Objavljeno: subota, 26.05.2018.

Hlapić i Gita otvorili najveću manifestaciju u Lekeniku

Na otvorenju tradicionalne manifestacije 'XI: Dani Bana Jelačića i poštara Klempaja u Lekeniku' nastupili su i mali glumci iz SOS Dječjeg sela Lekenik.

U petak, 25. svibnja, u SOS Društvenom centru 'Hermann Gmeiner' u SOS Dječjem selu Lekenik, otvoreni su 'XI. Dani Bana Jelačića i poštara Klempaja'.

Samo otvorenje ove tradicionalne i jedne od najvećih manifestacija u Općini Lekenik, imali su čast obilježiti naši mali glumci iz 'Malog kazališta bajki'.

Pod redateljskom palicom Rusmira Agačevića, naši su mališani izveli predstavu pod nazivom 'U stihu priča o životu dječaka Hlapića'.

Izvrsni i ovoga puta, oduševili su okupljene, te ih svojim glumačkih izvedbama ostavili bez daha. Bez imalo skromnosti, SOS Dječje selo Lekenik može se pohvaliti da ima pravo dječje kazalište.

Ova povijesna manifestacija nastavit će se tijekom cijelog vikenda i to u SOS Dječjem selu Lekenik, te u Hrvatskom domu Lekenik.

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 18.10.2018.

Suradnja zbližava ljude!

Na poziv Agencije za regionalni razvoj Republike Hrvatske, djeca iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci sudjelovala su u obilježavanju Dana europske suradnje u Somboru.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 17.10.2018.

Reci svoje, poštuj druge!

Mir, mir, mir, nitko nije kriv... sigurni smo da se svi sjećaju ovih često korištenih riječi iz djetinjstva. A kako to treba izgledati kada odrastu, na zanimljivoj radionici doznala su djeca u SOS Dječjem selu Lekenik.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 16.10.2018.

Mali planinari u novim avanturama

Iza djece iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci je još jedna planinarska avantura u kojoj su uživali s prijateljima iz Planinarskog društva "Zanatlija" Osijek.

Saznajte više