Objavljeno: ponedjeljak, 05.06.2017.

Novo umjetničko iskustvo mladih slikara iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci

U petak je u Tikvešu bio sunčan dan. Okupilo se oko 30 likovnih umjetnika amatera na međunarodnoj likovnoj koloniji u kojoj su sudjelovala i djeca iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci.

Domaćini manifestacije su bili Društvo likovnih umjetnika amatera Likar iz Osijeka i njihova predsjednica Nives Trauber. Šestero djece iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci aktivno je sudjelovalo i uz pomoć slikara napravili su svoje prve umjetničke radove. Zahvalni smo na predivnom danu, druženju i jednom pravom umjetničkom iskustvu.

Koloniju je otvorio i pozdravio zamjenik gradonačelnika grada Osijeka, Vladimir Ham te je čestitao SOS Dječjem selu Ladimirevci rođendan.

Radovi nastali na radionicama u koloniji, oko 40 slika, bit će donirani SOS Dječjem selu Ladimirevci prilikom sljedeće radionice u SOS Dječjem selu koja će biti organizirana već u ovom mjesecu.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više