Objavljeno: četvrtak, 03.09.2009.

Donacija Hrvatske pošte i Zaklade Western Union

Hrvatska pošta i Zaklada Western Union već treću godinu svojim zajedničkim donacijama potpomažu udruge.

Hrvatska pošta i Zaklada Western Union SOS – Dječjem selu Hrvatska uručili su donaciju u iznosu od 100.000,00 kuna koja je namijenjena za obrazovanje djece iz SOS – Dječjeg sela.

U dvorani Hrvatskog novinarskog društva održano je svečano uručenje na kojoj su predsjednik Uprave Hrvatske pošte Robert Jukić i direktor Western Uniona za jadransku regiju Fabio Del Grosso uručili ček u iznosu od 100.000,00 kuna predsjednici Udruge SOS – Dječje selo Hrvatska prof. dr. sc. Marizi Katavić.

Na svečanom uručenju bile su i dvije studentice iz SOS-Dječjeg sela čije će se daljnje školovanje financirati ovom donacijom. Sanja Jakšić studira optometriju u Zagrebu, a Gordana Marković je na poslijediplomskom studiju financija u Osijeku te joj je gospodin Jukić ponudio da u Hrvatskoj pošti odradi pripravnički staž.


Ovom su donacijom Hrvatska pošta i Zaklada Western Union još jednom pokazali svoju društvenu odgovornost i spremnost da pruže pomoć onima kojima je najpotrebnija. To su posebice udruge koje se brinu o dobrobiti djece i mladih.
 

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više