Objavljeno: četvrtak, 19.01.2017.

Mladi iz Piškorevaca razveselili mališane u Ladimirevcima

Kraj 2016. godine mladi humanisti iz Piškorevaca odlučili su obilježiti lijepom gestom i pomoći djeci iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci.

Tako su u Piškorevcima, 29. prosinca, 2016. organizirali veselo druženje uz svirku bendova 'Zvučni Zid' iz Osijeka i Fair Play iz Slavonskog Broda. Mladi iz Piškorevaca cijelu su organizaciju preuzeli na sebe i, bez ijednog sponzora, okupili veliki broj ljudi i hvalevrijednu donaciju od osam tisuća kuna za djecu iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci.

U znak zahvale, direktor Sela, gospodin Zoran Relić, u četvrtak, 19. siječnja, 2017., primio ih je u posjetu. Nakon kratkog razgovora uputili su se u SOS kuću Šipak, gdje ih je dočekala vesela obitelj.

Naravno, mladi iz Pišekorevaca u goste nisu došli praznih ruku - domaći med, jabuke, slatki i slani slatkiši oduševili su mališane. Ti su darovi bili nastavni dio na humanitarnu akciju koju su održali krajem godine. Od srca zahvaljujemo njima i svim ljudima velikog srca iz Piškorevaca.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više