Objavljeno: četvrtak, 13.10.2016.

Udružili se Cewe i Kaufland te stvorili izvrsnu akciju u kojoj morate sudjelovati!

Ako već niste krenuli promišljati o Božićnim poklonima, mi imamo savršenu ideju za vas. Idealan, emotivan poklon, koji će ostati kao uspomena za sva vremena jest fotografija.

Zahvaljujući vjernim partnerima SOS Dječjeg sela Hrvatska pokrenuta je suradnja između tvrtke Cewe i trgovačkog lanca Kaufland, a sve za dobrobit djece bez roditelja i dogovarajuće roditeljske skrbi.

Ova hvalevrijedna akcija počinje 15. listopada i provodit će se u četiri poslovnice Kauflanda u Zagrebu (Sloboština, Maksimir, Sesvete i Studentski Grad). Sve do 15. studenog svi će posjetitelji Kauflanda imati priliku izraditi fotografije po cijeni od 1,90 kuna po komadu i pritom sudjelovati u humanom dijelu.

Naime, svu zaradu od izrađivanja fotografija tvrtka Cewe donirat će SOS Dječjem selu Hrvatska, dok je Kaufland velikodušno ustupio prostor u svojim poslovnicama.

Stoga, svi vi koji želite sačuvati uspomene i ovjekovječiti ih fotografijama, pravac Kaufland u potragu za Cewe aparatima za izradu fotografija. Sačuvajte svoje uspomene i pomozite djeci u SOS Dječjim selima Hrvatska.

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 09.10.2019.

Moto ljubimci u posjeti djeci u Ladimirevcima

Proteklog vikenda u našem SOS Dječjem selu Ladimirevci bilo je jako uzbudljivo. Mališanima su u posjet došli ljubimci na dva i četiri kotača iz Oldtimer kluba "Kurbla".

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 08.10.2019.

Rođendansko veselje u SOS Dječjem selu Lekenik

Proslavili smo 26. rođendan SOS Dječjeg sela Lekenik uz predivan program u našem SOS Društvenom centru Hermann Gmeiner, a poseban gost iznenađenja rođendanske proslave bio je pjevač Damir Kedžo.

Saznajte više

Objavljeno:
ponedjeljak, 23.09.2019.

Divan dan u Selu s ekipom ReversingLabsa

Uvijek nas razveseli kada nam u SOS Dječje selo Lekenik stigne vesela ekipa poput ove iz tvrtke ReversingLabs. A posebno kada vrijedno “zasuču rukave” i učine nam Selo još ljepšim za život.

Saznajte više