Objavljeno: petak, 18.05.2018.

Naši djelatnici osnaženi za rad s traumatiziranom djecom

Zahvaljujući vrhunskom predavaču, psihologu Lubosu Tybenskom, u SOS Dječjem selu Lekenik protekla tri dana provodila se odlična radionica na temu: rad s traumatiziranom djecom iz alternativne skrbi.

Velikog stručnjaka i dragog gosta, gospodina Lubosa, objeručke su dočekale SOS mame, SOS tete i ostali zaposlenici iz SOS Dječjeg sela Lekenik, te SOS Zajednica mladih.

Ukupno 22 stručna djelatnika, koja su u svakodnevnom radu s djecu, prošli su kroz trodnevnu edukaciju, tijekom koje su primijenili praktična i korisna znanja za rad s djecom.

Kao visoko zainteresirana i motivirana grupa, koja je bila spremna učiti iz vlastitih primjera, osnaženi i s više uvida te alata za rad, naši djelatnici poželjeli su edukaciju nastaviti i dalje.

Gospodin Lubos svoju radionicu nastavlja već krajem svibnja u SOS Dječjem selu Ladimirevci, gdje ga, vjerujemo, očekuju novi izazovi.

Novosti

Objavljeno:
nedjelja, 17.06.2018.

Šegrt Hlapić i njegova družba iz Lekenika oduševila Lisinski

Kad se spoje ljubav prema glumi, dječja srca i podrška gromoglasne publike dobijete vrhunsku dječju predstavu. Upravo takva bila je predstava ' U stihu priča o dječaku Hlapiću' u izvedbi odličnih glumaca iz SOS Dječjeg sela Lekenik.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 15.06.2018.

Održana 27. skupština Udruge SOS Dječje selo Hrvatska

27. skupština Udruge SOS Dječje selo Hrvatska već se tradicionalno održala drugog četvrtka u lipnju. Članovi Udruge na Skupštini su prihvatili izvješće o radu Predsjedništva Udruge, te izvješća o radu SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
srijeda, 13.06.2018.

U novim Adler majicama prkosimo svim vremenskim uvjetima

Lagane, ljetne, prozračne majice i tople, mekane flis-jakne stigle su u SOS Dječje selo Lekenik. Zahvaljujući našem novom donatoru, tvrtki Adler, mališani, SOS mame i djelatnici spremni su za sve vremenske (ne)prilike.

Saznajte više