Objavljeno: četvrtak, 14.07.2016.

Uvažene gošće u posjeti SOS Dječjem selu Lekenik

SOS Dječje selo Lekenik u četvrtak, 14. srpnja, primilo je vrlo cijenjenu posjetu Ministarstva socijalne politike i mladih.

Nacionalna direktorica SOS Dječjeg sela Hrvatska, Višnja Tuškan-Krupić i direktorica razvoja nacionalnih programa, Gordana Daniel na čelu s direktorom SOS Dječjeg sela Lekenik, Marijem Čovićem, dočekali su uvažene gošće: ministricu, Bernardicu Juretić, glasnogovornicu ministrice Miroslavu Rožanković, tajnicu kabineta ministrice Sanju Mikulić i načelnicu sektora Anu Butković.

U ime SOS Dječjeg sela Hrvatska, goste je pozdravila Nacionalna direktorica SOS DSH gđa Višnja Tuškan-Krupić, koja je govorila o razvoju Udruge i trenutačnom statusu, dok je u nastavku direktorica razvoja nacionalnih programa, Gordana Daniel predstavila programe iz svog djelokruga rada. 

Na koji način SOS Dječje selo Lekenik djeluje i uspješno ostvaruje svoju misiju stvaranja obitelji za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi ukratko je ispričao direktor Sela Mario Čović.

Nakon obilaska SOS obitelji u kući Mimoza, delegacija je obišla i SOS Društveni centar, u kojem su se osim djece u Maloj igraonici, jednim kratkim dramskim ulomkom predstavili glumci 'Malog kazališta bajki'.

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više