Objavljeno: četvrtak, 19.01.2017.

Mladi iz Piškorevaca razveselili mališane u Ladimirevcima

Kraj 2016. godine mladi humanisti iz Piškorevaca odlučili su obilježiti lijepom gestom i pomoći djeci iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci.

Tako su u Piškorevcima, 29. prosinca, 2016. organizirali veselo druženje uz svirku bendova 'Zvučni Zid' iz Osijeka i Fair Play iz Slavonskog Broda. Mladi iz Piškorevaca cijelu su organizaciju preuzeli na sebe i, bez ijednog sponzora, okupili veliki broj ljudi i hvalevrijednu donaciju od osam tisuća kuna za djecu iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci.

U znak zahvale, direktor Sela, gospodin Zoran Relić, u četvrtak, 19. siječnja, 2017., primio ih je u posjetu. Nakon kratkog razgovora uputili su se u SOS kuću Šipak, gdje ih je dočekala vesela obitelj.

Naravno, mladi iz Pišekorevaca u goste nisu došli praznih ruku - domaći med, jabuke, slatki i slani slatkiši oduševili su mališane. Ti su darovi bili nastavni dio na humanitarnu akciju koju su održali krajem godine. Od srca zahvaljujemo njima i svim ljudima velikog srca iz Piškorevaca.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više