Objavljeno: četvrtak, 16.06.2016.

U dječjem svijetu iskrenosti i dobrote, dobro uvijek pobjeđuje zlo!

Nakon puno upornosti, silnih proba i neizmjerne ljubavi prema glumi, mališani iz SOS Dječjeg sela Lekenik još su jednom dokazali da su pravi glumci.

Ovoga puta oduševili su potpuno novom predstavom pod nazivom 'Neboderčići'.

U prostoru Društvenog centra, SOS Dječjeg sela Lekenik, koje daje 'štih' pravog kazališta u srijedu, 15. lipnja, održana pretpremijera predstave 'Neboderčići'. Ovo scensko djelo napravljeno je po predlošku i režiji vanjskog suradnika Rusmira Agačevića.

Mali glumci: Vito, Matija, Gabrijela, Lorena, Manuela, Petra, Martina, Marko, Josipa, uz pomoć SOS mame Iskre i psihologinje Lovorke, odveli su nas u svijet ogledala, vilenjaka i vila, vještica, trolova i međunarodne policije, iskazujući još jednom koliko dobrote, iskrenosti i pravednosti postoji u svakom djetetu i kako dobro uvijek pobjeđuje zlo, istina pobjeđuje laž i svjetlo tamu.

Po završetku predstave, oduševljena publika tri puta je vraćala glumce na scenu, kako bi im odala poštovanje za izuzetni kazališni doživljaj, kojim su nas počastili, a svi zajedno im želimo uspješan odlazak i nastup u Šibeniku, na Međunarodnom dječjem festivalu, 30. lipnja, gdje će nastupiti peti put zaredom.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više