Objavljeno: četvrtak, 16.06.2016.

U dječjem svijetu iskrenosti i dobrote, dobro uvijek pobjeđuje zlo!

Nakon puno upornosti, silnih proba i neizmjerne ljubavi prema glumi, mališani iz SOS Dječjeg sela Lekenik još su jednom dokazali da su pravi glumci.

Ovoga puta oduševili su potpuno novom predstavom pod nazivom 'Neboderčići'.

U prostoru Društvenog centra, SOS Dječjeg sela Lekenik, koje daje 'štih' pravog kazališta u srijedu, 15. lipnja, održana pretpremijera predstave 'Neboderčići'. Ovo scensko djelo napravljeno je po predlošku i režiji vanjskog suradnika Rusmira Agačevića.

Mali glumci: Vito, Matija, Gabrijela, Lorena, Manuela, Petra, Martina, Marko, Josipa, uz pomoć SOS mame Iskre i psihologinje Lovorke, odveli su nas u svijet ogledala, vilenjaka i vila, vještica, trolova i međunarodne policije, iskazujući još jednom koliko dobrote, iskrenosti i pravednosti postoji u svakom djetetu i kako dobro uvijek pobjeđuje zlo, istina pobjeđuje laž i svjetlo tamu.

Po završetku predstave, oduševljena publika tri puta je vraćala glumce na scenu, kako bi im odala poštovanje za izuzetni kazališni doživljaj, kojim su nas počastili, a svi zajedno im želimo uspješan odlazak i nastup u Šibeniku, na Međunarodnom dječjem festivalu, 30. lipnja, gdje će nastupiti peti put zaredom.

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više