Objavljeno: ponedjeljak, 05.06.2017.

Novo umjetničko iskustvo mladih slikara iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci

U petak je u Tikvešu bio sunčan dan. Okupilo se oko 30 likovnih umjetnika amatera na međunarodnoj likovnoj koloniji u kojoj su sudjelovala i djeca iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci.

Domaćini manifestacije su bili Društvo likovnih umjetnika amatera Likar iz Osijeka i njihova predsjednica Nives Trauber. Šestero djece iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci aktivno je sudjelovalo i uz pomoć slikara napravili su svoje prve umjetničke radove. Zahvalni smo na predivnom danu, druženju i jednom pravom umjetničkom iskustvu.

Koloniju je otvorio i pozdravio zamjenik gradonačelnika grada Osijeka, Vladimir Ham te je čestitao SOS Dječjem selu Ladimirevci rođendan.

Radovi nastali na radionicama u koloniji, oko 40 slika, bit će donirani SOS Dječjem selu Ladimirevci prilikom sljedeće radionice u SOS Dječjem selu koja će biti organizirana već u ovom mjesecu.

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više