Objavljeno: petak, 01.04.2016.

Biti gost Ane Tomašković stvara neopisiv osjećaj ugode

Kada netko prepozna vaš rad i misiju koju obavljate te još k'tome ima najjači medij kao oružje u rukama, možete sa sigurnošću reći da ste osvojili 'jackpot'.

Upravo tako, kao pobjednici, osjećali smo se u gostima urednice, socijalne radnice i prekrasne osobe, gospođe Ane Tomašković. Ova divna persona ugostila nas je u svojoj emisiji 'Normalan život' i dala priliku da gledateljima dočaramo misiju i viziju Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Tom prigodom u ugodnom društvu 'domaćice' Ane uživali su naši predstavnici: Gordana Gašparović, SOS mama, Nensi Dubravec, bivše SOS dijete, Mario Čović, direktor SOS Dječjeg sela Lekenik i Gordana Daniel, direktorica razvoja nacionalnih programa SOS Dječjeg sela Hrvatska.

U emisiji će se govoriti o vrijednostima, programima, senzibilitetu prema različitosti, o multidisciplinarnom pristupu prema svakom djetetu koje iz bilo kojih razloga ne može živjeti u vlastitom domu te u ovoj oazi prihvaćanja, stručnosti i ljubavi pronalazi svoju sigurnost i dom. Gledajte nas danas, u četvrtak, 1. travnja, u 14.00 sati na Prvom programu HTV-a.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više