Objavljeno: utorak, 05.04.2016.

Mali maratonci trče Osječki krug

Koliko dječje noge mogu biti brze? Kada su razigrane, nema im ravnih. To su dokazali i naši mališani iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci na 12. Osječkom Ferivi.

U velikoj gužvi, među čak 800 malih, ali nevjerojatno brzi, natjecatelja, 2. travnja 2016., u Osijeku našli su se klinci i klinceze iz Ladimirevaca. Odlično raspoloženi i 'nabrijani' na trčanje sudjelovali su u polumaratonu pod nazivom 12. Osječka Feriva.

Naši su se mališani lavlje borili u svim skupinama - od vrtićke utrke na 250 metara do utrke na 1.500 metara za polaznike sedmih i osmih razreda.

Iako se ove godine u Selo nitko nije vratio ovjenčan medaljom, rezultati pri vrhu rang-lista pojedinih uzrasta ispunili su našu djecu ponosom, jer su vidjeli da se mogu nositi sa svojim vršnjacima iz brojnih atletskih klubova.

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više