Objavljeno: utorak, 22.03.2016.

Priča o lijenom cvrčku i vrijednom mravu iz Zadra stigla do Ladimirevaca

Djecu iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci posjetile su studentice 'Odjela za izobrazbu učitelja i odgojitelja' Sveučilišta u Zadru te njihove profesorice.

Drage gošće predvođene pročelnicom Odjela prof. dr. sc. Smiljanom Zrilić, sunčanu su subotu u Ladimirevcima uljepšale su predstavom i edukativnim radionicama.

Zahvaljujući studenticama i lijepom vremenu, djeca SOS Dječjeg sela Ladimrevci svoje su uskršnje praznike započela na otvorenom. Naime, djevojke su ih u seoskom amfiteatru uveselile predstavom 'Cvrčak i mrav', za koju su same napisale dijaloge i glazbene brojeve te izradile scenografiju. S oduševljenjem su naši mališani pratili priču o međusobnom pomaganju u nevolji te gošće ispratili gromoglasnim pljeskom.

Nakon predstave, uslijedile su radionice. Na jednoj njih djeca su se družila sa studenticama igrajući društvene i didaktičke igre, dočim su na drugoj izrađivali likovne radove s motivima iz predstave. Na kraju druženja, ostalo je mnogo lijepih iskustava sa obje strane te mnoštvo dječjih crteža koji će krasiti naše Selo.

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više