Objavljeno: ponedjeljak, 26.06.2017.

Izlet za pamćenje SOS Zajednice mladih Osijek 1

16. lipnja ove godine avanturisti iz SOS Zajednice mladih Osijek 1 krenuli su put Zlatne Grede, malog mjesta u Baranji, kako bi iskušali svoju spretnost u adrenalinskom parku.

Više nego uspješno svladali su penjanje po umjetnim stijenama, hodanje po užetu, jahanje konja, a najhrabriji su se uputili i na veslanje kanuima po moćnom Dunavu i njegovim rukavcima.

U adrenalinskom parku mladi su se suočili sa svojim strahovima od visine, prevladavali su svoje fizičke barijere upoznavali se sa svojim do sada nepoznatim i neistraženim potencijalima.

Vidno umorni, ali izrazito zadovoljni, na zasluženom ručku i odmoru, odgojiteljicu s kojom se opraštaju iznenadili su cvijećem, darovima i lijepim riječima za rastanak. Bio je to emotivan trenutak za sve njih kao što je i cijeli taj dan bio prepun emocija i doživljaja.

U Zlatnoj Gredi zlatnim slovima bit će urezan izlet Zajednice mladih Drniška kao izlet za pamćenje!

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više