Objavljeno: srijeda, 07.12.2016.

Kakvo priznanje SOS Dječjem selu Ladimirevci!

Na svečanoj sjednici Gradskog vijeća u povodu 'Dana Grada Valpova', održanoj 7. prosinca, 2016., SOS Dječje selo Ladimirevci dobilo je posebnu čast – javno priznanje za doprinos razvoja društva.

Počašćeni direktor SOS Dječjeg sela Ladimirevci, gospodin Zoran Relić, primio je Plaketu 'Matija Petar Katančić' i s veseljem prihvatio javno priznanje za doprinos razvoja sveukupnog društvenog života u gradu Valpovu.

Ovo hvalevrijedno piznanje SOS Dječje selo Ladimirevci primilo je zahvaljujući svim djelatnicima koji su angažirani putem raznih projekata i pomažu obiteljima u potrebi na području valpovštine.

'Velika je radost primiti ovakvo priznanje za uloženi trud i rad svih djelatnika SOS Dječjeg sela Ladimirevci, rad koji je u ovoj godini još intenzivnije bio usmjeren na podizanje kvalitete socijalnog života Grada Valpova i valpovštine. Vizija i misija naše organizacije SOS Dječja sela Hrvatska usmjerena je i na razvoju lokalnih zajednica u kojima dječja sela djeluju, tako da nam dobiveno priznanje znači i prepoznavanje našeg djelovanja u pravcu razvoja lokalne zajednice. Zahvaljujem se gradonačelniku Grada Valpova, g. Leonu Žulju na nominaciji koju je Gradsko vijeće Grada Valpova kroz odluku stavilo u nama vrijedno priznanje, što nam daje i dodatan vjetar u leđa za naše daljnje, što uspješnije djelovanje', rekao je Zoran Relić, direktor SOS Dječjeg sela Ladimirevci.

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više