Objavljeno: petak, 01.04.2016.

Biti gost Ane Tomašković stvara neopisiv osjećaj ugode

Kada netko prepozna vaš rad i misiju koju obavljate te još k'tome ima najjači medij kao oružje u rukama, možete sa sigurnošću reći da ste osvojili 'jackpot'.

Upravo tako, kao pobjednici, osjećali smo se u gostima urednice, socijalne radnice i prekrasne osobe, gospođe Ane Tomašković. Ova divna persona ugostila nas je u svojoj emisiji 'Normalan život' i dala priliku da gledateljima dočaramo misiju i viziju Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Tom prigodom u ugodnom društvu 'domaćice' Ane uživali su naši predstavnici: Gordana Gašparović, SOS mama, Nensi Dubravec, bivše SOS dijete, Mario Čović, direktor SOS Dječjeg sela Lekenik i Gordana Daniel, direktorica razvoja nacionalnih programa SOS Dječjeg sela Hrvatska.

U emisiji će se govoriti o vrijednostima, programima, senzibilitetu prema različitosti, o multidisciplinarnom pristupu prema svakom djetetu koje iz bilo kojih razloga ne može živjeti u vlastitom domu te u ovoj oazi prihvaćanja, stručnosti i ljubavi pronalazi svoju sigurnost i dom. Gledajte nas danas, u četvrtak, 1. travnja, u 14.00 sati na Prvom programu HTV-a.

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više