Objavljeno: ponedjeljak, 05.06.2017.

Novo umjetničko iskustvo mladih slikara iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci

U petak je u Tikvešu bio sunčan dan. Okupilo se oko 30 likovnih umjetnika amatera na međunarodnoj likovnoj koloniji u kojoj su sudjelovala i djeca iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci.

Domaćini manifestacije su bili Društvo likovnih umjetnika amatera Likar iz Osijeka i njihova predsjednica Nives Trauber. Šestero djece iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci aktivno je sudjelovalo i uz pomoć slikara napravili su svoje prve umjetničke radove. Zahvalni smo na predivnom danu, druženju i jednom pravom umjetničkom iskustvu.

Koloniju je otvorio i pozdravio zamjenik gradonačelnika grada Osijeka, Vladimir Ham te je čestitao SOS Dječjem selu Ladimirevci rođendan.

Radovi nastali na radionicama u koloniji, oko 40 slika, bit će donirani SOS Dječjem selu Ladimirevci prilikom sljedeće radionice u SOS Dječjem selu koja će biti organizirana već u ovom mjesecu.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više