Objavljeno: utorak, 22.03.2016.

Priča o lijenom cvrčku i vrijednom mravu iz Zadra stigla do Ladimirevaca

Djecu iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci posjetile su studentice 'Odjela za izobrazbu učitelja i odgojitelja' Sveučilišta u Zadru te njihove profesorice.

Drage gošće predvođene pročelnicom Odjela prof. dr. sc. Smiljanom Zrilić, sunčanu su subotu u Ladimirevcima uljepšale su predstavom i edukativnim radionicama.

Zahvaljujući studenticama i lijepom vremenu, djeca SOS Dječjeg sela Ladimrevci svoje su uskršnje praznike započela na otvorenom. Naime, djevojke su ih u seoskom amfiteatru uveselile predstavom 'Cvrčak i mrav', za koju su same napisale dijaloge i glazbene brojeve te izradile scenografiju. S oduševljenjem su naši mališani pratili priču o međusobnom pomaganju u nevolji te gošće ispratili gromoglasnim pljeskom.

Nakon predstave, uslijedile su radionice. Na jednoj njih djeca su se družila sa studenticama igrajući društvene i didaktičke igre, dočim su na drugoj izrađivali likovne radove s motivima iz predstave. Na kraju druženja, ostalo je mnogo lijepih iskustava sa obje strane te mnoštvo dječjih crteža koji će krasiti naše Selo.

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više