Objavljeno: petak, 01.04.2016.

Biti gost Ane Tomašković stvara neopisiv osjećaj ugode

Kada netko prepozna vaš rad i misiju koju obavljate te još k'tome ima najjači medij kao oružje u rukama, možete sa sigurnošću reći da ste osvojili 'jackpot'.

Upravo tako, kao pobjednici, osjećali smo se u gostima urednice, socijalne radnice i prekrasne osobe, gospođe Ane Tomašković. Ova divna persona ugostila nas je u svojoj emisiji 'Normalan život' i dala priliku da gledateljima dočaramo misiju i viziju Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Tom prigodom u ugodnom društvu 'domaćice' Ane uživali su naši predstavnici: Gordana Gašparović, SOS mama, Nensi Dubravec, bivše SOS dijete, Mario Čović, direktor SOS Dječjeg sela Lekenik i Gordana Daniel, direktorica razvoja nacionalnih programa SOS Dječjeg sela Hrvatska.

U emisiji će se govoriti o vrijednostima, programima, senzibilitetu prema različitosti, o multidisciplinarnom pristupu prema svakom djetetu koje iz bilo kojih razloga ne može živjeti u vlastitom domu te u ovoj oazi prihvaćanja, stručnosti i ljubavi pronalazi svoju sigurnost i dom. Gledajte nas danas, u četvrtak, 1. travnja, u 14.00 sati na Prvom programu HTV-a.

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više