Objavljeno: četvrtak, 09.10.2008.

SOS-Dječje selo proslavilo 15. rođendan

Jubilej obilježen u krugu brojnih gostiju, prijatelja, sponzora, sportaša, glazbenika...

Djeca, mame, tete, zaposlenici, vanjski suradnici, voditelji i gosti igrom i druženjem zajedno su 8.10.2008. proslavili 15.godišnjicu SOS-Dječjeg sela Lekenik.

Prije igre i veselja, slavljenicima i okupljenim gostima obratili su se direktor SOS-Dječjeg sela Lekenik, Ognjen Andrić, predsjednica Udruge SOS-Dječje selo Hrvatska, prof.dr.sc Mariza Katavić i Općinski načelnik Marijan Crnkoci.

"Prije 15 godina, kada su se prvi mali stanovnici doselili u SOS- Dječje selo Lekenik, bili smo potaknuti idejom da svako dijete ima pravo na svoj dom, toplu sobicu, dekicu i nekoga tko će mu pusicom zaželjeti laku noć. Pozivam sve prijatelje da i u budućnosti zajedno kao i sada, nastavimo putem koji će djeci i mladima koji su svoj mir i dom našli u SOS-Dječjem selu Hrvatska pružiti ljubav i sigurnost, da prihvate sve obaveze koje postavlja život"- rekla je predsjednica Udruge prof.dr.sc. Mariza Katavić

Program je započeo demonstracijom vještina mladih članova Te-kvon-do kluba Lekenik u kojem treniraju i naša djeca.. Najatraktivniji događaj za djecu bio je dolazak motorista Bikers Brothers iz Siska. Tu su bili i košarkaši Zagreba koji su sat vremena bili u haklu na jedan koš s djecom i voditeljima.

Zapjevao je i Shorty , zasvirali su se i za zabavu pobrinuli naši rock bendovi te mađioničar.

Bilo je veselo!

 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više