Objavljeno: četvrtak, 19.01.2017.

Mladi iz Piškorevaca razveselili mališane u Ladimirevcima

Kraj 2016. godine mladi humanisti iz Piškorevaca odlučili su obilježiti lijepom gestom i pomoći djeci iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci.

Tako su u Piškorevcima, 29. prosinca, 2016. organizirali veselo druženje uz svirku bendova 'Zvučni Zid' iz Osijeka i Fair Play iz Slavonskog Broda. Mladi iz Piškorevaca cijelu su organizaciju preuzeli na sebe i, bez ijednog sponzora, okupili veliki broj ljudi i hvalevrijednu donaciju od osam tisuća kuna za djecu iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci.

U znak zahvale, direktor Sela, gospodin Zoran Relić, u četvrtak, 19. siječnja, 2017., primio ih je u posjetu. Nakon kratkog razgovora uputili su se u SOS kuću Šipak, gdje ih je dočekala vesela obitelj.

Naravno, mladi iz Pišekorevaca u goste nisu došli praznih ruku - domaći med, jabuke, slatki i slani slatkiši oduševili su mališane. Ti su darovi bili nastavni dio na humanitarnu akciju koju su održali krajem godine. Od srca zahvaljujemo njima i svim ljudima velikog srca iz Piškorevaca.

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više