Objavljeno: utorak, 22.03.2016.

Priča o lijenom cvrčku i vrijednom mravu iz Zadra stigla do Ladimirevaca

Djecu iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci posjetile su studentice 'Odjela za izobrazbu učitelja i odgojitelja' Sveučilišta u Zadru te njihove profesorice.

Drage gošće predvođene pročelnicom Odjela prof. dr. sc. Smiljanom Zrilić, sunčanu su subotu u Ladimirevcima uljepšale su predstavom i edukativnim radionicama.

Zahvaljujući studenticama i lijepom vremenu, djeca SOS Dječjeg sela Ladimrevci svoje su uskršnje praznike započela na otvorenom. Naime, djevojke su ih u seoskom amfiteatru uveselile predstavom 'Cvrčak i mrav', za koju su same napisale dijaloge i glazbene brojeve te izradile scenografiju. S oduševljenjem su naši mališani pratili priču o međusobnom pomaganju u nevolji te gošće ispratili gromoglasnim pljeskom.

Nakon predstave, uslijedile su radionice. Na jednoj njih djeca su se družila sa studenticama igrajući društvene i didaktičke igre, dočim su na drugoj izrađivali likovne radove s motivima iz predstave. Na kraju druženja, ostalo je mnogo lijepih iskustava sa obje strane te mnoštvo dječjih crteža koji će krasiti naše Selo.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više