Objavljeno: ponedjeljak, 19.03.2018.

Unatoč prohladnom proljeću Ladimirevčani osvojili još jedan vrh

I ove godine mali planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci pohodili su manifestaciju 'Papučki jaglaci'.

Tradicionalnu manifestaciju 'Papučki jaglaci 2018.', koja se njeguje i čuva od zaborava punih 36 godina, pohodilo je među stotinama planinara iz cijele Hrvatske i regije, 35 manjih i većih sudionika iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci.

Premda je dan bio neuobičajeno hladan, tako da smo najviši dio puta hodali kroz niski oblak i hvatali pahulje snijega, vidjeli smo puno jaglaca i drugih proljetnica koje nam navješćuju toplije dane. S ostalim članovima sekcije Dumina Planinarskog društva 'Zanatlija' iz Osijeka, hodali smo od Velike do zidina Veličkog starog grada, uz pomoć pripadnika HGSS-a penjali se uz Tauberove stijene, osvojili vrh Lapjak (667 m), prešli nabujali potok Dubočicu i na kraju se družili na Planinarskom domu Lapjak.

Sretni i zadovoljni vratili smo se u naše Selo i ranije nego obično, utonuli u snove.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više