Objavljeno: srijeda, 07.09.2016.

Kakva radost - Ladimirevčani uskočili u omiljenu igricu!

Šestero uspješnih osnovnoškolaca iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci dobilo je priliku uploviti u čudesan svijet virtualne stvarnosti i to zahvaljujući 'VR Osijek'.

Koliko je oduševljenje zavladalo među djecom u trenutku kad su otkrili čari novog prostora oko sebe, teško je dočarati. Možda je dovoljno reći da je zabava potrajala nekoliko sati, a prijatelji iz VR Osijek pokazali su nam sve tajne virtualnog svijeta u kojem nemoguće postaje moguće u jednom jedinom trenutku – kada stavite virtualne 3D naočale.

Djeca su isprobala gotovo sve igre iz široke ponude svjetova: od hodanja po morskom dnu i penjanja po planinama, do igara u kojima zaista postajete glavni lik, jer doslovno uskačete u igru!

Budući da je virtualnu stvarnost teško objasniti i prepričati, predlažemo vam da i sami posjetite ove prazne prostorije koje se uz pomoć tehnologije pretvaraju u čudesan svijet u kojem vam ni na trenutak nije dosadno. Mi ćemo ih svakako posjetiti opet, budući da se radi o prvoj od nekoliko donacija koje su omogućili prijatelji iz VR Osijeka.

 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više