Objavljeno: četvrtak, 09.10.2008.

SOS-Dječje selo proslavilo 15. rođendan

Jubilej obilježen u krugu brojnih gostiju, prijatelja, sponzora, sportaša, glazbenika...

Djeca, mame, tete, zaposlenici, vanjski suradnici, voditelji i gosti igrom i druženjem zajedno su 8.10.2008. proslavili 15.godišnjicu SOS-Dječjeg sela Lekenik.

Prije igre i veselja, slavljenicima i okupljenim gostima obratili su se direktor SOS-Dječjeg sela Lekenik, Ognjen Andrić, predsjednica Udruge SOS-Dječje selo Hrvatska, prof.dr.sc Mariza Katavić i Općinski načelnik Marijan Crnkoci.

"Prije 15 godina, kada su se prvi mali stanovnici doselili u SOS- Dječje selo Lekenik, bili smo potaknuti idejom da svako dijete ima pravo na svoj dom, toplu sobicu, dekicu i nekoga tko će mu pusicom zaželjeti laku noć. Pozivam sve prijatelje da i u budućnosti zajedno kao i sada, nastavimo putem koji će djeci i mladima koji su svoj mir i dom našli u SOS-Dječjem selu Hrvatska pružiti ljubav i sigurnost, da prihvate sve obaveze koje postavlja život"- rekla je predsjednica Udruge prof.dr.sc. Mariza Katavić

Program je započeo demonstracijom vještina mladih članova Te-kvon-do kluba Lekenik u kojem treniraju i naša djeca.. Najatraktivniji događaj za djecu bio je dolazak motorista Bikers Brothers iz Siska. Tu su bili i košarkaši Zagreba koji su sat vremena bili u haklu na jedan koš s djecom i voditeljima.

Zapjevao je i Shorty , zasvirali su se i za zabavu pobrinuli naši rock bendovi te mađioničar.

Bilo je veselo!

 

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.04.2018.

C&A Foundation podržao rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska

C&A Foundation naš je novi partner. Velikodušnom donacijom dali su podršku radu Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.04.2018.

Ove subote svi trk na plivačko natjecanje 'Medek'

Osim podrške mladim plivačima na prvom plivačkom natjecanju PK Medveščak za početnike, 'Medek', moći ćete podržati i rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.04.2018.

Drage gošće iz Njemačke pristigle u Lekenik

SOS Dječje selo Lekenik ugostilo je šest kolegica iz Njemačke, SOS-Kinderdorf e.V. Deutschland sa sjedištem u Münchenu.

Saznajte više