Objavljeno: petak, 18.05.2018.

Naši djelatnici osnaženi za rad s traumatiziranom djecom

Zahvaljujući vrhunskom predavaču, psihologu Lubosu Tybenskom, u SOS Dječjem selu Lekenik protekla tri dana provodila se odlična radionica na temu: rad s traumatiziranom djecom iz alternativne skrbi.

Velikog stručnjaka i dragog gosta, gospodina Lubosa, objeručke su dočekale SOS mame, SOS tete i ostali zaposlenici iz SOS Dječjeg sela Lekenik, te SOS Zajednica mladih.

Ukupno 22 stručna djelatnika, koja su u svakodnevnom radu s djecu, prošli su kroz trodnevnu edukaciju, tijekom koje su primijenili praktična i korisna znanja za rad s djecom.

Kao visoko zainteresirana i motivirana grupa, koja je bila spremna učiti iz vlastitih primjera, osnaženi i s više uvida te alata za rad, naši djelatnici poželjeli su edukaciju nastaviti i dalje.

Gospodin Lubos svoju radionicu nastavlja već krajem svibnja u SOS Dječjem selu Ladimirevci, gdje ga, vjerujemo, očekuju novi izazovi.

Objavljeno:
petak, 11.01.2019.

Konzum 'zamotao ljubav' u obliku donacije za djecu u SOS Dječjem selu

Uoči božićnih i novogodišnjih blagdana ljudi velikog srca iz trgovačkog lanca Konzum, pokrenulo je akciju koja je ostavarila odlične rezultate. Tako je SOS Dječjem selu Hrvatska uručena donacija u iznosu od 200.000 kuna.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 10.01.2019.

Saznajte više

Objavljeno:
srijeda, 02.01.2019.

Opereta za sretno djetinjstvo

Iznimno smo sretni kad uspješne hrvatske tvrtke prepoznaju važnost sretnog i bezbrižnog odrastanja, kao i ljepotu pomaganja.

Saznajte više