Objavljeno: petak, 15.06.2018.

Održana 27. skupština Udruge SOS Dječje selo Hrvatska

27. skupština Udruge SOS Dječje selo Hrvatska održala se 14.6.2018. na kojoj je prihvaćeno izvješće o radu Predsjedništva Udruge, izvješća o radu SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci, financijski godišnji izvještaji i izvještaji revizije za 2017.g.

U godinu dana, koliko je prošlo od zadnje Skupštine, aktivnosti u svim odjelima Udruge kao i obujam posla uvelike su narasli. Tako se pedagoški odjel istaknuo novim projektom 'Priprema za izlazak iz skrbi' tijekom kojeg je mladim osobama pružena prilika da savjetuju stručnjake u radu s djecom u alternativnoj skrbi. Također s radom je nastavio i izvrstan projekt 'Idem u tvoje cipele' s ciljem prevencije međuvršnjačkog nasilja.

Odjel za donacije građana zabilježio je veliki broj zaposlenih osoba, kao i broj redovitih donatora među građanima, dok su u korporativnom svijetu mnoge velike tvrtke prepoznale rad naše Udruge i postale novi partneri SOS Dječjeg sela Hrvatska.
Stoga, možemo reći da je Udruga SOS Dječje selo Hrvatska postala poželjan partner u vidu društveno odgovornog poslovanja, u čemu je, osim izvrsnih partnerskih odnosa, pomogla i velika prepoznatljivost našeg brenda.

Tako smo drugu polovinu 2017. godine bili prisutni u medijima s pričama mladih osoba koje su odrasle u skrbi SOS Dječjeg sela Hrvatska, a koji su, kroz kampanju 'Ponosi se sobom', ispričale svoje dirljive, intimne priče o odrastanju u SOS Dječjim selima.

U novu 2018. godinu zakoračili smo s drugim, velikim brendom SOS mamama, te u travnju pokrenuli medijsku kampanju za regrutaciju SOS mama/SOS tata. Pored velike medijske pažnje i podrške najjačih medijskih kuća: Styria Grupe Hrvatska i Hanza Media, kampanja je odjeknula nacionalno i lokalno.

U tome su nam veliki podršku dali kolege iz SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci, na čelu s direktorima, gospodinom Marijem Čovićem i gospodinom Zoranom Relićem, kao i naše SOS mame, koje su odigrale ulogu pravih glasnogovornica Udruge.

U ugodnom društvu članova Predsjedništva, djelatnika i suradnika Udruge proveli smo ugodnu večer i već krenuli s planiranjem ostatka godine i ususret novim projektima i uspjesima.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 23.07.2018.

Šarena i vesela radionica u Ladimirevcima!

Vikend je prošao u veselom tonu zahvaljujući udruzi Likar iz Osijeka.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
nedjelja, 22.07.2018.

Henschel kvartet oduševio Šibenik

U sklopu festivala Musica Appassionata u Šibeniku nastupio je i poznati gudački kvartet, Henschel kvartet, a sav prihod od prodanih ulaznica išao je za djecu koja odrastaju u SOS Dječjim selima u Hrvatskoj.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 19.07.2018.

Kreativno ljeto u SOS Društvenom centru

Tko kaže da je samo na moru dobra zabava? U SOS Dječjem selu u Lekeniku dani su ispunjeni igrom i druženjem.

Saznajte više