Objavljeno: ponedjeljak, 26.06.2017.

Izlet za pamćenje SOS Zajednice mladih Osijek 1

16. lipnja ove godine avanturisti iz SOS Zajednice mladih Osijek 1 krenuli su put Zlatne Grede, malog mjesta u Baranji, kako bi iskušali svoju spretnost u adrenalinskom parku.

Više nego uspješno svladali su penjanje po umjetnim stijenama, hodanje po užetu, jahanje konja, a najhrabriji su se uputili i na veslanje kanuima po moćnom Dunavu i njegovim rukavcima.

U adrenalinskom parku mladi su se suočili sa svojim strahovima od visine, prevladavali su svoje fizičke barijere upoznavali se sa svojim do sada nepoznatim i neistraženim potencijalima.

Vidno umorni, ali izrazito zadovoljni, na zasluženom ručku i odmoru, odgojiteljicu s kojom se opraštaju iznenadili su cvijećem, darovima i lijepim riječima za rastanak. Bio je to emotivan trenutak za sve njih kao što je i cijeli taj dan bio prepun emocija i doživljaja.

U Zlatnoj Gredi zlatnim slovima bit će urezan izlet Zajednice mladih Drniška kao izlet za pamćenje!

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više