Objavljeno: subota, 09.04.2016.

Gibonni: 'Oduševljen sam SOS Dječjim selom'

INA i Gibonni, kao veliki prijatelji i partneri SOS Dječjeg sela Hrvatska, uspješno su spojili glazbu, djecu i dobro djelo. Na Ininom izložbenom prostoru u sklopu Zagreb Auto Showa jedan od najpopularnijih pjevača na našoj sceni, Gibonni, održao je promociju svog novog albuma 'Familija' te u suradnji s Inom najavio početak prodaje na Ininim maloprodajnim mjestima.

Prodaja će biti humanitarnog karaktera budući da se 10 kuna od svakog kupljenog albuma donira SOS Dječjem selu Hrvatska.

Dolazak Gibonnija na Inin izložbeni prostor pobudio je veliki interes posjetitelja Zagreb Auto Showa. No ovoga puta poznati pjevač je na promociji novoga albuma 'Familija', uz brojne obožavatelje, bio okružen i djecom iz SOS Dječjeg sela Lekenik. U ugodnom društvu, Gibonni je potpisivao CD-e od čije će se prodaje dio sredstava izdvojiti upravo za djecu bez roditelja i odgovarajuće roditeljske skrbi koja su smještena SOS Dječjim selima Hrvatska.

'Jednom prilikom, prije četiri godine, moj prijatelj Darko koji je zaposlenik Ine, predložio mi je da posjetimo SOS Dječje selo Lekenik. Iskreno sam bio oduševljen brigom i svime što je njegova tvrtka ugradila u živote najpotrebitijih. Uključio sam se u tu plemenitu priču i radujem se što ona traje i dan danas. Oliver je prigrlio ovu ideju u prvoj sekundi! Čast nam je da možemo dati doprinos na svoj način, onim najboljim što možemo dati od sebe, plodovima svoje glazbe', rekao je Gibonni.

'INA od 2009. godine kontinuirano pomaže SOS Dječjem selu Hrvatska. Ovoga puta ujedinili smo se s velikim pjevačem i dobrotvorom. Gibonnijev album prodaje se na oko 270 Ininih maloprodajnih mjesta, a od svakog kupljenog albuma 10 kuna donirat će se za SOS Dječje selo Hrvatska. Vjerujemo da će naši kupci prepoznati humanitarni karakter ove akcije', izjavio je g. Darko Markotić, Inin izvršni direktor SD Trgovine na malo.

'Naši vjerni partneri, tvrtka INA i Gibonni, iznova su nas uspjeli iznenaditi. Suradnja i druženje s velikom pjevačkom zvijezdom poput Gibonnija za našu je djecu veliko uzbuđenje i sreća. Od srca im hvala na ovom lijepom danu u sklopu Zagreb Auto Showa, kao i na hvalevrijednoj suradnji', rekla je Marinka Šenjug, voditeljica Fundraising odjela SOS Dječjeg sela Hrvatska.

Gibonni i djeca iz SOS Dječjeg sela Lekenik na Ininom štandu uživali su u atraktivnom sadržaju koji je INA pripremila za sve posjetitelje Zagreb Auto Showa, poput vožnji na simulatorima. Puna dojmova i lijepih uspomena, djeca su se vratila svojim SOS obiteljima, a partnerstvo između Ine i Udruge SOS Dječje selo Hrvatska postalo je još čvršće.

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više