Objavljeno: utorak, 05.04.2016.

Mali maratonci trče Osječki krug

Koliko dječje noge mogu biti brze? Kada su razigrane, nema im ravnih. To su dokazali i naši mališani iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci na 12. Osječkom Ferivi.

U velikoj gužvi, među čak 800 malih, ali nevjerojatno brzi, natjecatelja, 2. travnja 2016., u Osijeku našli su se klinci i klinceze iz Ladimirevaca. Odlično raspoloženi i 'nabrijani' na trčanje sudjelovali su u polumaratonu pod nazivom 12. Osječka Feriva.

Naši su se mališani lavlje borili u svim skupinama - od vrtićke utrke na 250 metara do utrke na 1.500 metara za polaznike sedmih i osmih razreda.

Iako se ove godine u Selo nitko nije vratio ovjenčan medaljom, rezultati pri vrhu rang-lista pojedinih uzrasta ispunili su našu djecu ponosom, jer su vidjeli da se mogu nositi sa svojim vršnjacima iz brojnih atletskih klubova.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više