Objavljeno: ponedjeljak, 22.05.2017.

SOS Dječje selo Lekenik ima nove prijatelje

Donatori tvrtke Odašiljači i veze d.o.o. internom humanitarnom akcijom skupili su donacije za djecu iz SOS Dječjeg sela Lekenik i razveselili ih poklonima.

 Predstavnici tvrtke Odašiljači i veze d.o.o. posjetili su SOS Dječje selo Lekenik kroz koje ih je proveo Mario Čović, ravnatelj SOS Dječjeg sela Lekenik, te su se kroz razgovor s njim pobliže upoznali s poviješću SOS dječjeg sela, s njegovim načinom rada i funkcijom te s planovima za budućnost. Šetnjom kroz SOS dječje selo imali su prilike vidjeti veliku integriranost u zajednicu i rad svih zaposlenih koji rade za dobrobit djece. 

Donaciju prikupljenu u internoj humanitarnoj akciji uručio je gospodin Mate Botica, član uprave i direktor Odašiljača i veza d.o.o., u pratnji članica skupine za Društveno odgovorno poslovanje.

Donacija je razveselila mališane, a Odašiljači i veze d.o.o. postali su prijatelj SOS Dječjeg sela Lekenik.

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više