Objavljeno: ponedjeljak, 15.10.2018.

Oldtimeri u Ladimirevcima

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, održao se 2. Humanitarni oldtimer maraton u organizaciji oldtimer kluba „Kurbla“ iz Garešnice.

Nakon uspješnog prošlogodišnjeg maratona, koji je također završio posjetom SOS Dječjem selu Ladimirevci, članovi Oldtimer kluba „Kurbla“, odlučili su da ovaj događaj postane tradicionalan.

Nakon okupljanja u Garešnici te vožnje kroz Vinkovce i Našice, humanitarna karavana sastavljena od oldtimeraša iz cijele Hrvatske, s brojnim darovima stigla je u SOS Dječje selo Ladimirevci.

Mališani su ih oduševljeno dočekali i znatiželjno razgledavali motore te uživali u laganoj vožnji, a uz mnogobrojne darove kojima su razveselili djecu, direktoru SOS Dječjeg sela Ladimirevci Zoranu Reliću, uručili su donaciju u vrijednosti 10 000 kuna.

Divna je ovo inicijativa Oldtimer kluba „Kurbla“, a budući da je događaj postao tradicionalan, mališani u SOS Dječjem selu Ladimirevci već sada željno isčekuju njihov sljedeći posjet.

 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.09.2019.

Veselo druženje u znaku šišmiša

Djeca iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci uživala su tijekom posjete Muzeju likovnih umjetnosti u Osijeku gdje se održavala Noć šišmiša.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.09.2019.

SOS predstavnici vas čekaju na Vinkovačkim jesenima

Osim na predivnoj manifestaciji na istoku, naši nasmiješeni SOS predstavnici u narančastim majicama čekaju vas diljem Lijepe naše. Izvrsna je to prilika za sve koji žele postati prijatelji SOS Dječjeg sela Hrvatska!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.09.2019.

Praške lastavice još jednom su nam uljepšale praznike

Naši veliki prijatelji iz Udruženja građana Lastavica iz Praga i ove, četvrte godine po redu, organizirali su i financirali sedmodnevni posjet djece iz šest SOS Dječjih sela.

Saznajte više