Objavljeno: četvrtak, 12.07.2018.

Hrvatska je u finalu! Ovo je najbolji provod u životu!

Kolektivna navijačka euforija uhvatila je i našu djecu u SOS Dječjem selu Lekenik, koja su u odličnom raspoloženju proslavili sinoćnju pobjedu Hrvatske nad Engleskom.

 U SOS Društvenom centru u Lekeniku od jutra se osjećala napetost i iščekivanje polufinalne utakmice između Hrvatske i Engleske. Maleni navijači 'skockani od glave do pete' i opremljeni navijačkim rekvizitima svih 120 minuta pružala su gromoglasnu podršku Vatrenima.

Navijačke pjesme orile su se toliko glasno da ih se moglo čuti sve do Rusije. Kako je utakmica odmicala kraju, euforija je rasla, a nakon pobjede i ulaska u finale, uslijedio je pravi tulum. Pjesma, ples i navijanje proširilo se cijelim Selom, a djeca su se jednoglasno složila da im je ovo bio najbolji provod u životu! 

Jedva čekamo finale i nadamo se reprizi :) Ajmo Vatreni!

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više