Objavljeno: četvrtak, 12.07.2018.

Hrvatska je u finalu! Ovo je najbolji provod u životu!

Kolektivna navijačka euforija uhvatila je i našu djecu u SOS Dječjem selu Lekenik, koja su u odličnom raspoloženju proslavili sinoćnju pobjedu Hrvatske nad Engleskom.

 U SOS Društvenom centru u Lekeniku od jutra se osjećala napetost i iščekivanje polufinalne utakmice između Hrvatske i Engleske. Maleni navijači 'skockani od glave do pete' i opremljeni navijačkim rekvizitima svih 120 minuta pružala su gromoglasnu podršku Vatrenima.

Navijačke pjesme orile su se toliko glasno da ih se moglo čuti sve do Rusije. Kako je utakmica odmicala kraju, euforija je rasla, a nakon pobjede i ulaska u finale, uslijedio je pravi tulum. Pjesma, ples i navijanje proširilo se cijelim Selom, a djeca su se jednoglasno složila da im je ovo bio najbolji provod u životu! 

Jedva čekamo finale i nadamo se reprizi :) Ajmo Vatreni!

Novosti

Objavljeno:
utorak, 13.11.2018.

Naši mališani u društvu Modrića, Rakitića, Subašića, Vrsaljka… koje veselje!

Naši su mališani iz SOS Dječjih sela doživjeli susret koji će pamtiti do kraja života. Imali su čast prisustvovati uručenju odličja našim srebrnim nogometašima na Pantovčaku.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.11.2018.

Bajkovitih 24 sata na Lekenički način

Uspješno je završeno još jedno Milenijsko čitanje bajki. Desetu godinu za redom, održava se ova sjajna manifestacija u kojoj se 24 sata, u SOS Društvenom centru Hermann Gmeiner, neprekidno čitaju bajke.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 08.11.2018.

Vrijeme je za bajke!

Jubilarno, deseto izdanje Milenijskog čitanja bajki, ove ćemo godine obilježiti u Društvenom centru 'Hermann Gmeiner' u SOS Dječjem selu Lekenik.

Saznajte više