Objavljeno: četvrtak, 01.06.2017.

Studenti Odsjeka za pedagogiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu posjetili su SOS Dječje selo Lekenik

SOS Dječje selo Lekenik posjetili su studenti Odsjeka za pedagogiju Filozofskog fakulteta iz Zagreba. Posjeta SOS Dječjem selu Lekenik za studente prve godine pedagogije organizira se svake godine u sklopu kolegija Obiteljska pedagogija.

Studente pedagogije s Filozofskog fakulteta u Zagrebu u selu su ugostili Mario Čović, direktor SOS Dječjeg sela Lekenik i Anamarija Adamek, voditeljica SOS Društvenog centra Lekenik te su studentima prezentirali rad SOS Dječjeg sela Lekenik, poveli ih u obilazak SOS obitelji i uputili ih u aktivnosti SOS Dječjeg sela. Teme ovog susreta su bile koncept skrbi o djeci u SOS Dječjem selu Lekenik s naglaskom na SOS obitelj, osnovne informacije o Udruzi na svjetskoj razini, transformacija djelatnosti i uvođenje novih usluga, posao SOS majke i život u obitelji, suradnja s lokalnom zajednicom, sveobuhvatna skrb o djeci (stručna podrška, izvannastavne aktivnosti i suradnje).

Studijski posjeti SOS Dječjem selu Lekenik organiziraju se u suradnji s dr.sc. Dubravkom Maleš i doc.dr.sc Barbarom Kušević, a dosadašnja praksa pokazala se obostrano korisnom. U SOS Dječjem selu Lekenik, SOS Zajednicama mladih i Mobilnom timu trenutno volontira nekoliko studenata volontera s Odsjeka za pedagogiju koji svojim stručnim znanjima doprinose u odgoju naše djece. Od srca se zahvaljujemo svim studentima volonterima u SOS Dječjem selu Lekenik. 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više