Objavljeno: ponedjeljak, 13.03.2017.

Zaraza zvana smijeh raširila se po Lekeniku

Sestra Jadranka Milosrdić i doktor Žulee posjetili su jednu SOS kuću u Lekeniku. To je bila hitna intervencija širenja zaraznog smijeha koja je u potpunosti uspjela.

Toliko veselja, radosti i smijeha na jednome mjesto još nismo susreli. Upravo takvo raspoloženje 'zarazilo' je SOS Dječje selo Lekenik kada su nam u goste stigli najpopularniji doktori u gradu - Crveni nosovi, klaunovi doktori.

Strogi, ali smiješni doktor Žulee i vrckava sestra Jadranka Milosrdić okupljenu djecu u jednom SOS kući nasmijali i rasplesali u tren oka. Ništa manje oduševljene nisu bile i SOS mame, tete te djelatnice SOS Dječjeg sela Lekenik.

Uz red ples,a pjesme i zaista dobrih fora, naši su se najmlađi zabavili i od srca nasmijali. Naravno, cijela je priča završila ludom zabavom - hvatanjem crvenih nosova po kući, a topao zagrljaj na rastanku zasigurno nije značio zbogom. Vjerujemo da je ovo tek početak našeg prijateljstva s najveselijim doktorima u gradu.

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.04.2018.

C&A Foundation podržao rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska

C&A Foundation naš je novi partner. Velikodušnom donacijom dali su podršku radu Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.04.2018.

Ove subote svi trk na plivačko natjecanje 'Medek'

Osim podrške mladim plivačima na prvom plivačkom natjecanju PK Medveščak za početnike, 'Medek', moći ćete podržati i rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.04.2018.

Drage gošće iz Njemačke pristigle u Lekenik

SOS Dječje selo Lekenik ugostilo je šest kolegica iz Njemačke, SOS-Kinderdorf e.V. Deutschland sa sjedištem u Münchenu.

Saznajte više