Objavljeno: utorak, 22.03.2016.

Priča o lijenom cvrčku i vrijednom mravu iz Zadra stigla do Ladimirevaca

Djecu iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci posjetile su studentice 'Odjela za izobrazbu učitelja i odgojitelja' Sveučilišta u Zadru te njihove profesorice.

Drage gošće predvođene pročelnicom Odjela prof. dr. sc. Smiljanom Zrilić, sunčanu su subotu u Ladimirevcima uljepšale su predstavom i edukativnim radionicama.

Zahvaljujući studenticama i lijepom vremenu, djeca SOS Dječjeg sela Ladimrevci svoje su uskršnje praznike započela na otvorenom. Naime, djevojke su ih u seoskom amfiteatru uveselile predstavom 'Cvrčak i mrav', za koju su same napisale dijaloge i glazbene brojeve te izradile scenografiju. S oduševljenjem su naši mališani pratili priču o međusobnom pomaganju u nevolji te gošće ispratili gromoglasnim pljeskom.

Nakon predstave, uslijedile su radionice. Na jednoj njih djeca su se družila sa studenticama igrajući društvene i didaktičke igre, dočim su na drugoj izrađivali likovne radove s motivima iz predstave. Na kraju druženja, ostalo je mnogo lijepih iskustava sa obje strane te mnoštvo dječjih crteža koji će krasiti naše Selo.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više