Objavljeno: srijeda, 13.04.2016.

Glazba nas je 'lansirala na Zvučni planet'

Kad se mali glazbenici slože, sve se može – ovu su tvrdnju opravdali učenici glazbene škole iz Zagreba 'Zvučni planet' koji su priredili vrhunski koncert za svoje prijatelje, djecu iz SOS Dječjeg sela Lekenik.

Zahvaljujući dugogodišnjoj suradnji s glazbenim pedagogom, profesorom Hrvojem Budakom koji predaje u glazbenoj školi 'Zvučni planet' i našu djecu u Selu uči svirati violinu, prošlu se subotu dogodio predivan susret djece – zaljubljenika u glazbu. 

Preko 30-ero mališana, sve redom velikih i nagrađivanih glazbenih zvijezdi, nastupilo je na pozornici SOS Društvenog centra Hermann Gmeiner u SOS Dječjem selu Lekenik. Pored domaćih našli su se i neki strani izvođači, poput djevojčice iz SAD-a, tedobitnici brojnih nagrada.

Bilo je veselo, razigrano, glasno i veoma muzikalno – tako da smo poželjeli da nam se naši dragi, raspjevani goste uskoro ponovno vrate.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više