Objavljeno: četvrtak, 01.06.2017.

Studenti Odsjeka za pedagogiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu posjetili su SOS Dječje selo Lekenik

SOS Dječje selo Lekenik posjetili su studenti Odsjeka za pedagogiju Filozofskog fakulteta iz Zagreba. Posjeta SOS Dječjem selu Lekenik za studente prve godine pedagogije organizira se svake godine u sklopu kolegija Obiteljska pedagogija.

Studente pedagogije s Filozofskog fakulteta u Zagrebu u selu su ugostili Mario Čović, direktor SOS Dječjeg sela Lekenik i Anamarija Adamek, voditeljica SOS Društvenog centra Lekenik te su studentima prezentirali rad SOS Dječjeg sela Lekenik, poveli ih u obilazak SOS obitelji i uputili ih u aktivnosti SOS Dječjeg sela. Teme ovog susreta su bile koncept skrbi o djeci u SOS Dječjem selu Lekenik s naglaskom na SOS obitelj, osnovne informacije o Udruzi na svjetskoj razini, transformacija djelatnosti i uvođenje novih usluga, posao SOS majke i život u obitelji, suradnja s lokalnom zajednicom, sveobuhvatna skrb o djeci (stručna podrška, izvannastavne aktivnosti i suradnje).

Studijski posjeti SOS Dječjem selu Lekenik organiziraju se u suradnji s dr.sc. Dubravkom Maleš i doc.dr.sc Barbarom Kušević, a dosadašnja praksa pokazala se obostrano korisnom. U SOS Dječjem selu Lekenik, SOS Zajednicama mladih i Mobilnom timu trenutno volontira nekoliko studenata volontera s Odsjeka za pedagogiju koji svojim stručnim znanjima doprinose u odgoju naše djece. Od srca se zahvaljujemo svim studentima volonterima u SOS Dječjem selu Lekenik. 

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više