Objavljeno: četvrtak, 13.10.2016.

Udružili se Cewe i Kaufland te stvorili izvrsnu akciju u kojoj morate sudjelovati!

Ako već niste krenuli promišljati o Božićnim poklonima, mi imamo savršenu ideju za vas. Idealan, emotivan poklon, koji će ostati kao uspomena za sva vremena jest fotografija.

Zahvaljujući vjernim partnerima SOS Dječjeg sela Hrvatska pokrenuta je suradnja između tvrtke Cewe i trgovačkog lanca Kaufland, a sve za dobrobit djece bez roditelja i dogovarajuće roditeljske skrbi.

Ova hvalevrijedna akcija počinje 15. listopada i provodit će se u četiri poslovnice Kauflanda u Zagrebu (Sloboština, Maksimir, Sesvete i Studentski Grad). Sve do 15. studenog svi će posjetitelji Kauflanda imati priliku izraditi fotografije po cijeni od 1,90 kuna po komadu i pritom sudjelovati u humanom dijelu.

Naime, svu zaradu od izrađivanja fotografija tvrtka Cewe donirat će SOS Dječjem selu Hrvatska, dok je Kaufland velikodušno ustupio prostor u svojim poslovnicama.

Stoga, svi vi koji želite sačuvati uspomene i ovjekovječiti ih fotografijama, pravac Kaufland u potragu za Cewe aparatima za izradu fotografija. Sačuvajte svoje uspomene i pomozite djeci u SOS Dječjim selima Hrvatska.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 17.01.2020.

Proglašen pobjednik nagrade Dare4Care za inovativne programe

Međunarodna krovna organizacija, SOS Children's Villages International svrstala je naš Program pripreme za izlazak iz skrbi među tri najbolja u 2019., a pobijedio je program SOS Dječjeg sela Etiopija.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 16.01.2020.

Roma support – mobilni tim za podršku obiteljima

Ojačali smo napore prema prevenciji izdvajanja djece i podršci obiteljima u riziku i kroz novi projekt na području Čakovca.

Saznajte više