Objavljeno: četvrtak, 17.11.2016.

U SOS kući Iris već se osjeća miris Božića

Nema lijepšeg nego kad vas razvesele uvijek dragi gosti. Veliki i mali članovi SOS obitelji iz SOS Dječjeg sela Lekenik objeručke su dočekali sponzore iz tvrtke Wollsdorf.

Imati prijatelje na koje uvijek možeš računati pravo je bogatstvo. Ako je suditi prema tome, SOS Dječje selo Hrvatska posjeduje pravo bogatstvo prijatelja i dugogodišnjih partnera.

Jedan od takvih je tvrtka Wollsdorf Components koji su i ove godine razveselili stanovnike SOS kuće Iris. Poput preuranjenog Djeda Božićnjaka razveselili su djecu i SOS mamu darovima te nastavili svoju tradiciju velikodušne donacije u obliku pokrivanja godišnjih režijskih troškova SOS obitelji iz kuće Iris.

Uz čašicu razgovora i neodoljive slastice iz kuhinje SOS mame, nacionalna direktorica SOS Dječjeg sela Hrvatska, Višnja Tuškan-Krupić, primila je ček direktora Wollsdorf Components d.o.o., gospodina Hillmann Stefana. Uz lijepe želje za nadolazeće blagdane društvo se pozdravilo do skorog viđenja.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 25.05.2020.

SOS Dječje selo Ladimirevci obilježilo svoj 23. rođendan

Činilo se da će ovaj rođendan, osim bez prijatelja, proći i bez proslave. Ali,Lada i Miro, stanovnici Dječjeg sela koji se pojavljuju u posebnim prigodama, došli su na genijalnu ideju...

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 15.05.2020.

Sretan vam Međunarodni dan obitelji

U SOS Dječjem selu Hrvatska stvaramo obitelj za djecu bez roditeljske skrbi i pomažemo im oblikovati budućnost jer smatramo da svako dijete zaslužuje odrastati u brižnom domu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 15.05.2020.

Prepoznajte plemenitost ‘ulaganja’ kriptovaluta u naše mališane

Od 2019. godine sretno djetinjstvo možete podržati i kriptovalutama. Uložite vaše bitcoine u budućnost djece u SOS Dječjim selima!

Saznajte više