Objavljeno: petak, 18.05.2018.

Naši djelatnici osnaženi za rad s traumatiziranom djecom

Zahvaljujući vrhunskom predavaču, psihologu Lubosu Tybenskom, u SOS Dječjem selu Lekenik protekla tri dana provodila se odlična radionica na temu: rad s traumatiziranom djecom iz alternativne skrbi.

Velikog stručnjaka i dragog gosta, gospodina Lubosa, objeručke su dočekale SOS mame, SOS tete i ostali zaposlenici iz SOS Dječjeg sela Lekenik, te SOS Zajednica mladih.

Ukupno 22 stručna djelatnika, koja su u svakodnevnom radu s djecu, prošli su kroz trodnevnu edukaciju, tijekom koje su primijenili praktična i korisna znanja za rad s djecom.

Kao visoko zainteresirana i motivirana grupa, koja je bila spremna učiti iz vlastitih primjera, osnaženi i s više uvida te alata za rad, naši djelatnici poželjeli su edukaciju nastaviti i dalje.

Gospodin Lubos svoju radionicu nastavlja već krajem svibnja u SOS Dječjem selu Ladimirevci, gdje ga, vjerujemo, očekuju novi izazovi.

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 23.05.2019.

Uz Oriflame učimo brinuti o prirodi!

Posebno nam je drago kad imamo priliku surađivati s tvrtkama koje, uz svoje uspješno poslovanje, misiju temelje na brizi o prirodi i okolišu, jer i to su vrijednosti koje pokušavamo usaditi djeci u SOS Dječjim selima.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 20.05.2019.

Sport, zabava i fina hrana na Kozjaku

Veliko srce i dobra volja naših prijatelja iz Športsko rekreacijskog društva Kozjak učinili su ovaj dan posebnim djeci iz SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 16.05.2019.

Planinarenje, učenje i uživanje na 569 metara

Niti loše vrijeme ne može pokvariti atmosferu kada djeca i djelatnici SOS Dječjeg sela Ladimirevci planinare. Kao i svaki do sad, još jedan vrh osvojen je uz pjesmu i smijeh.

Saznajte više