Objavljeno: srijeda, 07.09.2016.

Kakva radost - Ladimirevčani uskočili u omiljenu igricu!

Šestero uspješnih osnovnoškolaca iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci dobilo je priliku uploviti u čudesan svijet virtualne stvarnosti i to zahvaljujući 'VR Osijek'.

Koliko je oduševljenje zavladalo među djecom u trenutku kad su otkrili čari novog prostora oko sebe, teško je dočarati. Možda je dovoljno reći da je zabava potrajala nekoliko sati, a prijatelji iz VR Osijek pokazali su nam sve tajne virtualnog svijeta u kojem nemoguće postaje moguće u jednom jedinom trenutku – kada stavite virtualne 3D naočale.

Djeca su isprobala gotovo sve igre iz široke ponude svjetova: od hodanja po morskom dnu i penjanja po planinama, do igara u kojima zaista postajete glavni lik, jer doslovno uskačete u igru!

Budući da je virtualnu stvarnost teško objasniti i prepričati, predlažemo vam da i sami posjetite ove prazne prostorije koje se uz pomoć tehnologije pretvaraju u čudesan svijet u kojem vam ni na trenutak nije dosadno. Mi ćemo ih svakako posjetiti opet, budući da se radi o prvoj od nekoliko donacija koje su omogućili prijatelji iz VR Osijeka.

 

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.04.2018.

C&A Foundation podržao rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska

C&A Foundation naš je novi partner. Velikodušnom donacijom dali su podršku radu Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.04.2018.

Ove subote svi trk na plivačko natjecanje 'Medek'

Osim podrške mladim plivačima na prvom plivačkom natjecanju PK Medveščak za početnike, 'Medek', moći ćete podržati i rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.04.2018.

Drage gošće iz Njemačke pristigle u Lekenik

SOS Dječje selo Lekenik ugostilo je šest kolegica iz Njemačke, SOS-Kinderdorf e.V. Deutschland sa sjedištem u Münchenu.

Saznajte više