Objavljeno: ponedjeljak, 05.06.2017.

Novo umjetničko iskustvo mladih slikara iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci

U petak je u Tikvešu bio sunčan dan. Okupilo se oko 30 likovnih umjetnika amatera na međunarodnoj likovnoj koloniji u kojoj su sudjelovala i djeca iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci.

Domaćini manifestacije su bili Društvo likovnih umjetnika amatera Likar iz Osijeka i njihova predsjednica Nives Trauber. Šestero djece iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci aktivno je sudjelovalo i uz pomoć slikara napravili su svoje prve umjetničke radove. Zahvalni smo na predivnom danu, druženju i jednom pravom umjetničkom iskustvu.

Koloniju je otvorio i pozdravio zamjenik gradonačelnika grada Osijeka, Vladimir Ham te je čestitao SOS Dječjem selu Ladimirevci rođendan.

Radovi nastali na radionicama u koloniji, oko 40 slika, bit će donirani SOS Dječjem selu Ladimirevci prilikom sljedeće radionice u SOS Dječjem selu koja će biti organizirana već u ovom mjesecu.

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više