Objavljeno: petak, 01.04.2016.

Biti gost Ane Tomašković stvara neopisiv osjećaj ugode

Kada netko prepozna vaš rad i misiju koju obavljate te još k'tome ima najjači medij kao oružje u rukama, možete sa sigurnošću reći da ste osvojili 'jackpot'.

Upravo tako, kao pobjednici, osjećali smo se u gostima urednice, socijalne radnice i prekrasne osobe, gospođe Ane Tomašković. Ova divna persona ugostila nas je u svojoj emisiji 'Normalan život' i dala priliku da gledateljima dočaramo misiju i viziju Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Tom prigodom u ugodnom društvu 'domaćice' Ane uživali su naši predstavnici: Gordana Gašparović, SOS mama, Nensi Dubravec, bivše SOS dijete, Mario Čović, direktor SOS Dječjeg sela Lekenik i Gordana Daniel, direktorica razvoja nacionalnih programa SOS Dječjeg sela Hrvatska.

U emisiji će se govoriti o vrijednostima, programima, senzibilitetu prema različitosti, o multidisciplinarnom pristupu prema svakom djetetu koje iz bilo kojih razloga ne može živjeti u vlastitom domu te u ovoj oazi prihvaćanja, stručnosti i ljubavi pronalazi svoju sigurnost i dom. Gledajte nas danas, u četvrtak, 1. travnja, u 14.00 sati na Prvom programu HTV-a.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više