Objavljeno: ponedjeljak, 13.03.2017.

Zaraza zvana smijeh raširila se po Lekeniku

Sestra Jadranka Milosrdić i doktor Žulee posjetili su jednu SOS kuću u Lekeniku. To je bila hitna intervencija širenja zaraznog smijeha koja je u potpunosti uspjela.

Toliko veselja, radosti i smijeha na jednome mjesto još nismo susreli. Upravo takvo raspoloženje 'zarazilo' je SOS Dječje selo Lekenik kada su nam u goste stigli najpopularniji doktori u gradu - Crveni nosovi, klaunovi doktori.

Strogi, ali smiješni doktor Žulee i vrckava sestra Jadranka Milosrdić okupljenu djecu u jednom SOS kući nasmijali i rasplesali u tren oka. Ništa manje oduševljene nisu bile i SOS mame, tete te djelatnice SOS Dječjeg sela Lekenik.

Uz red ples,a pjesme i zaista dobrih fora, naši su se najmlađi zabavili i od srca nasmijali. Naravno, cijela je priča završila ludom zabavom - hvatanjem crvenih nosova po kući, a topao zagrljaj na rastanku zasigurno nije značio zbogom. Vjerujemo da je ovo tek početak našeg prijateljstva s najveselijim doktorima u gradu.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više