Objavljeno: ponedjeljak, 22.05.2017.

Stanite kod naših SOS predstavnika i učlanite se u Klub prijatelja

I ovaj tjedan možete susresti naše SOS predstavnike i učlaniti se u Klub prijatelja

I ovaj tjedan naši SOS predstavnici čekaju sve Vas koji želite postati redoviti donator i potpisati trajni nalog te tako pomoći našoj djeci. Učlanite se u Klub prijatelja, a od naših SOS predstavnika saznajte više o radu Udruge SOS-Dječje selo Hrvatska, koja skrbi za 240-ero djece i mladih. SOS predstavnici Vas čekaju na lokacijama Trg bana Josipa Jelačića, Glavni kolodvor, Jarun, Dubrava, King Cross, Ikea Zagreb, Kaufland- Jankomir, Središće, Osijek, Pula, Samobor i Velika Gorica, Shopping Centar Prečko, Lummini Varaždin, Emmezeta Stupnik i Emmezeta Kaštela.

Novac prikupljen putem Kluba prijatelja namijenjen je svakodnevnom životu 240-ero djece i mladih koji su svoj trajni dom našli u SOS dječjim selima i SOS zajednicama mladih u Republici Hrvatskoj.

Redovito davanje u korist SOS Dječjeg sela Hrvatska isključivo je vaša odluka te sami birate iznos redovite mjesečne donacije.

Član Kluba prijatelja možete postati putem naših predstavnika koje možete susresti na raznim mjestima u gradu Zagrebu.

Prepoznat ćete ih po narančastim prslucima, iskaznicama i osmijehu te ljubaznosti i volji da vas upoznaju s radom i djelovanjem SOS Dječjeg sela Hrvatska. Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

 

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 25.05.2017.

Rođendansko slavlje koje će Ladimirevci još dugo pamtiti

Svečanim programom u dvorani Osnovne škole Ladimirevci obilježen je 20. rođendan SOS Dječjeg sela Ladimirevci.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 24.05.2017.

Izazov zvan roditeljstvo i kako se ispravno nositi sa njime

Uoči velike proslave 20. rođendana SOS Dječjeg sela Ladimirevci u svečanoj dvorani Filozofskog fakulteta u Osijeku održan je stručni skup pod nazivom 'Izazovi roditeljstva u različitim obiteljima'.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 22.05.2017.

SOS Dječje selo Lekenik ima nove prijatelje

Donatori tvrtke Odašiljači i veze d.o.o. internom humanitarnom akcijom skupili su donacije za djecu iz SOS Dječjeg sela Lekenik i razveselili ih poklonima.

Saznajte više