Objavljeno: ponedjeljak, 22.05.2017.

SOS Dječje selo Lekenik ima nove prijatelje

Donatori tvrtke Odašiljači i veze d.o.o. internom humanitarnom akcijom skupili su donacije za djecu iz SOS Dječjeg sela Lekenik i razveselili ih poklonima.

 Predstavnici tvrtke Odašiljači i veze d.o.o. posjetili su SOS Dječje selo Lekenik kroz koje ih je proveo Mario Čović, ravnatelj SOS Dječjeg sela Lekenik, te su se kroz razgovor s njim pobliže upoznali s poviješću SOS dječjeg sela, s njegovim načinom rada i funkcijom te s planovima za budućnost. Šetnjom kroz SOS dječje selo imali su prilike vidjeti veliku integriranost u zajednicu i rad svih zaposlenih koji rade za dobrobit djece. 

Donaciju prikupljenu u internoj humanitarnoj akciji uručio je gospodin Mate Botica, član uprave i direktor Odašiljača i veza d.o.o., u pratnji članica skupine za Društveno odgovorno poslovanje.

Donacija je razveselila mališane, a Odašiljači i veze d.o.o. postali su prijatelj SOS Dječjeg sela Lekenik.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više