Objavljeno: petak, 01.04.2016.

Biti gost Ane Tomašković stvara neopisiv osjećaj ugode

Kada netko prepozna vaš rad i misiju koju obavljate te još k'tome ima najjači medij kao oružje u rukama, možete sa sigurnošću reći da ste osvojili 'jackpot'.

Upravo tako, kao pobjednici, osjećali smo se u gostima urednice, socijalne radnice i prekrasne osobe, gospođe Ane Tomašković. Ova divna persona ugostila nas je u svojoj emisiji 'Normalan život' i dala priliku da gledateljima dočaramo misiju i viziju Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Tom prigodom u ugodnom društvu 'domaćice' Ane uživali su naši predstavnici: Gordana Gašparović, SOS mama, Nensi Dubravec, bivše SOS dijete, Mario Čović, direktor SOS Dječjeg sela Lekenik i Gordana Daniel, direktorica razvoja nacionalnih programa SOS Dječjeg sela Hrvatska.

U emisiji će se govoriti o vrijednostima, programima, senzibilitetu prema različitosti, o multidisciplinarnom pristupu prema svakom djetetu koje iz bilo kojih razloga ne može živjeti u vlastitom domu te u ovoj oazi prihvaćanja, stručnosti i ljubavi pronalazi svoju sigurnost i dom. Gledajte nas danas, u četvrtak, 1. travnja, u 14.00 sati na Prvom programu HTV-a.

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.04.2018.

C&A Foundation podržao rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska

C&A Foundation naš je novi partner. Velikodušnom donacijom dali su podršku radu Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.04.2018.

Ove subote svi trk na plivačko natjecanje 'Medek'

Osim podrške mladim plivačima na prvom plivačkom natjecanju PK Medveščak za početnike, 'Medek', moći ćete podržati i rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.04.2018.

Drage gošće iz Njemačke pristigle u Lekenik

SOS Dječje selo Lekenik ugostilo je šest kolegica iz Njemačke, SOS-Kinderdorf e.V. Deutschland sa sjedištem u Münchenu.

Saznajte više