Objavljeno: subota, 09.04.2016.

Gibonni: 'Oduševljen sam SOS Dječjim selom'

INA i Gibonni, kao veliki prijatelji i partneri SOS Dječjeg sela Hrvatska, uspješno su spojili glazbu, djecu i dobro djelo. Na Ininom izložbenom prostoru u sklopu Zagreb Auto Showa jedan od najpopularnijih pjevača na našoj sceni, Gibonni, održao je promociju svog novog albuma 'Familija' te u suradnji s Inom najavio početak prodaje na Ininim maloprodajnim mjestima.

Prodaja će biti humanitarnog karaktera budući da se 10 kuna od svakog kupljenog albuma donira SOS Dječjem selu Hrvatska.

Dolazak Gibonnija na Inin izložbeni prostor pobudio je veliki interes posjetitelja Zagreb Auto Showa. No ovoga puta poznati pjevač je na promociji novoga albuma 'Familija', uz brojne obožavatelje, bio okružen i djecom iz SOS Dječjeg sela Lekenik. U ugodnom društvu, Gibonni je potpisivao CD-e od čije će se prodaje dio sredstava izdvojiti upravo za djecu bez roditelja i odgovarajuće roditeljske skrbi koja su smještena SOS Dječjim selima Hrvatska.

'Jednom prilikom, prije četiri godine, moj prijatelj Darko koji je zaposlenik Ine, predložio mi je da posjetimo SOS Dječje selo Lekenik. Iskreno sam bio oduševljen brigom i svime što je njegova tvrtka ugradila u živote najpotrebitijih. Uključio sam se u tu plemenitu priču i radujem se što ona traje i dan danas. Oliver je prigrlio ovu ideju u prvoj sekundi! Čast nam je da možemo dati doprinos na svoj način, onim najboljim što možemo dati od sebe, plodovima svoje glazbe', rekao je Gibonni.

'INA od 2009. godine kontinuirano pomaže SOS Dječjem selu Hrvatska. Ovoga puta ujedinili smo se s velikim pjevačem i dobrotvorom. Gibonnijev album prodaje se na oko 270 Ininih maloprodajnih mjesta, a od svakog kupljenog albuma 10 kuna donirat će se za SOS Dječje selo Hrvatska. Vjerujemo da će naši kupci prepoznati humanitarni karakter ove akcije', izjavio je g. Darko Markotić, Inin izvršni direktor SD Trgovine na malo.

'Naši vjerni partneri, tvrtka INA i Gibonni, iznova su nas uspjeli iznenaditi. Suradnja i druženje s velikom pjevačkom zvijezdom poput Gibonnija za našu je djecu veliko uzbuđenje i sreća. Od srca im hvala na ovom lijepom danu u sklopu Zagreb Auto Showa, kao i na hvalevrijednoj suradnji', rekla je Marinka Šenjug, voditeljica Fundraising odjela SOS Dječjeg sela Hrvatska.

Gibonni i djeca iz SOS Dječjeg sela Lekenik na Ininom štandu uživali su u atraktivnom sadržaju koji je INA pripremila za sve posjetitelje Zagreb Auto Showa, poput vožnji na simulatorima. Puna dojmova i lijepih uspomena, djeca su se vratila svojim SOS obiteljima, a partnerstvo između Ine i Udruge SOS Dječje selo Hrvatska postalo je još čvršće.

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 26.02.2020.

Dječji maskenbal u šarenom Lekeniku

Na pokladni utorak u SOS Dječjem selu Lekenik zavladalo je totalno ludilo pod maskama!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 25.02.2020.

Danas slavimo rođendan naše Udruge

Prije točno 28 godina osnovana je Udruga SOS Dječje selo Hrvatska i od tada svakodnevno radimo s misijom stvaranja obitelji za djecu bez roditeljske skrbi.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više