Objavljeno: petak, 04.11.2016.

Andrea Andrassy nasmijala i podučila djecu iz SOS Dječjeg sela Lekenik

U SOS Dječjem selu Lekenik, pod palicom kolumnistice, natjecateljice kulinarskog showa 'Masterchef' i zaštitno lice Mazde, Andreje Andrassy, održana je radionica zdrave prehrane.

Jesenski kišni dan u SOS Dječjem selu Lekenik, dugogodišnji partneri iz Mazde pobojali su u vesele i zdrave boje.

Poznata gradska cura, simpatična Andrea Andrassy, svoje je kulinarsko umijeće prenijela na mališane SOS Dječjeg sela. Zajedničkim snagama pripremali su zdrave grickalice i ukusne Smoothieje.

Većina mališana svojim je snalaženjem u kuhinji oduševila veselu gošću, uz koju smijeha nikada ne nedostaje. Svojim pošalicama i inovativnim vicevima, dobro raspoložena Andrea dignula je atmosferu u SOS Društvenom centru do usijanja.

Punih trbuha i srca ispunjenih srećom, mališani su ispratili uvijek drage goste te se pozdravili do idućeg, zasigurno veselog, druženja.

SOS Dječje selo Hrvatska i Mazda njeguju jedno od najdugovječnijih partnerstva te od 2008. godine velikodušnim donacijama potpomažu rad udruge koja trenutno skrbi za 240-ero djece i mladih bez roditelja i odgovarajuće roditeljske skrbi.

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 09.10.2019.

Moto ljubimci u posjeti djeci u Ladimirevcima

Proteklog vikenda u našem SOS Dječjem selu Ladimirevci bilo je jako uzbudljivo. Mališanima su u posjet došli ljubimci na dva i četiri kotača iz Oldtimer kluba "Kurbla".

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 08.10.2019.

Rođendansko veselje u SOS Dječjem selu Lekenik

Proslavili smo 26. rođendan SOS Dječjeg sela Lekenik uz predivan program u našem SOS Društvenom centru Hermann Gmeiner, a poseban gost iznenađenja rođendanske proslave bio je pjevač Damir Kedžo.

Saznajte više

Objavljeno:
ponedjeljak, 23.09.2019.

Divan dan u Selu s ekipom ReversingLabsa

Uvijek nas razveseli kada nam u SOS Dječje selo Lekenik stigne vesela ekipa poput ove iz tvrtke ReversingLabs. A posebno kada vrijedno “zasuču rukave” i učine nam Selo još ljepšim za život.

Saznajte više