Objavljeno: petak, 20.10.2017.

Održana ovogodišnja konferencija socijalnih radnika

Sredinom listopada Udruga SOS Dječje selo Hrvatska aktivno je sudjelovala na VIII Konferenciji socijalnih radnika u Šibeniku.

Konferencija je održana pod nazivom "Socijalni rad u svijetu promjene", a snažan naglasak stavljen je na izazove s kojima se suočavamo u današnjem svijetu. Svojim iskustvom i znanjem doprinijeli smo Konferenciji kroz izlaganje o inovativnim socijalnim uslugama koje se kroz Program jačanja obitelji pružaju na terenu. Predstavili smo rezultate istraživanja o siromaštvu i njegovom utjecaju na svakodnevni život. U radionicama prikazana je nužnost primjene dječjih prava u svakodnevnom radu i pripreme mladih za izlazak iz sustava skrbi.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više