Objavljeno: petak, 18.03.2016.

Velika pisanica 'osvanula' u Lekeniku

Tradicionalna, sedma po redu, manifestacija Dočekajmo rode u Lekeniku je okupila veliki broj mališana koji su uz prigodne pjesmice i recitacije dozvali rode i nagovijestili proljeće.

U suncem okupanom Lekeniku, ispred čardaka ukrašenog dječjim radovima, KUD Kolovrat pjesmom je otvorio ovu kulturno-ekološku manifestaciju.

U neodoljivom programu mališana iz OŠ Mladost Lekenik, Dječjeg vrtića Lekenik te polaznika 'Male igraonice' iz SOS Dječjeg sela Lekenik, uživali su prijatelji i suradnici Općine Lekenik, načelnik Općine Lekenik, gospodin Ivica Perović te pročelnica poljoprivrede Sisačko-moslavačke županije Ljiljana Križanić.

Poseban gost bio je gospodin Zdravko Mihec koji je ispred Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije donio veliku Uskrsnu pisanicu te ju postavio ispred čardaka u Lekeniku. Trenutak otkrivanja same pisanice oduševio je sve uzvanike, a posebno one najmlađe koji su brzo pohitali fotografirati se kraj nje.

Cijela manifestacija završila je u veselom raspjevanom tonu dječjeg hita 'Kad si sretan' za čiju su prigodu izvođenja i veliki i mali udružili snage. Iako se rode nisu ukazale, sigurni smo da su čuli pjesmu naših mališana te raširila svoja krila prema osunčanom Lekeniku.

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više