Objavljeno: četvrtak, 14.07.2016.

Uvažene gošće u posjeti SOS Dječjem selu Lekenik

SOS Dječje selo Lekenik u četvrtak, 14. srpnja, primilo je vrlo cijenjenu posjetu Ministarstva socijalne politike i mladih.

Nacionalna direktorica SOS Dječjeg sela Hrvatska, Višnja Tuškan-Krupić i direktorica razvoja nacionalnih programa, Gordana Daniel na čelu s direktorom SOS Dječjeg sela Lekenik, Marijem Čovićem, dočekali su uvažene gošće: ministricu, Bernardicu Juretić, glasnogovornicu ministrice Miroslavu Rožanković, tajnicu kabineta ministrice Sanju Mikulić i načelnicu sektora Anu Butković.

U ime SOS Dječjeg sela Hrvatska, goste je pozdravila Nacionalna direktorica SOS DSH gđa Višnja Tuškan-Krupić, koja je govorila o razvoju Udruge i trenutačnom statusu, dok je u nastavku direktorica razvoja nacionalnih programa, Gordana Daniel predstavila programe iz svog djelokruga rada. 

Na koji način SOS Dječje selo Lekenik djeluje i uspješno ostvaruje svoju misiju stvaranja obitelji za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi ukratko je ispričao direktor Sela Mario Čović.

Nakon obilaska SOS obitelji u kući Mimoza, delegacija je obišla i SOS Društveni centar, u kojem su se osim djece u Maloj igraonici, jednim kratkim dramskim ulomkom predstavili glumci 'Malog kazališta bajki'.

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.04.2018.

C&A Foundation podržao rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska

C&A Foundation naš je novi partner. Velikodušnom donacijom dali su podršku radu Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.04.2018.

Ove subote svi trk na plivačko natjecanje 'Medek'

Osim podrške mladim plivačima na prvom plivačkom natjecanju PK Medveščak za početnike, 'Medek', moći ćete podržati i rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.04.2018.

Drage gošće iz Njemačke pristigle u Lekenik

SOS Dječje selo Lekenik ugostilo je šest kolegica iz Njemačke, SOS-Kinderdorf e.V. Deutschland sa sjedištem u Münchenu.

Saznajte više