Objavljeno: subota, 26.05.2018.

Hlapić i Gita otvorili najveću manifestaciju u Lekeniku

Na otvorenju tradicionalne manifestacije 'XI: Dani Bana Jelačića i poštara Klempaja u Lekeniku' nastupili su i mali glumci iz SOS Dječjeg sela Lekenik.

U petak, 25. svibnja, u SOS Društvenom centru 'Hermann Gmeiner' u SOS Dječjem selu Lekenik, otvoreni su 'XI. Dani Bana Jelačića i poštara Klempaja'.

Samo otvorenje ove tradicionalne i jedne od najvećih manifestacija u Općini Lekenik, imali su čast obilježiti naši mali glumci iz 'Malog kazališta bajki'.

Pod redateljskom palicom Rusmira Agačevića, naši su mališani izveli predstavu pod nazivom 'U stihu priča o životu dječaka Hlapića'.

Izvrsni i ovoga puta, oduševili su okupljene, te ih svojim glumačkih izvedbama ostavili bez daha. Bez imalo skromnosti, SOS Dječje selo Lekenik može se pohvaliti da ima pravo dječje kazalište.

Ova povijesna manifestacija nastavit će se tijekom cijelog vikenda i to u SOS Dječjem selu Lekenik, te u Hrvatskom domu Lekenik.

Novosti

Objavljeno:
petak, 27.03.2020.

Upoznajte Katicu – posve neobičnu stanarku u Selu

Biti brižan i pažljiv prema životinjama odlika je naših mališana, koji su vjeverici pružili topli dom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 23.03.2020.

Zemljotres 22. ožujka 2020.

Naša djeca i mladi su svi u dobrom stanju, očekivano potreseni, kao i sva djeca za koju je jučerašnji zemljotres bio velik šok.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.03.2020.

Sigurnost i zdravlje djece u SOS Dječjim selima na prvom mjestu

Svakodnevni život djece prilagođen je situaciji širenja i borbe s koronavirusom, a SOS Dječje selo Hrvatska provodi mjere koje čuvaju sigurnost i zdravlje djece u našoj skrbi, kao i zaposlenika.

Saznajte više