Objavljeno: subota, 26.05.2018.

Hlapić i Gita otvorili najveću manifestaciju u Lekeniku

Na otvorenju tradicionalne manifestacije 'XI: Dani Bana Jelačića i poštara Klempaja u Lekeniku' nastupili su i mali glumci iz SOS Dječjeg sela Lekenik.

U petak, 25. svibnja, u SOS Društvenom centru 'Hermann Gmeiner' u SOS Dječjem selu Lekenik, otvoreni su 'XI. Dani Bana Jelačića i poštara Klempaja'.

Samo otvorenje ove tradicionalne i jedne od najvećih manifestacija u Općini Lekenik, imali su čast obilježiti naši mali glumci iz 'Malog kazališta bajki'.

Pod redateljskom palicom Rusmira Agačevića, naši su mališani izveli predstavu pod nazivom 'U stihu priča o životu dječaka Hlapića'.

Izvrsni i ovoga puta, oduševili su okupljene, te ih svojim glumačkih izvedbama ostavili bez daha. Bez imalo skromnosti, SOS Dječje selo Lekenik može se pohvaliti da ima pravo dječje kazalište.

Ova povijesna manifestacija nastavit će se tijekom cijelog vikenda i to u SOS Dječjem selu Lekenik, te u Hrvatskom domu Lekenik.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.09.2019.

Veselo druženje u znaku šišmiša

Djeca iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci uživala su tijekom posjete Muzeju likovnih umjetnosti u Osijeku gdje se održavala Noć šišmiša.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.09.2019.

SOS predstavnici vas čekaju na Vinkovačkim jesenima

Osim na predivnoj manifestaciji na istoku, naši nasmiješeni SOS predstavnici u narančastim majicama čekaju vas diljem Lijepe naše. Izvrsna je to prilika za sve koji žele postati prijatelji SOS Dječjeg sela Hrvatska!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.09.2019.

Praške lastavice još jednom su nam uljepšale praznike

Naši veliki prijatelji iz Udruženja građana Lastavica iz Praga i ove, četvrte godine po redu, organizirali su i financirali sedmodnevni posjet djece iz šest SOS Dječjih sela.

Saznajte više