Objavljeno: četvrtak, 19.01.2017.

Mladi iz Piškorevaca razveselili mališane u Ladimirevcima

Kraj 2016. godine mladi humanisti iz Piškorevaca odlučili su obilježiti lijepom gestom i pomoći djeci iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci.

Tako su u Piškorevcima, 29. prosinca, 2016. organizirali veselo druženje uz svirku bendova 'Zvučni Zid' iz Osijeka i Fair Play iz Slavonskog Broda. Mladi iz Piškorevaca cijelu su organizaciju preuzeli na sebe i, bez ijednog sponzora, okupili veliki broj ljudi i hvalevrijednu donaciju od osam tisuća kuna za djecu iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci.

U znak zahvale, direktor Sela, gospodin Zoran Relić, u četvrtak, 19. siječnja, 2017., primio ih je u posjetu. Nakon kratkog razgovora uputili su se u SOS kuću Šipak, gdje ih je dočekala vesela obitelj.

Naravno, mladi iz Pišekorevaca u goste nisu došli praznih ruku - domaći med, jabuke, slatki i slani slatkiši oduševili su mališane. Ti su darovi bili nastavni dio na humanitarnu akciju koju su održali krajem godine. Od srca zahvaljujemo njima i svim ljudima velikog srca iz Piškorevaca.

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više