Objavljeno: četvrtak, 30.06.2016.

Čaroban tjedan na češki način

Kada ljetni praznici započnu putovanjem u Prag, znamo da će biti posebni.

Posjetiti kulturološku i gospodarsku prijestolnicu Češke, čaroban grad Prag, znači stvoriti lijepu uspomenu za cijeli život. Upravo takvu divnu priliku dobili su naši mališani iz SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci.

Zahvaljujući dugogodišnjim prijateljima, Udruženju Lastavica iz Praga, proveli su osam nezaboravnih dana na veselom proputovanju. Pored zaista zgusnutog rasporeda razgledavanja kulturoloških znamenitosti i ljepota Praga, mališani su imali prilike uživati i u vodenim radostima u velikom Aqua parku, isprobati svoje vještine u kuglanju, posjetiti tamošnje kazalište i družiti se do mile volje.

Ono što je ovo putovanje učinili još 'slađim' jesu nova prijateljstva za cijeli život. Naime, naša su djeca putovala u društvu djece iz SOS Dječjih sela Skopje, Gračanica, Sarajevo i Kraljevo među kojima su stekli prave prijatelje.

Nakon osam nezaboravnih dana bilo je teško rastati se pa su čak i potekle suze. No, sigurni smo da ovaj rastanak nije značio zbogom, već do skorog viđenja.

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 23.05.2019.

Uz Oriflame učimo brinuti o prirodi!

Posebno nam je drago kad imamo priliku surađivati s tvrtkama koje, uz svoje uspješno poslovanje, misiju temelje na brizi o prirodi i okolišu, jer i to su vrijednosti koje pokušavamo usaditi djeci u SOS Dječjim selima.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 20.05.2019.

Sport, zabava i fina hrana na Kozjaku

Veliko srce i dobra volja naših prijatelja iz Športsko rekreacijskog društva Kozjak učinili su ovaj dan posebnim djeci iz SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 16.05.2019.

Planinarenje, učenje i uživanje na 569 metara

Niti loše vrijeme ne može pokvariti atmosferu kada djeca i djelatnici SOS Dječjeg sela Ladimirevci planinare. Kao i svaki do sad, još jedan vrh osvojen je uz pjesmu i smijeh.

Saznajte više