Objavljeno: srijeda, 07.09.2016.

Kakva radost - Ladimirevčani uskočili u omiljenu igricu!

Šestero uspješnih osnovnoškolaca iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci dobilo je priliku uploviti u čudesan svijet virtualne stvarnosti i to zahvaljujući 'VR Osijek'.

Koliko je oduševljenje zavladalo među djecom u trenutku kad su otkrili čari novog prostora oko sebe, teško je dočarati. Možda je dovoljno reći da je zabava potrajala nekoliko sati, a prijatelji iz VR Osijek pokazali su nam sve tajne virtualnog svijeta u kojem nemoguće postaje moguće u jednom jedinom trenutku – kada stavite virtualne 3D naočale.

Djeca su isprobala gotovo sve igre iz široke ponude svjetova: od hodanja po morskom dnu i penjanja po planinama, do igara u kojima zaista postajete glavni lik, jer doslovno uskačete u igru!

Budući da je virtualnu stvarnost teško objasniti i prepričati, predlažemo vam da i sami posjetite ove prazne prostorije koje se uz pomoć tehnologije pretvaraju u čudesan svijet u kojem vam ni na trenutak nije dosadno. Mi ćemo ih svakako posjetiti opet, budući da se radi o prvoj od nekoliko donacija koje su omogućili prijatelji iz VR Osijeka.

 

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više