Objavljeno: srijeda, 14.09.2016.

Buduće nogometne snage na terenu NK Lokomotive

Na nogometnom terenu NK Lokomotive na Kajzerici, održana je prijateljska utakmica između djece iz SOS Dječjeg sela Lekenik i nogometaša NK Lokomotive.

Više od dvadeset malih nogometaša imalo je tako priliku zaigrati i odmjeriti snage s prvoligašima ovog uspješnog kluba.

'Ima li veće sreće od ispunjenja dječjih želja? Presretni smo što smo mogli ugostiti mališane iz SOS Dječjeg sela Lekenik i iako znamo da vole nogomet nadamo se da su ga nakon današnjeg dana još više zavoljeli te da će sport ostati dijelom njihova odrastanja“, izjavio je Dennis Gudasic, izvršni direktor nogometnog kluba Lokomotiva.

Nesvakidašnji nogometni susret organiziran je na inicijativu Croduxa, generalnog sponzora NK Lokomotive, a da bi cijeli program druženja bio što zabavniji i utakmica što profesionalnija pobrinuo se voditelj i zabavljač Luka Bulić. Ovaj humanitarni susret prepoznali su i podržali Iva Balent, direktorica marketinga Agrokora, poduzetnice Danijela Gajski i Karla Kaić te arhitekt Ante Vrban.

'Iznimno nam je drago što je naša suradnja s NK Lokomotivom dobila i humanitarni predznak. Nadamo se da će ovaj dan malim nogometašima ostati u lijepom sjećanju, baš kao što je i nama te da će početak nove školske godine pamtiti po novim nogometnim trikovima i zabavi. Sigurna sam kako je ovaj susret tek prvi u nizu ovakvih događanja, veselim se novim druženjima', izjavila je Andrea Čermak, direktorica marketinga Croduxa.

Djeca su ovom prilikom dobila dresove te su opremljeni kao pravi nogometaši zaigrali utakmicu, uz pojačanje troje seniorskih igrača u svakom timu. Nakon napete igre i neizvjesnog rezultata do samog završetka, djeca su dobila priliku porazgovarati i fotografirati se sa svojim nogometnim idolima. Utakmicu će svakako pamtiti i po medaljama koje su primili kao nagradu.

'Naša su djeca na nogometnom terenu NK Lokomotive uživala do mile volje. Umorni i znojni, ali presretni i puni dojmova vratili su se u Lekenik i svima ispričali o predivnom, nogometnom iskustvu. Od sveg srca veliko hvala igračima i čelnim ljudima NK Lokomotive i Croduxa što su nam pružili iskustvo kakvo se ne zaboravlja', rekla je Neža Šiptar, koordinatorica za odnose s javnošću SOS Dječjeg sela Hrvatska.

Ova suradnja Croduxa, NK Lokomotive i SOS Dječjeg sela Lekenik samo je početak još jedne lijepe priče koja će se nastaviti i u budućnosti.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 14.10.2019.

Izložba fotografija s najvećeg foto natječaja na svijetu

Posjetite izložbu fotografija u City Centeru One (West i East) i podržite sretno odrastanje djece u SOS Dječjem selu Hrvatska! Prekrasne fotografije pogledajte od 14. do 27. listopada.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 09.10.2019.

Moto ljubimci u posjeti djeci u Ladimirevcima

Proteklog vikenda u našem SOS Dječjem selu Ladimirevci bilo je jako uzbudljivo. Mališanima su u posjet došli ljubimci na dva i četiri kotača iz Oldtimer kluba "Kurbla".

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 08.10.2019.

Rođendansko veselje u SOS Dječjem selu Lekenik

Proslavili smo 26. rođendan SOS Dječjeg sela Lekenik uz predivan program u našem SOS Društvenom centru Hermann Gmeiner, a poseban gost iznenađenja rođendanske proslave bio je pjevač Damir Kedžo.

Saznajte više