Objavljeno: četvrtak, 24.11.2016.

Gibo, Oliver i djeca iz Lekenika dobitna su kombinacija za vrhunski tulum

Jeste li ikada bili na koncertu u SOS Dječjem selu Lekenik? To morate iskustiti. Zahvaljujući ljudima velikog srca, Gibonniju i Oliveru, SOS Društveni centar u Lekeniku, u četvrtak, 24. studenog, pjevao je u sav glas.

 INA i Gibonni, kojima se pridružio i Oliver Dragojević, kao veliki prijatelji i partneri SOS Dječjeg sela Hrvatska, uspješno su spojili glazbu, djecu i dobra djela. Predsjednik Uprave Ine g. Zoltán Áldott uručio je donacijski ček od 150 tisuća kuna nacionalnoj direktorici SOS Dječjeg sela Hrvatska Višnji Tuškan-Krupić, dok su se Gibonni i Oliver pridružili donacijom od 50 tisuća kuna koja je prikupljena humanitarnom prodajom albuma „Familija“ na Ininim maloprodajnim mjestima.

'Naše partnerstvo s tvrtkom INA iz godine u godinu sve je jače. I ovoga puta naši prijatelji, i jedni od najvećih donatora, odlučili su uljepšati blagdane djeci iz SOS Dječjeg sela Lekenik i pokriti godišnje troškove defektologa te pomoći donacijom za obnovu krova SOS Društvenog centra. Veliko hvala i pjevačkim zvijezdama, ljudima velikog srca, Gibonniju i Oliveru koji su priredili mali koncert za pamćenje i razveselili djecu, SOS mame i sve djelatnike u SOS Dječjem selu Lekenik', rekla je nacionalna direktorica SOS Dječjeg sela Hrvatska, gospođa Višnja Tuškan-Krupić.

'Drago mi je da je akcija uspjela, da su se ljudi odazvali. Naravno, lijepo je znati da postoji empatija kod ljudi, ali veseli me i da je rezultat konkretan i da su prikupljena financijska sredstva za konkretan projekt, obnovu krova SOS Društvenog centra 'Hermann Gmeiner'. Hvala svima koji su dali svoj doprinos', rekao je Gibonni.

'INA od 2009. godine kontinuirano pomaže SOS Dječjem selu Hrvatska te nas raduje što ćemo ovom donacijom djeci osigurati adekvatnu stručnu podršku kroz rad dvaju defektologa. Čast nam je što su nam se ovaj put pridružili naši renomirani pjevači i dobrotvori – Gibonni i Oliver, te nas veseli što su i naši kupci prepoznali vrijednost humanitarne prodaje njihovog albuma. Bez sumnje ćemo u ovakvim inicijativama sudjelovati i ubuduće', izjavio je g. Zoltán Áldott, predsjednik Uprave Ine.

U znak zahvalnosti djeca SOS Dječjeg sela Lekenik izvela su prigodni program koji su sama pripremila, a Gibonni i Oliver razveselili su ih kratkim koncertom koji će svima ostati u lijepoj uspomeni. Djeca su svojim nastupima oduševila prisutne goste. Pored dva isječka iz predstava Dramske skupine 'Malo kazalište bajki' i malih virtuoza na violinama, djevojke iz plesne skupine priredile su točku na pjesmu Olivera i Gibonnija s albuma 'Familija'. Ta je gesta posebno dirnula naše pjevačke zvijezde. Na ovaj način u predblagdansko vrijeme još jednom je obilježeno dugogodišnje partnerstvo između Ine i SOS Dječjeg sela Hrvatska.

Foto: Luka Stanzl/Pixsell

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 14.10.2019.

Izložba fotografija s najvećeg foto natječaja na svijetu

Posjetite izložbu fotografija u City Centeru One (West i East) i podržite sretno odrastanje djece u SOS Dječjem selu Hrvatska! Prekrasne fotografije pogledajte od 14. do 27. listopada.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 09.10.2019.

Moto ljubimci u posjeti djeci u Ladimirevcima

Proteklog vikenda u našem SOS Dječjem selu Ladimirevci bilo je jako uzbudljivo. Mališanima su u posjet došli ljubimci na dva i četiri kotača iz Oldtimer kluba "Kurbla".

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 08.10.2019.

Rođendansko veselje u SOS Dječjem selu Lekenik

Proslavili smo 26. rođendan SOS Dječjeg sela Lekenik uz predivan program u našem SOS Društvenom centru Hermann Gmeiner, a poseban gost iznenađenja rođendanske proslave bio je pjevač Damir Kedžo.

Saznajte više