Objavljeno: četvrtak, 03.09.2009.

Donacija Hrvatske pošte i Zaklade Western Union

Hrvatska pošta i Zaklada Western Union već treću godinu svojim zajedničkim donacijama potpomažu udruge.

Hrvatska pošta i Zaklada Western Union SOS – Dječjem selu Hrvatska uručili su donaciju u iznosu od 100.000,00 kuna koja je namijenjena za obrazovanje djece iz SOS – Dječjeg sela.

U dvorani Hrvatskog novinarskog društva održano je svečano uručenje na kojoj su predsjednik Uprave Hrvatske pošte Robert Jukić i direktor Western Uniona za jadransku regiju Fabio Del Grosso uručili ček u iznosu od 100.000,00 kuna predsjednici Udruge SOS – Dječje selo Hrvatska prof. dr. sc. Marizi Katavić.

Na svečanom uručenju bile su i dvije studentice iz SOS-Dječjeg sela čije će se daljnje školovanje financirati ovom donacijom. Sanja Jakšić studira optometriju u Zagrebu, a Gordana Marković je na poslijediplomskom studiju financija u Osijeku te joj je gospodin Jukić ponudio da u Hrvatskoj pošti odradi pripravnički staž.


Ovom su donacijom Hrvatska pošta i Zaklada Western Union još jednom pokazali svoju društvenu odgovornost i spremnost da pruže pomoć onima kojima je najpotrebnija. To su posebice udruge koje se brinu o dobrobiti djece i mladih.
 

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više