Objavljeno: utorak, 05.04.2016.

Mali maratonci trče Osječki krug

Koliko dječje noge mogu biti brze? Kada su razigrane, nema im ravnih. To su dokazali i naši mališani iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci na 12. Osječkom Ferivi.

U velikoj gužvi, među čak 800 malih, ali nevjerojatno brzi, natjecatelja, 2. travnja 2016., u Osijeku našli su se klinci i klinceze iz Ladimirevaca. Odlično raspoloženi i 'nabrijani' na trčanje sudjelovali su u polumaratonu pod nazivom 12. Osječka Feriva.

Naši su se mališani lavlje borili u svim skupinama - od vrtićke utrke na 250 metara do utrke na 1.500 metara za polaznike sedmih i osmih razreda.

Iako se ove godine u Selo nitko nije vratio ovjenčan medaljom, rezultati pri vrhu rang-lista pojedinih uzrasta ispunili su našu djecu ponosom, jer su vidjeli da se mogu nositi sa svojim vršnjacima iz brojnih atletskih klubova.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više