Objavljeno: ponedjeljak, 13.03.2017.

Zaraza zvana smijeh raširila se po Lekeniku

Sestra Jadranka Milosrdić i doktor Žulee posjetili su jednu SOS kuću u Lekeniku. To je bila hitna intervencija širenja zaraznog smijeha koja je u potpunosti uspjela.

Toliko veselja, radosti i smijeha na jednome mjesto još nismo susreli. Upravo takvo raspoloženje 'zarazilo' je SOS Dječje selo Lekenik kada su nam u goste stigli najpopularniji doktori u gradu - Crveni nosovi, klaunovi doktori.

Strogi, ali smiješni doktor Žulee i vrckava sestra Jadranka Milosrdić okupljenu djecu u jednom SOS kući nasmijali i rasplesali u tren oka. Ništa manje oduševljene nisu bile i SOS mame, tete te djelatnice SOS Dječjeg sela Lekenik.

Uz red ples,a pjesme i zaista dobrih fora, naši su se najmlađi zabavili i od srca nasmijali. Naravno, cijela je priča završila ludom zabavom - hvatanjem crvenih nosova po kući, a topao zagrljaj na rastanku zasigurno nije značio zbogom. Vjerujemo da je ovo tek početak našeg prijateljstva s najveselijim doktorima u gradu.

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više