Objavljeno: srijeda, 13.04.2016.

Glazba nas je 'lansirala na Zvučni planet'

Kad se mali glazbenici slože, sve se može – ovu su tvrdnju opravdali učenici glazbene škole iz Zagreba 'Zvučni planet' koji su priredili vrhunski koncert za svoje prijatelje, djecu iz SOS Dječjeg sela Lekenik.

Zahvaljujući dugogodišnjoj suradnji s glazbenim pedagogom, profesorom Hrvojem Budakom koji predaje u glazbenoj školi 'Zvučni planet' i našu djecu u Selu uči svirati violinu, prošlu se subotu dogodio predivan susret djece – zaljubljenika u glazbu. 

Preko 30-ero mališana, sve redom velikih i nagrađivanih glazbenih zvijezdi, nastupilo je na pozornici SOS Društvenog centra Hermann Gmeiner u SOS Dječjem selu Lekenik. Pored domaćih našli su se i neki strani izvođači, poput djevojčice iz SAD-a, tedobitnici brojnih nagrada.

Bilo je veselo, razigrano, glasno i veoma muzikalno – tako da smo poželjeli da nam se naši dragi, raspjevani goste uskoro ponovno vrate.

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.04.2018.

C&A Foundation podržao rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska

C&A Foundation naš je novi partner. Velikodušnom donacijom dali su podršku radu Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.04.2018.

Ove subote svi trk na plivačko natjecanje 'Medek'

Osim podrške mladim plivačima na prvom plivačkom natjecanju PK Medveščak za početnike, 'Medek', moći ćete podržati i rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.04.2018.

Drage gošće iz Njemačke pristigle u Lekenik

SOS Dječje selo Lekenik ugostilo je šest kolegica iz Njemačke, SOS-Kinderdorf e.V. Deutschland sa sjedištem u Münchenu.

Saznajte više