Objavljeno: ponedjeljak, 13.03.2017.

Zaraza zvana smijeh raširila se po Lekeniku

Sestra Jadranka Milosrdić i doktor Žulee posjetili su jednu SOS kuću u Lekeniku. To je bila hitna intervencija širenja zaraznog smijeha koja je u potpunosti uspjela.

Toliko veselja, radosti i smijeha na jednome mjesto još nismo susreli. Upravo takvo raspoloženje 'zarazilo' je SOS Dječje selo Lekenik kada su nam u goste stigli najpopularniji doktori u gradu - Crveni nosovi, klaunovi doktori.

Strogi, ali smiješni doktor Žulee i vrckava sestra Jadranka Milosrdić okupljenu djecu u jednom SOS kući nasmijali i rasplesali u tren oka. Ništa manje oduševljene nisu bile i SOS mame, tete te djelatnice SOS Dječjeg sela Lekenik.

Uz red ples,a pjesme i zaista dobrih fora, naši su se najmlađi zabavili i od srca nasmijali. Naravno, cijela je priča završila ludom zabavom - hvatanjem crvenih nosova po kući, a topao zagrljaj na rastanku zasigurno nije značio zbogom. Vjerujemo da je ovo tek početak našeg prijateljstva s najveselijim doktorima u gradu.

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 26.02.2020.

Dječji maskenbal u šarenom Lekeniku

Na pokladni utorak u SOS Dječjem selu Lekenik zavladalo je totalno ludilo pod maskama!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 25.02.2020.

Danas slavimo rođendan naše Udruge

Prije točno 28 godina osnovana je Udruga SOS Dječje selo Hrvatska i od tada svakodnevno radimo s misijom stvaranja obitelji za djecu bez roditeljske skrbi.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više