Objavljeno: petak, 20.10.2017.

Održana ovogodišnja konferencija socijalnih radnika

Sredinom listopada Udruga SOS Dječje selo Hrvatska aktivno je sudjelovala na VIII Konferenciji socijalnih radnika u Šibeniku.

Konferencija je održana pod nazivom "Socijalni rad u svijetu promjene", a snažan naglasak stavljen je na izazove s kojima se suočavamo u današnjem svijetu. Svojim iskustvom i znanjem doprinijeli smo Konferenciji kroz izlaganje o inovativnim socijalnim uslugama koje se kroz Program jačanja obitelji pružaju na terenu. Predstavili smo rezultate istraživanja o siromaštvu i njegovom utjecaju na svakodnevni život. U radionicama prikazana je nužnost primjene dječjih prava u svakodnevnom radu i pripreme mladih za izlazak iz sustava skrbi.

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više