Objavljeno: četvrtak, 03.09.2009.

Donacija Hrvatske pošte i Zaklade Western Union

Hrvatska pošta i Zaklada Western Union već treću godinu svojim zajedničkim donacijama potpomažu udruge.

Hrvatska pošta i Zaklada Western Union SOS – Dječjem selu Hrvatska uručili su donaciju u iznosu od 100.000,00 kuna koja je namijenjena za obrazovanje djece iz SOS – Dječjeg sela.

U dvorani Hrvatskog novinarskog društva održano je svečano uručenje na kojoj su predsjednik Uprave Hrvatske pošte Robert Jukić i direktor Western Uniona za jadransku regiju Fabio Del Grosso uručili ček u iznosu od 100.000,00 kuna predsjednici Udruge SOS – Dječje selo Hrvatska prof. dr. sc. Marizi Katavić.

Na svečanom uručenju bile su i dvije studentice iz SOS-Dječjeg sela čije će se daljnje školovanje financirati ovom donacijom. Sanja Jakšić studira optometriju u Zagrebu, a Gordana Marković je na poslijediplomskom studiju financija u Osijeku te joj je gospodin Jukić ponudio da u Hrvatskoj pošti odradi pripravnički staž.


Ovom su donacijom Hrvatska pošta i Zaklada Western Union još jednom pokazali svoju društvenu odgovornost i spremnost da pruže pomoć onima kojima je najpotrebnija. To su posebice udruge koje se brinu o dobrobiti djece i mladih.
 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više