Objavljeno: srijeda, 26.04.2017.

25 godina stvaramo obitelj za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi i ponosimo se sobom!

Zastanite na tren i razmislite da li se ponosite sobom? Nije li to lijep osjećaj? Ponositi se sobom. Upravo takav osjećaj prožima se Udrugom SOS Dječje selo Hrvatska koja ove godine slavi veliki 25. rođendan!

Ovaj veliki i važan događaj Udruga SOS Dječje selo Hrvatska će obilježiti kampanjom pod nazivom 'Ponosi se sobom' u čijem su središtu mlade osobe odrasle u skrbi SOS Dječjeg sela Hrvatska.

Te mlade osobe danas su samostalni ljudi, koji imaju svoje obitelji, završavaju studij ili rade posao koji vole. Oni se ponose sobom i ponose se okruženjem u kojem su odrasli. Njihovo sigurno okruženje za odrastanje bila je soba u kući SOS Dječjeg sela, soba u kojoj su, kao i sva ostala djeca, na police slagali svoje igračke i slike, na zidove lijepili postere, u kojoj su se svaku večer uvukli se u svoj mekani i topli krevet, soba u kojoj su učili i igrali se. Za njih je SOS Dječje selo bilo novi početak, mjesto sklapanja novih prijateljstava i mjesto gdje su počeli stvarati svoje nove obitelji. Upravo ta prijateljstva i obitelj su nešto što su ponijeli sa sobom i što će ih pratiti cijeli život. SOS mama koja se za njih brinula i pružila im potporu kada im je najviše trebala uvijek će biti osoba kojoj će se rado obratiti za savjet. Svaka SOS mama ponosi se djecom koju je odgojila i time što su oni postigli u svom životu. SOS Dječje selo Hrvatska ovom kampanjom želi prenijeti osjećaj ponosa na svu djecu koja su odrasla u SOS dječjem selu i SOS Zajednicama mladih.

Cilj kampanje 'Ponosi se sobom' je i podići svijest građana te ih potaknuti da pomognu ostvariti ciljeve Udruge i to tako da postanu donator i prijatelj SOS Dječjeg sela Hrvatska. Putem TV spotova, koji pričaju priču mladih osoba odraslih u SOS Dječjem selu Hrvatska, želi se naglasiti ponos Udruge koja proteklih 25 godina stvara obitelj za djecu bez roditelja ili odgovarajuće roditeljske skrbi. Osim uspješnog rada Udruge, kampanjom se želi naglasiti i doprinos naših sugrađana, koji su putem donacija pomogli u brizi za djecu i mlade.

Postanite i Vi dijelom ove naše priče, uključite se u kampanju i ponosite se sobom! Više o kampanji saznajte na: ponosisesobom.sos-dsh.hr 

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više