Objavljeno: srijeda, 07.09.2016.

Kakva radost - Ladimirevčani uskočili u omiljenu igricu!

Šestero uspješnih osnovnoškolaca iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci dobilo je priliku uploviti u čudesan svijet virtualne stvarnosti i to zahvaljujući 'VR Osijek'.

Koliko je oduševljenje zavladalo među djecom u trenutku kad su otkrili čari novog prostora oko sebe, teško je dočarati. Možda je dovoljno reći da je zabava potrajala nekoliko sati, a prijatelji iz VR Osijek pokazali su nam sve tajne virtualnog svijeta u kojem nemoguće postaje moguće u jednom jedinom trenutku – kada stavite virtualne 3D naočale.

Djeca su isprobala gotovo sve igre iz široke ponude svjetova: od hodanja po morskom dnu i penjanja po planinama, do igara u kojima zaista postajete glavni lik, jer doslovno uskačete u igru!

Budući da je virtualnu stvarnost teško objasniti i prepričati, predlažemo vam da i sami posjetite ove prazne prostorije koje se uz pomoć tehnologije pretvaraju u čudesan svijet u kojem vam ni na trenutak nije dosadno. Mi ćemo ih svakako posjetiti opet, budući da se radi o prvoj od nekoliko donacija koje su omogućili prijatelji iz VR Osijeka.

 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više