Objavljeno: srijeda, 13.04.2016.

Glazba nas je 'lansirala na Zvučni planet'

Kad se mali glazbenici slože, sve se može – ovu su tvrdnju opravdali učenici glazbene škole iz Zagreba 'Zvučni planet' koji su priredili vrhunski koncert za svoje prijatelje, djecu iz SOS Dječjeg sela Lekenik.

Zahvaljujući dugogodišnjoj suradnji s glazbenim pedagogom, profesorom Hrvojem Budakom koji predaje u glazbenoj školi 'Zvučni planet' i našu djecu u Selu uči svirati violinu, prošlu se subotu dogodio predivan susret djece – zaljubljenika u glazbu. 

Preko 30-ero mališana, sve redom velikih i nagrađivanih glazbenih zvijezdi, nastupilo je na pozornici SOS Društvenog centra Hermann Gmeiner u SOS Dječjem selu Lekenik. Pored domaćih našli su se i neki strani izvođači, poput djevojčice iz SAD-a, tedobitnici brojnih nagrada.

Bilo je veselo, razigrano, glasno i veoma muzikalno – tako da smo poželjeli da nam se naši dragi, raspjevani goste uskoro ponovno vrate.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više