Objavljeno: srijeda, 07.09.2016.

Kakva radost - Ladimirevčani uskočili u omiljenu igricu!

Šestero uspješnih osnovnoškolaca iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci dobilo je priliku uploviti u čudesan svijet virtualne stvarnosti i to zahvaljujući 'VR Osijek'.

Koliko je oduševljenje zavladalo među djecom u trenutku kad su otkrili čari novog prostora oko sebe, teško je dočarati. Možda je dovoljno reći da je zabava potrajala nekoliko sati, a prijatelji iz VR Osijek pokazali su nam sve tajne virtualnog svijeta u kojem nemoguće postaje moguće u jednom jedinom trenutku – kada stavite virtualne 3D naočale.

Djeca su isprobala gotovo sve igre iz široke ponude svjetova: od hodanja po morskom dnu i penjanja po planinama, do igara u kojima zaista postajete glavni lik, jer doslovno uskačete u igru!

Budući da je virtualnu stvarnost teško objasniti i prepričati, predlažemo vam da i sami posjetite ove prazne prostorije koje se uz pomoć tehnologije pretvaraju u čudesan svijet u kojem vam ni na trenutak nije dosadno. Mi ćemo ih svakako posjetiti opet, budući da se radi o prvoj od nekoliko donacija koje su omogućili prijatelji iz VR Osijeka.

 

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više