Objavljeno: četvrtak, 30.06.2016.

Čaroban tjedan na češki način

Kada ljetni praznici započnu putovanjem u Prag, znamo da će biti posebni.

Posjetiti kulturološku i gospodarsku prijestolnicu Češke, čaroban grad Prag, znači stvoriti lijepu uspomenu za cijeli život. Upravo takvu divnu priliku dobili su naši mališani iz SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci.

Zahvaljujući dugogodišnjim prijateljima, Udruženju Lastavica iz Praga, proveli su osam nezaboravnih dana na veselom proputovanju. Pored zaista zgusnutog rasporeda razgledavanja kulturoloških znamenitosti i ljepota Praga, mališani su imali prilike uživati i u vodenim radostima u velikom Aqua parku, isprobati svoje vještine u kuglanju, posjetiti tamošnje kazalište i družiti se do mile volje.

Ono što je ovo putovanje učinili još 'slađim' jesu nova prijateljstva za cijeli život. Naime, naša su djeca putovala u društvu djece iz SOS Dječjih sela Skopje, Gračanica, Sarajevo i Kraljevo među kojima su stekli prave prijatelje.

Nakon osam nezaboravnih dana bilo je teško rastati se pa su čak i potekle suze. No, sigurni smo da ovaj rastanak nije značio zbogom, već do skorog viđenja.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.09.2019.

Veselo druženje u znaku šišmiša

Djeca iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci uživala su tijekom posjete Muzeju likovnih umjetnosti u Osijeku gdje se održavala Noć šišmiša.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.09.2019.

SOS predstavnici vas čekaju na Vinkovačkim jesenima

Osim na predivnoj manifestaciji na istoku, naši nasmiješeni SOS predstavnici u narančastim majicama čekaju vas diljem Lijepe naše. Izvrsna je to prilika za sve koji žele postati prijatelji SOS Dječjeg sela Hrvatska!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.09.2019.

Praške lastavice još jednom su nam uljepšale praznike

Naši veliki prijatelji iz Udruženja građana Lastavica iz Praga i ove, četvrte godine po redu, organizirali su i financirali sedmodnevni posjet djece iz šest SOS Dječjih sela.

Saznajte više