Objavljeno: ponedjeljak, 22.05.2017.

SOS Dječje selo Lekenik ima nove prijatelje

Donatori tvrtke Odašiljači i veze d.o.o. internom humanitarnom akcijom skupili su donacije za djecu iz SOS Dječjeg sela Lekenik i razveselili ih poklonima.

 Predstavnici tvrtke Odašiljači i veze d.o.o. posjetili su SOS Dječje selo Lekenik kroz koje ih je proveo Mario Čović, ravnatelj SOS Dječjeg sela Lekenik, te su se kroz razgovor s njim pobliže upoznali s poviješću SOS dječjeg sela, s njegovim načinom rada i funkcijom te s planovima za budućnost. Šetnjom kroz SOS dječje selo imali su prilike vidjeti veliku integriranost u zajednicu i rad svih zaposlenih koji rade za dobrobit djece. 

Donaciju prikupljenu u internoj humanitarnoj akciji uručio je gospodin Mate Botica, član uprave i direktor Odašiljača i veza d.o.o., u pratnji članica skupine za Društveno odgovorno poslovanje.

Donacija je razveselila mališane, a Odašiljači i veze d.o.o. postali su prijatelj SOS Dječjeg sela Lekenik.

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više