Objavljeno: četvrtak, 14.07.2016.

Uvažene gošće u posjeti SOS Dječjem selu Lekenik

SOS Dječje selo Lekenik u četvrtak, 14. srpnja, primilo je vrlo cijenjenu posjetu Ministarstva socijalne politike i mladih.

Nacionalna direktorica SOS Dječjeg sela Hrvatska, Višnja Tuškan-Krupić i direktorica razvoja nacionalnih programa, Gordana Daniel na čelu s direktorom SOS Dječjeg sela Lekenik, Marijem Čovićem, dočekali su uvažene gošće: ministricu, Bernardicu Juretić, glasnogovornicu ministrice Miroslavu Rožanković, tajnicu kabineta ministrice Sanju Mikulić i načelnicu sektora Anu Butković.

U ime SOS Dječjeg sela Hrvatska, goste je pozdravila Nacionalna direktorica SOS DSH gđa Višnja Tuškan-Krupić, koja je govorila o razvoju Udruge i trenutačnom statusu, dok je u nastavku direktorica razvoja nacionalnih programa, Gordana Daniel predstavila programe iz svog djelokruga rada. 

Na koji način SOS Dječje selo Lekenik djeluje i uspješno ostvaruje svoju misiju stvaranja obitelji za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi ukratko je ispričao direktor Sela Mario Čović.

Nakon obilaska SOS obitelji u kući Mimoza, delegacija je obišla i SOS Društveni centar, u kojem su se osim djece u Maloj igraonici, jednim kratkim dramskim ulomkom predstavili glumci 'Malog kazališta bajki'.

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više