Objavljeno: ponedjeljak, 19.03.2018.

Unatoč prohladnom proljeću Ladimirevčani osvojili još jedan vrh

I ove godine mali planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci pohodili su manifestaciju 'Papučki jaglaci'.

Tradicionalnu manifestaciju 'Papučki jaglaci 2018.', koja se njeguje i čuva od zaborava punih 36 godina, pohodilo je među stotinama planinara iz cijele Hrvatske i regije, 35 manjih i većih sudionika iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci.

Premda je dan bio neuobičajeno hladan, tako da smo najviši dio puta hodali kroz niski oblak i hvatali pahulje snijega, vidjeli smo puno jaglaca i drugih proljetnica koje nam navješćuju toplije dane. S ostalim članovima sekcije Dumina Planinarskog društva 'Zanatlija' iz Osijeka, hodali smo od Velike do zidina Veličkog starog grada, uz pomoć pripadnika HGSS-a penjali se uz Tauberove stijene, osvojili vrh Lapjak (667 m), prešli nabujali potok Dubočicu i na kraju se družili na Planinarskom domu Lapjak.

Sretni i zadovoljni vratili smo se u naše Selo i ranije nego obično, utonuli u snove.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više