Objavljeno: subota, 26.05.2018.

Hlapić i Gita otvorili najveću manifestaciju u Lekeniku

Na otvorenju tradicionalne manifestacije 'XI: Dani Bana Jelačića i poštara Klempaja u Lekeniku' nastupili su i mali glumci iz SOS Dječjeg sela Lekenik.

U petak, 25. svibnja, u SOS Društvenom centru 'Hermann Gmeiner' u SOS Dječjem selu Lekenik, otvoreni su 'XI. Dani Bana Jelačića i poštara Klempaja'.

Samo otvorenje ove tradicionalne i jedne od najvećih manifestacija u Općini Lekenik, imali su čast obilježiti naši mali glumci iz 'Malog kazališta bajki'.

Pod redateljskom palicom Rusmira Agačevića, naši su mališani izveli predstavu pod nazivom 'U stihu priča o životu dječaka Hlapića'.

Izvrsni i ovoga puta, oduševili su okupljene, te ih svojim glumačkih izvedbama ostavili bez daha. Bez imalo skromnosti, SOS Dječje selo Lekenik može se pohvaliti da ima pravo dječje kazalište.

Ova povijesna manifestacija nastavit će se tijekom cijelog vikenda i to u SOS Dječjem selu Lekenik, te u Hrvatskom domu Lekenik.

Novosti

Objavljeno:
nedjelja, 17.06.2018.

Šegrt Hlapić i njegova družba iz Lekenika oduševila Lisinski

Kad se spoje ljubav prema glumi, dječja srca i podrška gromoglasne publike dobijete vrhunsku dječju predstavu. Upravo takva bila je predstava ' U stihu priča o dječaku Hlapiću' u izvedbi odličnih glumaca iz SOS Dječjeg sela Lekenik.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 15.06.2018.

Održana 27. skupština Udruge SOS Dječje selo Hrvatska

27. skupština Udruge SOS Dječje selo Hrvatska već se tradicionalno održala drugog četvrtka u lipnju. Članovi Udruge na Skupštini su prihvatili izvješće o radu Predsjedništva Udruge, te izvješća o radu SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
srijeda, 13.06.2018.

U novim Adler majicama prkosimo svim vremenskim uvjetima

Lagane, ljetne, prozračne majice i tople, mekane flis-jakne stigle su u SOS Dječje selo Lekenik. Zahvaljujući našem novom donatoru, tvrtki Adler, mališani, SOS mame i djelatnici spremni su za sve vremenske (ne)prilike.

Saznajte više