Objavljeno: četvrtak, 03.09.2009.

Donacija Hrvatske pošte i Zaklade Western Union

Hrvatska pošta i Zaklada Western Union već treću godinu svojim zajedničkim donacijama potpomažu udruge.

Hrvatska pošta i Zaklada Western Union SOS – Dječjem selu Hrvatska uručili su donaciju u iznosu od 100.000,00 kuna koja je namijenjena za obrazovanje djece iz SOS – Dječjeg sela.

U dvorani Hrvatskog novinarskog društva održano je svečano uručenje na kojoj su predsjednik Uprave Hrvatske pošte Robert Jukić i direktor Western Uniona za jadransku regiju Fabio Del Grosso uručili ček u iznosu od 100.000,00 kuna predsjednici Udruge SOS – Dječje selo Hrvatska prof. dr. sc. Marizi Katavić.

Na svečanom uručenju bile su i dvije studentice iz SOS-Dječjeg sela čije će se daljnje školovanje financirati ovom donacijom. Sanja Jakšić studira optometriju u Zagrebu, a Gordana Marković je na poslijediplomskom studiju financija u Osijeku te joj je gospodin Jukić ponudio da u Hrvatskoj pošti odradi pripravnički staž.


Ovom su donacijom Hrvatska pošta i Zaklada Western Union još jednom pokazali svoju društvenu odgovornost i spremnost da pruže pomoć onima kojima je najpotrebnija. To su posebice udruge koje se brinu o dobrobiti djece i mladih.
 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više