Objavljeno: srijeda, 07.12.2016.

Kakvo priznanje SOS Dječjem selu Ladimirevci!

Na svečanoj sjednici Gradskog vijeća u povodu 'Dana Grada Valpova', održanoj 7. prosinca, 2016., SOS Dječje selo Ladimirevci dobilo je posebnu čast – javno priznanje za doprinos razvoja društva.

Počašćeni direktor SOS Dječjeg sela Ladimirevci, gospodin Zoran Relić, primio je Plaketu 'Matija Petar Katančić' i s veseljem prihvatio javno priznanje za doprinos razvoja sveukupnog društvenog života u gradu Valpovu.

Ovo hvalevrijedno piznanje SOS Dječje selo Ladimirevci primilo je zahvaljujući svim djelatnicima koji su angažirani putem raznih projekata i pomažu obiteljima u potrebi na području valpovštine.

'Velika je radost primiti ovakvo priznanje za uloženi trud i rad svih djelatnika SOS Dječjeg sela Ladimirevci, rad koji je u ovoj godini još intenzivnije bio usmjeren na podizanje kvalitete socijalnog života Grada Valpova i valpovštine. Vizija i misija naše organizacije SOS Dječja sela Hrvatska usmjerena je i na razvoju lokalnih zajednica u kojima dječja sela djeluju, tako da nam dobiveno priznanje znači i prepoznavanje našeg djelovanja u pravcu razvoja lokalne zajednice. Zahvaljujem se gradonačelniku Grada Valpova, g. Leonu Žulju na nominaciji koju je Gradsko vijeće Grada Valpova kroz odluku stavilo u nama vrijedno priznanje, što nam daje i dodatan vjetar u leđa za naše daljnje, što uspješnije djelovanje', rekao je Zoran Relić, direktor SOS Dječjeg sela Ladimirevci.

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.04.2018.

C&A Foundation podržao rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska

C&A Foundation naš je novi partner. Velikodušnom donacijom dali su podršku radu Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.04.2018.

Ove subote svi trk na plivačko natjecanje 'Medek'

Osim podrške mladim plivačima na prvom plivačkom natjecanju PK Medveščak za početnike, 'Medek', moći ćete podržati i rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.04.2018.

Drage gošće iz Njemačke pristigle u Lekenik

SOS Dječje selo Lekenik ugostilo je šest kolegica iz Njemačke, SOS-Kinderdorf e.V. Deutschland sa sjedištem u Münchenu.

Saznajte više