Objavljeno: srijeda, 13.04.2016.

Glazba nas je 'lansirala na Zvučni planet'

Kad se mali glazbenici slože, sve se može – ovu su tvrdnju opravdali učenici glazbene škole iz Zagreba 'Zvučni planet' koji su priredili vrhunski koncert za svoje prijatelje, djecu iz SOS Dječjeg sela Lekenik.

Zahvaljujući dugogodišnjoj suradnji s glazbenim pedagogom, profesorom Hrvojem Budakom koji predaje u glazbenoj školi 'Zvučni planet' i našu djecu u Selu uči svirati violinu, prošlu se subotu dogodio predivan susret djece – zaljubljenika u glazbu. 

Preko 30-ero mališana, sve redom velikih i nagrađivanih glazbenih zvijezdi, nastupilo je na pozornici SOS Društvenog centra Hermann Gmeiner u SOS Dječjem selu Lekenik. Pored domaćih našli su se i neki strani izvođači, poput djevojčice iz SAD-a, tedobitnici brojnih nagrada.

Bilo je veselo, razigrano, glasno i veoma muzikalno – tako da smo poželjeli da nam se naši dragi, raspjevani goste uskoro ponovno vrate.

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više