Objavljeno: četvrtak, 19.01.2017.

Mladi iz Piškorevaca razveselili mališane u Ladimirevcima

Kraj 2016. godine mladi humanisti iz Piškorevaca odlučili su obilježiti lijepom gestom i pomoći djeci iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci.

Tako su u Piškorevcima, 29. prosinca, 2016. organizirali veselo druženje uz svirku bendova 'Zvučni Zid' iz Osijeka i Fair Play iz Slavonskog Broda. Mladi iz Piškorevaca cijelu su organizaciju preuzeli na sebe i, bez ijednog sponzora, okupili veliki broj ljudi i hvalevrijednu donaciju od osam tisuća kuna za djecu iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci.

U znak zahvale, direktor Sela, gospodin Zoran Relić, u četvrtak, 19. siječnja, 2017., primio ih je u posjetu. Nakon kratkog razgovora uputili su se u SOS kuću Šipak, gdje ih je dočekala vesela obitelj.

Naravno, mladi iz Pišekorevaca u goste nisu došli praznih ruku - domaći med, jabuke, slatki i slani slatkiši oduševili su mališane. Ti su darovi bili nastavni dio na humanitarnu akciju koju su održali krajem godine. Od srca zahvaljujemo njima i svim ljudima velikog srca iz Piškorevaca.

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.04.2018.

C&A Foundation podržao rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska

C&A Foundation naš je novi partner. Velikodušnom donacijom dali su podršku radu Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.04.2018.

Ove subote svi trk na plivačko natjecanje 'Medek'

Osim podrške mladim plivačima na prvom plivačkom natjecanju PK Medveščak za početnike, 'Medek', moći ćete podržati i rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.04.2018.

Drage gošće iz Njemačke pristigle u Lekenik

SOS Dječje selo Lekenik ugostilo je šest kolegica iz Njemačke, SOS-Kinderdorf e.V. Deutschland sa sjedištem u Münchenu.

Saznajte više