Objavljeno: utorak, 05.04.2016.

Mali maratonci trče Osječki krug

Koliko dječje noge mogu biti brze? Kada su razigrane, nema im ravnih. To su dokazali i naši mališani iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci na 12. Osječkom Ferivi.

U velikoj gužvi, među čak 800 malih, ali nevjerojatno brzi, natjecatelja, 2. travnja 2016., u Osijeku našli su se klinci i klinceze iz Ladimirevaca. Odlično raspoloženi i 'nabrijani' na trčanje sudjelovali su u polumaratonu pod nazivom 12. Osječka Feriva.

Naši su se mališani lavlje borili u svim skupinama - od vrtićke utrke na 250 metara do utrke na 1.500 metara za polaznike sedmih i osmih razreda.

Iako se ove godine u Selo nitko nije vratio ovjenčan medaljom, rezultati pri vrhu rang-lista pojedinih uzrasta ispunili su našu djecu ponosom, jer su vidjeli da se mogu nositi sa svojim vršnjacima iz brojnih atletskih klubova.

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više