Objavljeno: petak, 09.09.2016.

Savršen petak uz vjerne prijatelje u SOS kući Ruža

Ima li boljeg načina za završiti radni tjedan od druženja s velikim prijateljima i dugogodišnjim partnerima? Upravo takav petak dogodio se u SOS Dječjem selu Lekenik, točnije u SOS kući Ruža, koja je primila posjetu vjernih prijatelja iz tvrtke 'Robert Bosch'.

'Poučeni ostavštinom našeg osnivača Roberta Boscha naše se odgovorno poslovanje proteže izvan granica samog poduzeća. Treću godinu za redom sudjelovati u ovome projektu je kruna našeg društveno odgovornog poslovanja na koji smo iznimno ponosni. Naše je poduzeće ostvario veliki sinergijski učinak u još boljem zbližavanju s SOS Dječjim selom Lekenik koji je sada postao već dio Boscheve tradicije', istaknula je Mirsada Kudrić, direktorica kompanije Robert Bosch d.o.o za Hrvatsku i Sloveniju.

Po samom dolasku čelne ljude i uvijek drage goste iz tvrtke 'Robert Bosch' dočekao je direktor SOS Dječjeg sela Lekenik, Mario Čović. Nakon svečane primopredaje hvalevrijedne donacije u iznosu godišnjih režijskih troškova jedne SOS obitelji, druženje se iz preselilo u SOS kuću Ruža. Tamo su drage goste dočekala djeca i njihova glava kuće, SOS mama Mirjana.

U ugodnom druženju proveli su prijepodne i izmijenili doživljaje s mora, kao i s početka nove školske godine. Na samom kraju druženja gosti iz tvrtke 'Robert Bosch' imali su prilike vidjeti i kako najmlađi stanovnici SOS Dječjeg sela Lekenik provode svoje vrijeme u 'Maloj igraonici'.

'Suradnja između tvrtke 'Robert Bosch' i SOS Dječjeg sela uspješno traje već godinama. Mi se uvijek iznova veselimo našim dragim prijateljima koji nas razvesele svojom posjetom. Zahvalni smo im na vjernom partnerstvu i pomoći koju pružaju našoj djeci i mladima', rekao je direktor SOS Dječjeg sela Lekenik, Mario Čović.

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 09.10.2019.

Moto ljubimci u posjeti djeci u Ladimirevcima

Proteklog vikenda u našem SOS Dječjem selu Ladimirevci bilo je jako uzbudljivo. Mališanima su u posjet došli ljubimci na dva i četiri kotača iz Oldtimer kluba "Kurbla".

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 08.10.2019.

Rođendansko veselje u SOS Dječjem selu Lekenik

Proslavili smo 26. rođendan SOS Dječjeg sela Lekenik uz predivan program u našem SOS Društvenom centru Hermann Gmeiner, a poseban gost iznenađenja rođendanske proslave bio je pjevač Damir Kedžo.

Saznajte više

Objavljeno:
ponedjeljak, 23.09.2019.

Divan dan u Selu s ekipom ReversingLabsa

Uvijek nas razveseli kada nam u SOS Dječje selo Lekenik stigne vesela ekipa poput ove iz tvrtke ReversingLabs. A posebno kada vrijedno “zasuču rukave” i učine nam Selo još ljepšim za život.

Saznajte više