Objavljeno: ponedjeljak, 15.10.2018.

Oldtimeri u Ladimirevcima

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, održao se 2. Humanitarni oldtimer maraton u organizaciji oldtimer kluba „Kurbla“ iz Garešnice.

Nakon uspješnog prošlogodišnjeg maratona, koji je također završio posjetom SOS Dječjem selu Ladimirevci, članovi Oldtimer kluba „Kurbla“, odlučili su da ovaj događaj postane tradicionalan.

Nakon okupljanja u Garešnici te vožnje kroz Vinkovce i Našice, humanitarna karavana sastavljena od oldtimeraša iz cijele Hrvatske, s brojnim darovima stigla je u SOS Dječje selo Ladimirevci.

Mališani su ih oduševljeno dočekali i znatiželjno razgledavali motore te uživali u laganoj vožnji, a uz mnogobrojne darove kojima su razveselili djecu, direktoru SOS Dječjeg sela Ladimirevci Zoranu Reliću, uručili su donaciju u vrijednosti 10 000 kuna.

Divna je ovo inicijativa Oldtimer kluba „Kurbla“, a budući da je događaj postao tradicionalan, mališani u SOS Dječjem selu Ladimirevci već sada željno isčekuju njihov sljedeći posjet.

 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.03.2019.

Pitali smo djecu: Kako pokloniti radost?

Povodom Tjedna mozga, u SOS Dječjem selu Ladmirevci održana je kreativna radionica za djecu nižih razreda osnovne škole.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 06.03.2019.

Fašničko ludilo u bajkovitom i raspjevanom Lekeniku

Veliki trud koji su SOS mame, SOS tete i mališani uložili u ovogodišnje maske, zadao je glavobolju 'fašničkom žiriju' koji je trebao odabrati najbolje.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 04.03.2019.

Vikend učenja i zabave

Ima li što ljepše od toga kad stečeno znanje možete prenijeti na druge? Upravo tu priliku imala su djeca iz SOS Dječjeg sela Lekenik proteklog vikenda u Austriji.

Saznajte više