Objavljeno: subota, 26.05.2018.

Hlapić i Gita otvorili najveću manifestaciju u Lekeniku

Na otvorenju tradicionalne manifestacije 'XI: Dani Bana Jelačića i poštara Klempaja u Lekeniku' nastupili su i mali glumci iz SOS Dječjeg sela Lekenik.

U petak, 25. svibnja, u SOS Društvenom centru 'Hermann Gmeiner' u SOS Dječjem selu Lekenik, otvoreni su 'XI. Dani Bana Jelačića i poštara Klempaja'.

Samo otvorenje ove tradicionalne i jedne od najvećih manifestacija u Općini Lekenik, imali su čast obilježiti naši mali glumci iz 'Malog kazališta bajki'.

Pod redateljskom palicom Rusmira Agačevića, naši su mališani izveli predstavu pod nazivom 'U stihu priča o životu dječaka Hlapića'.

Izvrsni i ovoga puta, oduševili su okupljene, te ih svojim glumačkih izvedbama ostavili bez daha. Bez imalo skromnosti, SOS Dječje selo Lekenik može se pohvaliti da ima pravo dječje kazalište.

Ova povijesna manifestacija nastavit će se tijekom cijelog vikenda i to u SOS Dječjem selu Lekenik, te u Hrvatskom domu Lekenik.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.03.2019.

Pitali smo djecu: Kako pokloniti radost?

Povodom Tjedna mozga, u SOS Dječjem selu Ladmirevci održana je kreativna radionica za djecu nižih razreda osnovne škole.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 06.03.2019.

Fašničko ludilo u bajkovitom i raspjevanom Lekeniku

Veliki trud koji su SOS mame, SOS tete i mališani uložili u ovogodišnje maske, zadao je glavobolju 'fašničkom žiriju' koji je trebao odabrati najbolje.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 04.03.2019.

Vikend učenja i zabave

Ima li što ljepše od toga kad stečeno znanje možete prenijeti na druge? Upravo tu priliku imala su djeca iz SOS Dječjeg sela Lekenik proteklog vikenda u Austriji.

Saznajte više