Objavljeno: ponedjeljak, 22.05.2017.

SOS Dječje selo Lekenik ima nove prijatelje

Donatori tvrtke Odašiljači i veze d.o.o. internom humanitarnom akcijom skupili su donacije za djecu iz SOS Dječjeg sela Lekenik i razveselili ih poklonima.

 Predstavnici tvrtke Odašiljači i veze d.o.o. posjetili su SOS Dječje selo Lekenik kroz koje ih je proveo Mario Čović, ravnatelj SOS Dječjeg sela Lekenik, te su se kroz razgovor s njim pobliže upoznali s poviješću SOS dječjeg sela, s njegovim načinom rada i funkcijom te s planovima za budućnost. Šetnjom kroz SOS dječje selo imali su prilike vidjeti veliku integriranost u zajednicu i rad svih zaposlenih koji rade za dobrobit djece. 

Donaciju prikupljenu u internoj humanitarnoj akciji uručio je gospodin Mate Botica, član uprave i direktor Odašiljača i veza d.o.o., u pratnji članica skupine za Društveno odgovorno poslovanje.

Donacija je razveselila mališane, a Odašiljači i veze d.o.o. postali su prijatelj SOS Dječjeg sela Lekenik.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više