Objavljeno: srijeda, 13.04.2016.

Glazba nas je 'lansirala na Zvučni planet'

Kad se mali glazbenici slože, sve se može – ovu su tvrdnju opravdali učenici glazbene škole iz Zagreba 'Zvučni planet' koji su priredili vrhunski koncert za svoje prijatelje, djecu iz SOS Dječjeg sela Lekenik.

Zahvaljujući dugogodišnjoj suradnji s glazbenim pedagogom, profesorom Hrvojem Budakom koji predaje u glazbenoj školi 'Zvučni planet' i našu djecu u Selu uči svirati violinu, prošlu se subotu dogodio predivan susret djece – zaljubljenika u glazbu. 

Preko 30-ero mališana, sve redom velikih i nagrađivanih glazbenih zvijezdi, nastupilo je na pozornici SOS Društvenog centra Hermann Gmeiner u SOS Dječjem selu Lekenik. Pored domaćih našli su se i neki strani izvođači, poput djevojčice iz SAD-a, tedobitnici brojnih nagrada.

Bilo je veselo, razigrano, glasno i veoma muzikalno – tako da smo poželjeli da nam se naši dragi, raspjevani goste uskoro ponovno vrate.

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više