si sretan' za čiju su prigodu izvođenja i veliki i mali udružili snage. Iako se rode nisu ukazale, sigurni smo da su čuli pjesmu naših mališana te raširila svoja krila prema osunčanom Lekeniku.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više