Objavljeno: petak, 18.05.2018.

Naši djelatnici osnaženi za rad s traumatiziranom djecom

Zahvaljujući vrhunskom predavaču, psihologu Lubosu Tybenskom, u SOS Dječjem selu Lekenik protekla tri dana provodila se odlična radionica na temu: rad s traumatiziranom djecom iz alternativne skrbi.

Velikog stručnjaka i dragog gosta, gospodina Lubosa, objeručke su dočekale SOS mame, SOS tete i ostali zaposlenici iz SOS Dječjeg sela Lekenik, te SOS Zajednica mladih.

Ukupno 22 stručna djelatnika, koja su u svakodnevnom radu s djecu, prošli su kroz trodnevnu edukaciju, tijekom koje su primijenili praktična i korisna znanja za rad s djecom.

Kao visoko zainteresirana i motivirana grupa, koja je bila spremna učiti iz vlastitih primjera, osnaženi i s više uvida te alata za rad, naši djelatnici poželjeli su edukaciju nastaviti i dalje.

Gospodin Lubos svoju radionicu nastavlja već krajem svibnja u SOS Dječjem selu Ladimirevci, gdje ga, vjerujemo, očekuju novi izazovi.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 23.07.2018.

Šarena i vesela radionica u Ladimirevcima!

Vikend je prošao u veselom tonu zahvaljujući udruzi Likar iz Osijeka.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
nedjelja, 22.07.2018.

Henschel kvartet oduševio Šibenik

U sklopu festivala Musica Appassionata u Šibeniku nastupio je i poznati gudački kvartet, Henschel kvartet, a sav prihod od prodanih ulaznica išao je za djecu koja odrastaju u SOS Dječjim selima u Hrvatskoj.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 19.07.2018.

Kreativno ljeto u SOS Društvenom centru

Tko kaže da je samo na moru dobra zabava? U SOS Dječjem selu u Lekeniku dani su ispunjeni igrom i druženjem.

Saznajte više