Objavljeno: utorak, 22.03.2016.

Priča o lijenom cvrčku i vrijednom mravu iz Zadra stigla do Ladimirevaca

Djecu iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci posjetile su studentice 'Odjela za izobrazbu učitelja i odgojitelja' Sveučilišta u Zadru te njihove profesorice.

Drage gošće predvođene pročelnicom Odjela prof. dr. sc. Smiljanom Zrilić, sunčanu su subotu u Ladimirevcima uljepšale su predstavom i edukativnim radionicama.

Zahvaljujući studenticama i lijepom vremenu, djeca SOS Dječjeg sela Ladimrevci svoje su uskršnje praznike započela na otvorenom. Naime, djevojke su ih u seoskom amfiteatru uveselile predstavom 'Cvrčak i mrav', za koju su same napisale dijaloge i glazbene brojeve te izradile scenografiju. S oduševljenjem su naši mališani pratili priču o međusobnom pomaganju u nevolji te gošće ispratili gromoglasnim pljeskom.

Nakon predstave, uslijedile su radionice. Na jednoj njih djeca su se družila sa studenticama igrajući društvene i didaktičke igre, dočim su na drugoj izrađivali likovne radove s motivima iz predstave. Na kraju druženja, ostalo je mnogo lijepih iskustava sa obje strane te mnoštvo dječjih crteža koji će krasiti naše Selo.

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.04.2018.

C&A Foundation podržao rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska

C&A Foundation naš je novi partner. Velikodušnom donacijom dali su podršku radu Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.04.2018.

Ove subote svi trk na plivačko natjecanje 'Medek'

Osim podrške mladim plivačima na prvom plivačkom natjecanju PK Medveščak za početnike, 'Medek', moći ćete podržati i rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.04.2018.

Drage gošće iz Njemačke pristigle u Lekenik

SOS Dječje selo Lekenik ugostilo je šest kolegica iz Njemačke, SOS-Kinderdorf e.V. Deutschland sa sjedištem u Münchenu.

Saznajte više