Objavljeno: ponedjeljak, 26.06.2017.

Izlet za pamćenje SOS Zajednice mladih Osijek 1

16. lipnja ove godine avanturisti iz SOS Zajednice mladih Osijek 1 krenuli su put Zlatne Grede, malog mjesta u Baranji, kako bi iskušali svoju spretnost u adrenalinskom parku.

Više nego uspješno svladali su penjanje po umjetnim stijenama, hodanje po užetu, jahanje konja, a najhrabriji su se uputili i na veslanje kanuima po moćnom Dunavu i njegovim rukavcima.

U adrenalinskom parku mladi su se suočili sa svojim strahovima od visine, prevladavali su svoje fizičke barijere upoznavali se sa svojim do sada nepoznatim i neistraženim potencijalima.

Vidno umorni, ali izrazito zadovoljni, na zasluženom ručku i odmoru, odgojiteljicu s kojom se opraštaju iznenadili su cvijećem, darovima i lijepim riječima za rastanak. Bio je to emotivan trenutak za sve njih kao što je i cijeli taj dan bio prepun emocija i doživljaja.

U Zlatnoj Gredi zlatnim slovima bit će urezan izlet Zajednice mladih Drniška kao izlet za pamćenje!

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više