Objavljeno: četvrtak, 16.06.2016.

U dječjem svijetu iskrenosti i dobrote, dobro uvijek pobjeđuje zlo!

Nakon puno upornosti, silnih proba i neizmjerne ljubavi prema glumi, mališani iz SOS Dječjeg sela Lekenik još su jednom dokazali da su pravi glumci.

Ovoga puta oduševili su potpuno novom predstavom pod nazivom 'Neboderčići'.

U prostoru Društvenog centra, SOS Dječjeg sela Lekenik, koje daje 'štih' pravog kazališta u srijedu, 15. lipnja, održana pretpremijera predstave 'Neboderčići'. Ovo scensko djelo napravljeno je po predlošku i režiji vanjskog suradnika Rusmira Agačevića.

Mali glumci: Vito, Matija, Gabrijela, Lorena, Manuela, Petra, Martina, Marko, Josipa, uz pomoć SOS mame Iskre i psihologinje Lovorke, odveli su nas u svijet ogledala, vilenjaka i vila, vještica, trolova i međunarodne policije, iskazujući još jednom koliko dobrote, iskrenosti i pravednosti postoji u svakom djetetu i kako dobro uvijek pobjeđuje zlo, istina pobjeđuje laž i svjetlo tamu.

Po završetku predstave, oduševljena publika tri puta je vraćala glumce na scenu, kako bi im odala poštovanje za izuzetni kazališni doživljaj, kojim su nas počastili, a svi zajedno im želimo uspješan odlazak i nastup u Šibeniku, na Međunarodnom dječjem festivalu, 30. lipnja, gdje će nastupiti peti put zaredom.

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više