Objavljeno: srijeda, 07.12.2016.

Kakvo priznanje SOS Dječjem selu Ladimirevci!

Na svečanoj sjednici Gradskog vijeća u povodu 'Dana Grada Valpova', održanoj 7. prosinca, 2016., SOS Dječje selo Ladimirevci dobilo je posebnu čast – javno priznanje za doprinos razvoja društva.

Počašćeni direktor SOS Dječjeg sela Ladimirevci, gospodin Zoran Relić, primio je Plaketu 'Matija Petar Katančić' i s veseljem prihvatio javno priznanje za doprinos razvoja sveukupnog društvenog života u gradu Valpovu.

Ovo hvalevrijedno piznanje SOS Dječje selo Ladimirevci primilo je zahvaljujući svim djelatnicima koji su angažirani putem raznih projekata i pomažu obiteljima u potrebi na području valpovštine.

'Velika je radost primiti ovakvo priznanje za uloženi trud i rad svih djelatnika SOS Dječjeg sela Ladimirevci, rad koji je u ovoj godini još intenzivnije bio usmjeren na podizanje kvalitete socijalnog života Grada Valpova i valpovštine. Vizija i misija naše organizacije SOS Dječja sela Hrvatska usmjerena je i na razvoju lokalnih zajednica u kojima dječja sela djeluju, tako da nam dobiveno priznanje znači i prepoznavanje našeg djelovanja u pravcu razvoja lokalne zajednice. Zahvaljujem se gradonačelniku Grada Valpova, g. Leonu Žulju na nominaciji koju je Gradsko vijeće Grada Valpova kroz odluku stavilo u nama vrijedno priznanje, što nam daje i dodatan vjetar u leđa za naše daljnje, što uspješnije djelovanje', rekao je Zoran Relić, direktor SOS Dječjeg sela Ladimirevci.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više