Objavljeno: srijeda, 26.10.2016.

Na danu otvorenih vrata SOS Društvenog centra u Lekeniku, Ivan Zak napravio tulum!

Dan otvorenih vrata SOS Društvenog centra u Lekeniku je bio jedan od najkreativniji dana. Pregršt djece iz Sela i zajednice sudjelovala su u čak osam edukativno-kreativnih radionica te tako prezentirala dugogodišnji rad SOS Društvenog centra.

Od 2007. godine SOS Društveni centar djeluje u sklopu SOS Dječjeg sela Lekenik, a osnovan je s ciljem da djeci ponudi sigurno i udobno mjesto za obrazovni, kreativni i socijalni razvoj. Tako se trenutno provodi čak 13 radionica pod voditeljskom palicom vanjskih suradnika Sela. Tijekom dana otvorenih vrata djeca su prezentirala kako se provodi vrijeme na dramskoj, hobby art, plesnoj, rockerskoj, šahovskoj, fotografskoj, likovnoj radionici i radionici sviranja violine.

'Iznimno smo ponosni na rad našeg Društvenog centra u kojem se, već dugi niz godina, kroz stručni rad naših zaposlenika i vanjskih suradnika, nastoje osigurati razni odgojno-obrazovni sadržaji bitni za potpuni razvoj djeteta. Pored niza stalnih grupa, od kojih ćemo danas prezentirati njih osam, organiziramo i čitavi niz drugih sadržaja edukativnog i kulturnog karaktera namijenjenih djeci iz SOS Dječjeg sela Lekenik i svoj djeci iz lokalne zajednice. Posebno smo ponosni na rezultate naše djece, na njihove nastupe i suradnje s glazbenicima, na prekrasnu glumu u našim predstavama, sudjelovanje na šahovskim natjecanjima, na prekrasne predmete koje izrađuju u hobby art radionici i fotografije, crteže, plesne koreografije i sl. No, prije svega, drago nam je što ovaj Centar pruža mjesto veselja i igre u kojem se sva djeca mogu izraziti i dobro zabaviti. Hvala svima koji su uljepšali ovaj naš dan', rekla je voditeljica SOS Društvenog centra, Anamarija Adamek.

Ovaj poseban dan zaokružilo je pravo iznenađenje – nakon kreativnih radionica pjevačka zvijezda Ivana Zaka počastio je djecu koncertom iznenađenja. Pjevač je stigao u SOS Dječje selo Lekenik kako bi djeci priredio pravu glazbenu poslasticu i u tome je itekako uspio. Uzvanici i djeca uglas su pjevali sa Zakom njegove najveće hitove, a potom se pjevač družio s djecom fotografirajući se i potpisujući brojne autograme.

'Uvijek se rado odazovem i održim koncert kad su u pitanju djeca i humanitarne akcije. Djeca su iskrena, kad nekog vole to otvoreno pokazuju i ponosan sam što su upravo oni dio moje najvjernije publike. Danas su se pokazali kao odlični interpretatori mojih pjesama i siguran sam da ćemo se još viđati i pjevati u SOS Dječjem selu Lekenik', uz smijeh je konstatirao pjevač.

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više