Objavljeno: ponedjeljak, 13.03.2017.

Zaraza zvana smijeh raširila se po Lekeniku

Sestra Jadranka Milosrdić i doktor Žulee posjetili su jednu SOS kuću u Lekeniku. To je bila hitna intervencija širenja zaraznog smijeha koja je u potpunosti uspjela.

Toliko veselja, radosti i smijeha na jednome mjesto još nismo susreli. Upravo takvo raspoloženje 'zarazilo' je SOS Dječje selo Lekenik kada su nam u goste stigli najpopularniji doktori u gradu - Crveni nosovi, klaunovi doktori.

Strogi, ali smiješni doktor Žulee i vrckava sestra Jadranka Milosrdić okupljenu djecu u jednom SOS kući nasmijali i rasplesali u tren oka. Ništa manje oduševljene nisu bile i SOS mame, tete te djelatnice SOS Dječjeg sela Lekenik.

Uz red ples,a pjesme i zaista dobrih fora, naši su se najmlađi zabavili i od srca nasmijali. Naravno, cijela je priča završila ludom zabavom - hvatanjem crvenih nosova po kući, a topao zagrljaj na rastanku zasigurno nije značio zbogom. Vjerujemo da je ovo tek početak našeg prijateljstva s najveselijim doktorima u gradu.

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više