Objavljeno: petak, 04.11.2016.

Andrea Andrassy nasmijala i podučila djecu iz SOS Dječjeg sela Lekenik

U SOS Dječjem selu Lekenik, pod palicom kolumnistice, natjecateljice kulinarskog showa 'Masterchef' i zaštitno lice Mazde, Andreje Andrassy, održana je radionica zdrave prehrane.

Jesenski kišni dan u SOS Dječjem selu Lekenik, dugogodišnji partneri iz Mazde pobojali su u vesele i zdrave boje.

Poznata gradska cura, simpatična Andrea Andrassy, svoje je kulinarsko umijeće prenijela na mališane SOS Dječjeg sela. Zajedničkim snagama pripremali su zdrave grickalice i ukusne Smoothieje.

Većina mališana svojim je snalaženjem u kuhinji oduševila veselu gošću, uz koju smijeha nikada ne nedostaje. Svojim pošalicama i inovativnim vicevima, dobro raspoložena Andrea dignula je atmosferu u SOS Društvenom centru do usijanja.

Punih trbuha i srca ispunjenih srećom, mališani su ispratili uvijek drage goste te se pozdravili do idućeg, zasigurno veselog, druženja.

SOS Dječje selo Hrvatska i Mazda njeguju jedno od najdugovječnijih partnerstva te od 2008. godine velikodušnim donacijama potpomažu rad udruge koja trenutno skrbi za 240-ero djece i mladih bez roditelja i odgovarajuće roditeljske skrbi.

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 26.02.2020.

Dječji maskenbal u šarenom Lekeniku

Na pokladni utorak u SOS Dječjem selu Lekenik zavladalo je totalno ludilo pod maskama!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 25.02.2020.

Danas slavimo rođendan naše Udruge

Prije točno 28 godina osnovana je Udruga SOS Dječje selo Hrvatska i od tada svakodnevno radimo s misijom stvaranja obitelji za djecu bez roditeljske skrbi.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više