Objavljeno: petak, 09.09.2016.

Savršen petak uz vjerne prijatelje u SOS kući Ruža

Ima li boljeg načina za završiti radni tjedan od druženja s velikim prijateljima i dugogodišnjim partnerima? Upravo takav petak dogodio se u SOS Dječjem selu Lekenik, točnije u SOS kući Ruža, koja je primila posjetu vjernih prijatelja iz tvrtke 'Robert Bosch'.

'Poučeni ostavštinom našeg osnivača Roberta Boscha naše se odgovorno poslovanje proteže izvan granica samog poduzeća. Treću godinu za redom sudjelovati u ovome projektu je kruna našeg društveno odgovornog poslovanja na koji smo iznimno ponosni. Naše je poduzeće ostvario veliki sinergijski učinak u još boljem zbližavanju s SOS Dječjim selom Lekenik koji je sada postao već dio Boscheve tradicije', istaknula je Mirsada Kudrić, direktorica kompanije Robert Bosch d.o.o za Hrvatsku i Sloveniju.

Po samom dolasku čelne ljude i uvijek drage goste iz tvrtke 'Robert Bosch' dočekao je direktor SOS Dječjeg sela Lekenik, Mario Čović. Nakon svečane primopredaje hvalevrijedne donacije u iznosu godišnjih režijskih troškova jedne SOS obitelji, druženje se iz preselilo u SOS kuću Ruža. Tamo su drage goste dočekala djeca i njihova glava kuće, SOS mama Mirjana.

U ugodnom druženju proveli su prijepodne i izmijenili doživljaje s mora, kao i s početka nove školske godine. Na samom kraju druženja gosti iz tvrtke 'Robert Bosch' imali su prilike vidjeti i kako najmlađi stanovnici SOS Dječjeg sela Lekenik provode svoje vrijeme u 'Maloj igraonici'.

'Suradnja između tvrtke 'Robert Bosch' i SOS Dječjeg sela uspješno traje već godinama. Mi se uvijek iznova veselimo našim dragim prijateljima koji nas razvesele svojom posjetom. Zahvalni smo im na vjernom partnerstvu i pomoći koju pružaju našoj djeci i mladima', rekao je direktor SOS Dječjeg sela Lekenik, Mario Čović.

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 26.02.2020.

Dječji maskenbal u šarenom Lekeniku

Na pokladni utorak u SOS Dječjem selu Lekenik zavladalo je totalno ludilo pod maskama!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 25.02.2020.

Danas slavimo rođendan naše Udruge

Prije točno 28 godina osnovana je Udruga SOS Dječje selo Hrvatska i od tada svakodnevno radimo s misijom stvaranja obitelji za djecu bez roditeljske skrbi.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više