Objavljeno: petak, 15.06.2018.

Održana 27. skupština Udruge SOS Dječje selo Hrvatska

27. skupština Udruge SOS Dječje selo Hrvatska održala se 14.6.2018. na kojoj je prihvaćeno izvješće o radu Predsjedništva Udruge, izvješća o radu SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci, financijski godišnji izvještaji i izvještaji revizije za 2017.g.

U godinu dana, koliko je prošlo od zadnje Skupštine, aktivnosti u svim odjelima Udruge kao i obujam posla uvelike su narasli. Tako se pedagoški odjel istaknuo novim projektom 'Priprema za izlazak iz skrbi' tijekom kojeg je mladim osobama pružena prilika da savjetuju stručnjake u radu s djecom u alternativnoj skrbi. Također s radom je nastavio i izvrstan projekt 'Idem u tvoje cipele' s ciljem prevencije međuvršnjačkog nasilja.

Odjel za donacije građana zabilježio je veliki broj zaposlenih osoba, kao i broj redovitih donatora među građanima, dok su u korporativnom svijetu mnoge velike tvrtke prepoznale rad naše Udruge i postale novi partneri SOS Dječjeg sela Hrvatska.
Stoga, možemo reći da je Udruga SOS Dječje selo Hrvatska postala poželjan partner u vidu društveno odgovornog poslovanja, u čemu je, osim izvrsnih partnerskih odnosa, pomogla i velika prepoznatljivost našeg brenda.

Tako smo drugu polovinu 2017. godine bili prisutni u medijima s pričama mladih osoba koje su odrasle u skrbi SOS Dječjeg sela Hrvatska, a koji su, kroz kampanju 'Ponosi se sobom', ispričale svoje dirljive, intimne priče o odrastanju u SOS Dječjim selima.

U novu 2018. godinu zakoračili smo s drugim, velikim brendom SOS mamama, te u travnju pokrenuli medijsku kampanju za regrutaciju SOS mama/SOS tata. Pored velike medijske pažnje i podrške najjačih medijskih kuća: Styria Grupe Hrvatska i Hanza Media, kampanja je odjeknula nacionalno i lokalno.

U tome su nam veliki podršku dali kolege iz SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci, na čelu s direktorima, gospodinom Marijem Čovićem i gospodinom Zoranom Relićem, kao i naše SOS mame, koje su odigrale ulogu pravih glasnogovornica Udruge.

U ugodnom društvu članova Predsjedništva, djelatnika i suradnika Udruge proveli smo ugodnu večer i već krenuli s planiranjem ostatka godine i ususret novim projektima i uspjesima.

We began the new 2018 with our other great brand – SOS mothers. In April we launched the media campaign to recruit new SOS mothers/SOS fathers. We attracted a great deal of attention from media giants such as Styria Group Croatia and Hanza Media. This campaign resonated on a national and local level.

During the campaign, we received huge amount of support from our colleagues from SOS Children's Village Lekenik and Ladimirevci, led by directors Mario Čović and Zoran Relić, and our SOS mothers, who truly shined as the spokeswomen for our Association.
We spent a wonderful evening with the members of the Board of Directors, co-workers and partners of the Association, already planning new activities for the rest of the year and anticipating new projects and accomplishments.
 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 06.07.2020.

Predstavnici dječjih osmijeha

Novi radni tjedan je pred nama, a s njime i naši SOS predstavnici na raznim lokacijama diljem lijepe naše.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 02.07.2020.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

S početkom srpnja, najtoplijeg mjeseca u godini, u SOS Dječjem selu Ladimirevci službeno je započelo tradicionalno “Ljeto u Selu”!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 30.06.2020.

Javni poziv trenerima na projektu

Otvaramo javni poziv trenerima na projektu - "Skrb temeljena na znanjima o traumi"! Ljubazno molimo sve zainteresirane da svoj životopis i motivacijsko pismo pošalju Ljiljani Ban, asistentici na projektu, na e-mail adresu ljiljana.ban@sos-dsh.hr. Molimo Vas da svoje prijave pošaljete najkasnije do 15.7.2020. Kandidati koji uđu u uži krug bit će pozvani na razgovor.

Saznajte više