Objavljeno: četvrtak, 03.09.2009.

Donacija Hrvatske pošte i Zaklade Western Union

Hrvatska pošta i Zaklada Western Union već treću godinu svojim zajedničkim donacijama potpomažu udruge.

Hrvatska pošta i Zaklada Western Union SOS – Dječjem selu Hrvatska uručili su donaciju u iznosu od 100.000,00 kuna koja je namijenjena za obrazovanje djece iz SOS – Dječjeg sela.

U dvorani Hrvatskog novinarskog društva održano je svečano uručenje na kojoj su predsjednik Uprave Hrvatske pošte Robert Jukić i direktor Western Uniona za jadransku regiju Fabio Del Grosso uručili ček u iznosu od 100.000,00 kuna predsjednici Udruge SOS – Dječje selo Hrvatska prof. dr. sc. Marizi Katavić.

Na svečanom uručenju bile su i dvije studentice iz SOS-Dječjeg sela čije će se daljnje školovanje financirati ovom donacijom. Sanja Jakšić studira optometriju u Zagrebu, a Gordana Marković je na poslijediplomskom studiju financija u Osijeku te joj je gospodin Jukić ponudio da u Hrvatskoj pošti odradi pripravnički staž.


Ovom su donacijom Hrvatska pošta i Zaklada Western Union još jednom pokazali svoju društvenu odgovornost i spremnost da pruže pomoć onima kojima je najpotrebnija. To su posebice udruge koje se brinu o dobrobiti djece i mladih.
 

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.04.2018.

C&A Foundation podržao rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska

C&A Foundation naš je novi partner. Velikodušnom donacijom dali su podršku radu Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.04.2018.

Ove subote svi trk na plivačko natjecanje 'Medek'

Osim podrške mladim plivačima na prvom plivačkom natjecanju PK Medveščak za početnike, 'Medek', moći ćete podržati i rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.04.2018.

Drage gošće iz Njemačke pristigle u Lekenik

SOS Dječje selo Lekenik ugostilo je šest kolegica iz Njemačke, SOS-Kinderdorf e.V. Deutschland sa sjedištem u Münchenu.

Saznajte više