Objavljeno: nedjelja, 29.05.2016.

Dječji praznik iz snova - praznik sladoleda!

Djeca iz SOS Dječjeg sela Lekenik imali su čast postati dijelom najvećeg šraznika sladoleda - SladoleDana. I to sve zahvaljujući tvrtki Ledo.

Ove subote park Maksimir je bio u znaku najvećeg i najzabavnijeg praznika sladoleda – SladoleDana koji već drugu godinu za redom organizira Ledo i time obilježava službeni početak sladoledne sezone. SladoleDan je proslavljen zabavnim programom i nizom igara na travi,  a u prepunom Maksimirskom parku zabavljali su se djeca iz SOS Dječjeg sela Lekenik te neka poznata estradna lica: Ana Miščević, Amela Čilić, Ana Strizić, Tea Blažević i Nered koji je otpjevao pjesmu sa sinom.

'Ledo Medo je naš omiljeni lik i nismo mogli ne odazvati se ovako dobroj zabavi i uživo ga upoznati. Jako smo se dobro proveli i veselim se SladoleDanu i dogodine', istaknula je Ana Miščević koja je bila na SladoleDanu sa svojim sinom i njegovom prijateljicom.

Na pozornici, zajedno s Ledom Medom, voditeljem Franom Domitrovićem bili su i DJ, mađioničar i Klaun Balonko koji je sve zabavljao izrađujući životinje od balona. Ljubitelji sladoleda mogli su se natjecati u malom nogometu, skakanju u vrećama, štafeti s kornetima, a najsupješnije natjecatelje Ledo je nagradio sladoledima.

'Prošlogodišnje oduševljenje građana nas je motiviralo da organiziramo još bogatiji SladoleDan, a ova današanja atmosfera potvrđuje da smo u tome i uspjeli. SladoleDanom službeno obilježavamo početak sladoledne sezone, a za ovu godinu smo se pripremili bolje nego ikad i osobno vjerujem da ćemo srušiti sve rekorde i tako ostvariti najbolju godinu do sad. Optimizam gradimo na brojnim inovativnim proizvodima, ciljamo nove potrošačke niše i uvodimo nove kategorije. Na tržištu otvaramo sladolednu sezonu s 44 nova sladoleda', istaknula je Ana Štebih, direktorica marketinga i razvoja u Ledu.

Ledo je ove godine dodatno oplemenio praznik SladoleDan, pa je tako u suradnji s djecom doma SOS Dječje selo Lekenik pripremio posebne SladoleDan majice. Građani su uz minimalnu donaciju od 30 kuna mogli nabaviti prekrasne majice, a cjelokupan prihod od prodaje namijenjen je djeci iz doma SOS Dječje selo Lekenik.

'Savršen spoj sunčanog dana, prelijepe prirode Maksimirskog parka i neizbježnog sladoleda, na Ledovom Sladoledanu naše je mališane iz SOS Dječjeg sela Lekenik oborio s nogu. Uzbudljive igre, druženje s Ledom Medom i uživanje u neodoljivim slasticama još ćemo dugo pamtiti. Od srca hvala tvrtki Ledo koja je omogućila našim mališanima da sudjeluju u najslađem prazniku, SladoleDanu, te prodajom majica ukrašenih radovima naše djece, pomogao svoj djeci smještenoj u SOS Dječjim selima u Hrvatskoj', rekla je gospođa Anamarija Adamek, voditeljica SOS Društvenog centra Hermann Gmeiner u Lekeniku.
 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više