Objavljeno: četvrtak, 01.06.2017.

Studenti Odsjeka za pedagogiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu posjetili su SOS Dječje selo Lekenik

SOS Dječje selo Lekenik posjetili su studenti Odsjeka za pedagogiju Filozofskog fakulteta iz Zagreba. Posjeta SOS Dječjem selu Lekenik za studente prve godine pedagogije organizira se svake godine u sklopu kolegija Obiteljska pedagogija.

Studente pedagogije s Filozofskog fakulteta u Zagrebu u selu su ugostili Mario Čović, direktor SOS Dječjeg sela Lekenik i Anamarija Adamek, voditeljica SOS Društvenog centra Lekenik te su studentima prezentirali rad SOS Dječjeg sela Lekenik, poveli ih u obilazak SOS obitelji i uputili ih u aktivnosti SOS Dječjeg sela. Teme ovog susreta su bile koncept skrbi o djeci u SOS Dječjem selu Lekenik s naglaskom na SOS obitelj, osnovne informacije o Udruzi na svjetskoj razini, transformacija djelatnosti i uvođenje novih usluga, posao SOS majke i život u obitelji, suradnja s lokalnom zajednicom, sveobuhvatna skrb o djeci (stručna podrška, izvannastavne aktivnosti i suradnje).

Studijski posjeti SOS Dječjem selu Lekenik organiziraju se u suradnji s dr.sc. Dubravkom Maleš i doc.dr.sc Barbarom Kušević, a dosadašnja praksa pokazala se obostrano korisnom. U SOS Dječjem selu Lekenik, SOS Zajednicama mladih i Mobilnom timu trenutno volontira nekoliko studenata volontera s Odsjeka za pedagogiju koji svojim stručnim znanjima doprinose u odgoju naše djece. Od srca se zahvaljujemo svim studentima volonterima u SOS Dječjem selu Lekenik. 

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više