Objavljeno: petak, 15.06.2018.

Održana 27. skupština Udruge SOS Dječje selo Hrvatska

27. skupština Udruge SOS Dječje selo Hrvatska održala se 14.6.2018. na kojoj je prihvaćeno izvješće o radu Predsjedništva Udruge, izvješća o radu SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci, financijski godišnji izvještaji i izvještaji revizije za 2017.g.

U godinu dana, koliko je prošlo od zadnje Skupštine, aktivnosti u svim odjelima Udruge kao i obujam posla uvelike su narasli. Tako se pedagoški odjel istaknuo novim projektom 'Priprema za izlazak iz skrbi' tijekom kojeg je mladim osobama pružena prilika da savjetuju stručnjake u radu s djecom u alternativnoj skrbi. Također s radom je nastavio i izvrstan projekt 'Idem u tvoje cipele' s ciljem prevencije međuvršnjačkog nasilja.

Odjel za donacije građana zabilježio je veliki broj zaposlenih osoba, kao i broj redovitih donatora među građanima, dok su u korporativnom svijetu mnoge velike tvrtke prepoznale rad naše Udruge i postale novi partneri SOS Dječjeg sela Hrvatska.
Stoga, možemo reći da je Udruga SOS Dječje selo Hrvatska postala poželjan partner u vidu društveno odgovornog poslovanja, u čemu je, osim izvrsnih partnerskih odnosa, pomogla i velika prepoznatljivost našeg brenda.

Tako smo drugu polovinu 2017. godine bili prisutni u medijima s pričama mladih osoba koje su odrasle u skrbi SOS Dječjeg sela Hrvatska, a koji su, kroz kampanju 'Ponosi se sobom', ispričale svoje dirljive, intimne priče o odrastanju u SOS Dječjim selima.

U novu 2018. godinu zakoračili smo s drugim, velikim brendom SOS mamama, te u travnju pokrenuli medijsku kampanju za regrutaciju SOS mama/SOS tata. Pored velike medijske pažnje i podrške najjačih medijskih kuća: Styria Grupe Hrvatska i Hanza Media, kampanja je odjeknula nacionalno i lokalno.

U tome su nam veliki podršku dali kolege iz SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci, na čelu s direktorima, gospodinom Marijem Čovićem i gospodinom Zoranom Relićem, kao i naše SOS mame, koje su odigrale ulogu pravih glasnogovornica Udruge.

U ugodnom društvu članova Predsjedništva, djelatnika i suradnika Udruge proveli smo ugodnu večer i već krenuli s planiranjem ostatka godine i ususret novim projektima i uspjesima.

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 26.09.2018.

Djeca su osvojila vrh Visibaba, rujan može završiti

Kraj rujna djeca u SOS Dječjem selu Ladimirevci, sad već tradicionalno, obilježavaju boravkom na Velebitu

Saznajte više

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više