Objavljeno: srijeda, 29.06.2016.

SOS mališani i farmaceuti udružili kistove

Dok se većina mališana, po završetku školskih obveza, otisnula u toplije krajeve, u SOS Dječjem selu Lekenik krenuli su radovi.

Košnja trave, bojanje kuća, kao i vanjskih ograda u punom su zamahu. No, bez pomoći naših dragih prijatelja i partnera ništa ne bi bilo moguće. Ovoga puta naši dragi gosti bili su volonteri farmaceutske tvrtke GlaxoSmithKline (GSK).

U dobrom društvu radilo se brzo i učinkovito pa su volonteri u SOS Dječjem selu Lekenik osvježili čak pet SOS kuća. U sklopu korporativnog volontiranja, vesela ekipa farmaceuta pokazala je dobru volju i veliko srce kako bi život djece bez roditelja ili odgovarajuće roditeljske skrbi bio što ugodniji. Tako su sudjelovali u velikom čišćenju nakon bojanja dviju SOS kuća te bojali pergole i vanjske ograde vrtova na četiri kuće.

Nakon odlično obavljenog posla uslijedio je ukusan ručak i razgledavanje Sela tijekom kojeg su naše goste razveselila djeca te im ispričala kada tko putuje na ljetovanje.

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 23.05.2019.

Uz Oriflame učimo brinuti o prirodi!

Posebno nam je drago kad imamo priliku surađivati s tvrtkama koje, uz svoje uspješno poslovanje, misiju temelje na brizi o prirodi i okolišu, jer i to su vrijednosti koje pokušavamo usaditi djeci u SOS Dječjim selima.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 20.05.2019.

Sport, zabava i fina hrana na Kozjaku

Veliko srce i dobra volja naših prijatelja iz Športsko rekreacijskog društva Kozjak učinili su ovaj dan posebnim djeci iz SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 16.05.2019.

Planinarenje, učenje i uživanje na 569 metara

Niti loše vrijeme ne može pokvariti atmosferu kada djeca i djelatnici SOS Dječjeg sela Ladimirevci planinare. Kao i svaki do sad, još jedan vrh osvojen je uz pjesmu i smijeh.

Saznajte više