Objavljeno: ponedjeljak, 15.10.2018.

Oldtimeri u Ladimirevcima

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, održao se 2. Humanitarni oldtimer maraton u organizaciji oldtimer kluba „Kurbla“ iz Garešnice.

Nakon uspješnog prošlogodišnjeg maratona, koji je također završio posjetom SOS Dječjem selu Ladimirevci, članovi Oldtimer kluba „Kurbla“, odlučili su da ovaj događaj postane tradicionalan.

Nakon okupljanja u Garešnici te vožnje kroz Vinkovce i Našice, humanitarna karavana sastavljena od oldtimeraša iz cijele Hrvatske, s brojnim darovima stigla je u SOS Dječje selo Ladimirevci.

Mališani su ih oduševljeno dočekali i znatiželjno razgledavali motore te uživali u laganoj vožnji, a uz mnogobrojne darove kojima su razveselili djecu, direktoru SOS Dječjeg sela Ladimirevci Zoranu Reliću, uručili su donaciju u vrijednosti 10 000 kuna.

Divna je ovo inicijativa Oldtimer kluba „Kurbla“, a budući da je događaj postao tradicionalan, mališani u SOS Dječjem selu Ladimirevci već sada željno isčekuju njihov sljedeći posjet.

 

Novosti

Objavljeno:
utorak, 13.11.2018.

Naši mališani u društvu Modrića, Rakitića, Subašića, Vrsaljka… koje veselje!

Naši su mališani iz SOS Dječjih sela doživjeli susret koji će pamtiti do kraja života. Imali su čast prisustvovati uručenju odličja našim srebrnim nogometašima na Pantovčaku.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.11.2018.

Bajkovitih 24 sata na Lekenički način

Uspješno je završeno još jedno Milenijsko čitanje bajki. Desetu godinu za redom, održava se ova sjajna manifestacija u kojoj se 24 sata, u SOS Društvenom centru Hermann Gmeiner, neprekidno čitaju bajke.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 08.11.2018.

Vrijeme je za bajke!

Jubilarno, deseto izdanje Milenijskog čitanja bajki, ove ćemo godine obilježiti u Društvenom centru 'Hermann Gmeiner' u SOS Dječjem selu Lekenik.

Saznajte više