Objavljeno: petak, 15.06.2018.

Održana 27. skupština Udruge SOS Dječje selo Hrvatska

27. skupština Udruge SOS Dječje selo Hrvatska održala se 14.6.2018. na kojoj je prihvaćeno izvješće o radu Predsjedništva Udruge, izvješća o radu SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci, financijski godišnji izvještaji i izvještaji revizije za 2017.g.

U godinu dana, koliko je prošlo od zadnje Skupštine, aktivnosti u svim odjelima Udruge kao i obujam posla uvelike su narasli. Tako se pedagoški odjel istaknuo novim projektom 'Priprema za izlazak iz skrbi' tijekom kojeg je mladim osobama pružena prilika da savjetuju stručnjake u radu s djecom u alternativnoj skrbi. Također s radom je nastavio i izvrstan projekt 'Idem u tvoje cipele' s ciljem prevencije međuvršnjačkog nasilja.

Odjel za donacije građana zabilježio je veliki broj zaposlenih osoba, kao i broj redovitih donatora među građanima, dok su u korporativnom svijetu mnoge velike tvrtke prepoznale rad naše Udruge i postale novi partneri SOS Dječjeg sela Hrvatska.
Stoga, možemo reći da je Udruga SOS Dječje selo Hrvatska postala poželjan partner u vidu društveno odgovornog poslovanja, u čemu je, osim izvrsnih partnerskih odnosa, pomogla i velika prepoznatljivost našeg brenda.

Tako smo drugu polovinu 2017. godine bili prisutni u medijima s pričama mladih osoba koje su odrasle u skrbi SOS Dječjeg sela Hrvatska, a koji su, kroz kampanju 'Ponosi se sobom', ispričale svoje dirljive, intimne priče o odrastanju u SOS Dječjim selima.

U novu 2018. godinu zakoračili smo s drugim, velikim brendom SOS mamama, te u travnju pokrenuli medijsku kampanju za regrutaciju SOS mama/SOS tata. Pored velike medijske pažnje i podrške najjačih medijskih kuća: Styria Grupe Hrvatska i Hanza Media, kampanja je odjeknula nacionalno i lokalno.

U tome su nam veliki podršku dali kolege iz SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci, na čelu s direktorima, gospodinom Marijem Čovićem i gospodinom Zoranom Relićem, kao i naše SOS mame, koje su odigrale ulogu pravih glasnogovornica Udruge.

U ugodnom društvu članova Predsjedništva, djelatnika i suradnika Udruge proveli smo ugodnu večer i već krenuli s planiranjem ostatka godine i ususret novim projektima i uspjesima.

Objavljeno:
četvrtak, 12.07.2018.

Hrvatska je u finalu! Ovo je najbolji provod u životu!

Kolektivna navijačka euforija uhvatila je i našu djecu u SOS Dječjem selu Lekenik, koja su u odličnom raspoloženju proslavili sinoćnju pobjedu Hrvatske nad Engleskom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 10.07.2018.

Besplatna logopedska pomoć djeci predškolskog uzrasta!

Nastavak uspješne suradnje SOS Dječjeg sela Lekenik, Sisačko moslavačke županije, Općine Lekenik i Grada Gline

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 10.07.2018.

U iščekivanju polufinala!

U SOS Društvenom centru Hermann Gmeiner u Lekeniku, zdušno se navija za Vatrene.

Saznajte više