Objavljeno: petak, 18.05.2018.

Naši djelatnici osnaženi za rad s traumatiziranom djecom

Zahvaljujući vrhunskom predavaču, psihologu Lubosu Tybenskom, u SOS Dječjem selu Lekenik protekla tri dana provodila se odlična radionica na temu: rad s traumatiziranom djecom iz alternativne skrbi.

Velikog stručnjaka i dragog gosta, gospodina Lubosa, objeručke su dočekale SOS mame, SOS tete i ostali zaposlenici iz SOS Dječjeg sela Lekenik, te SOS Zajednica mladih.

Ukupno 22 stručna djelatnika, koja su u svakodnevnom radu s djecu, prošli su kroz trodnevnu edukaciju, tijekom koje su primijenili praktična i korisna znanja za rad s djecom.

Kao visoko zainteresirana i motivirana grupa, koja je bila spremna učiti iz vlastitih primjera, osnaženi i s više uvida te alata za rad, naši djelatnici poželjeli su edukaciju nastaviti i dalje.

Gospodin Lubos svoju radionicu nastavlja već krajem svibnja u SOS Dječjem selu Ladimirevci, gdje ga, vjerujemo, očekuju novi izazovi.

Novosti

Objavljeno:
petak, 19.10.2018.

Obilježen Dan europske suradnje

Na poziv Agencije za regionalni razvoj Republike Hrvatske, djeca iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci sudjelovala su u obilježavanju Dana europske suradnje u Somboru.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 17.10.2018.

Reci svoje, poštuj druge!

Mir, mir, mir, nitko nije kriv... sigurni smo da se svi sjećaju ovih često korištenih riječi iz djetinjstva. A kako to treba izgledati kada odrastu, na zanimljivoj radionici doznala su djeca u SOS Dječjem selu Lekenik.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 16.10.2018.

Mali planinari u novim avanturama

Iza djece iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci je još jedna planinarska avantura u kojoj su uživali s prijateljima iz Planinarskog društva "Zanatlija" Osijek.

Saznajte više