Objavljeno: ponedjeljak, 26.06.2017.

Izlet za pamćenje SOS Zajednice mladih Osijek 1

16. lipnja ove godine avanturisti iz SOS Zajednice mladih Osijek 1 krenuli su put Zlatne Grede, malog mjesta u Baranji, kako bi iskušali svoju spretnost u adrenalinskom parku.

Više nego uspješno svladali su penjanje po umjetnim stijenama, hodanje po užetu, jahanje konja, a najhrabriji su se uputili i na veslanje kanuima po moćnom Dunavu i njegovim rukavcima.

U adrenalinskom parku mladi su se suočili sa svojim strahovima od visine, prevladavali su svoje fizičke barijere upoznavali se sa svojim do sada nepoznatim i neistraženim potencijalima.

Vidno umorni, ali izrazito zadovoljni, na zasluženom ručku i odmoru, odgojiteljicu s kojom se opraštaju iznenadili su cvijećem, darovima i lijepim riječima za rastanak. Bio je to emotivan trenutak za sve njih kao što je i cijeli taj dan bio prepun emocija i doživljaja.

U Zlatnoj Gredi zlatnim slovima bit će urezan izlet Zajednice mladih Drniška kao izlet za pamćenje!

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više