Objavljeno: srijeda, 29.06.2016.

SOS mališani i farmaceuti udružili kistove

Dok se većina mališana, po završetku školskih obveza, otisnula u toplije krajeve, u SOS Dječjem selu Lekenik krenuli su radovi.

Košnja trave, bojanje kuća, kao i vanjskih ograda u punom su zamahu. No, bez pomoći naših dragih prijatelja i partnera ništa ne bi bilo moguće. Ovoga puta naši dragi gosti bili su volonteri farmaceutske tvrtke GlaxoSmithKline (GSK).

U dobrom društvu radilo se brzo i učinkovito pa su volonteri u SOS Dječjem selu Lekenik osvježili čak pet SOS kuća. U sklopu korporativnog volontiranja, vesela ekipa farmaceuta pokazala je dobru volju i veliko srce kako bi život djece bez roditelja ili odgovarajuće roditeljske skrbi bio što ugodniji. Tako su sudjelovali u velikom čišćenju nakon bojanja dviju SOS kuća te bojali pergole i vanjske ograde vrtova na četiri kuće.

Nakon odlično obavljenog posla uslijedio je ukusan ručak i razgledavanje Sela tijekom kojeg su naše goste razveselila djeca te im ispričala kada tko putuje na ljetovanje.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.09.2019.

Veselo druženje u znaku šišmiša

Djeca iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci uživala su tijekom posjete Muzeju likovnih umjetnosti u Osijeku gdje se održavala Noć šišmiša.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.09.2019.

SOS predstavnici vas čekaju na Vinkovačkim jesenima

Osim na predivnoj manifestaciji na istoku, naši nasmiješeni SOS predstavnici u narančastim majicama čekaju vas diljem Lijepe naše. Izvrsna je to prilika za sve koji žele postati prijatelji SOS Dječjeg sela Hrvatska!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.09.2019.

Praške lastavice još jednom su nam uljepšale praznike

Naši veliki prijatelji iz Udruženja građana Lastavica iz Praga i ove, četvrte godine po redu, organizirali su i financirali sedmodnevni posjet djece iz šest SOS Dječjih sela.

Saznajte više