Objavljeno: četvrtak, 14.07.2016.

Uvažene gošće u posjeti SOS Dječjem selu Lekenik

SOS Dječje selo Lekenik u četvrtak, 14. srpnja, primilo je vrlo cijenjenu posjetu Ministarstva socijalne politike i mladih.

Nacionalna direktorica SOS Dječjeg sela Hrvatska, Višnja Tuškan-Krupić i direktorica razvoja nacionalnih programa, Gordana Daniel na čelu s direktorom SOS Dječjeg sela Lekenik, Marijem Čovićem, dočekali su uvažene gošće: ministricu, Bernardicu Juretić, glasnogovornicu ministrice Miroslavu Rožanković, tajnicu kabineta ministrice Sanju Mikulić i načelnicu sektora Anu Butković.

U ime SOS Dječjeg sela Hrvatska, goste je pozdravila Nacionalna direktorica SOS DSH gđa Višnja Tuškan-Krupić, koja je govorila o razvoju Udruge i trenutačnom statusu, dok je u nastavku direktorica razvoja nacionalnih programa, Gordana Daniel predstavila programe iz svog djelokruga rada. 

Na koji način SOS Dječje selo Lekenik djeluje i uspješno ostvaruje svoju misiju stvaranja obitelji za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi ukratko je ispričao direktor Sela Mario Čović.

Nakon obilaska SOS obitelji u kući Mimoza, delegacija je obišla i SOS Društveni centar, u kojem su se osim djece u Maloj igraonici, jednim kratkim dramskim ulomkom predstavili glumci 'Malog kazališta bajki'.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više