Objavljeno: ponedjeljak, 15.10.2018.

Oldtimeri u Ladimirevcima

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, održao se 2. Humanitarni oldtimer maraton u organizaciji oldtimer kluba „Kurbla“ iz Garešnice.

Nakon uspješnog prošlogodišnjeg maratona, koji je također završio posjetom SOS Dječjem selu Ladimirevci, članovi Oldtimer kluba „Kurbla“, odlučili su da ovaj događaj postane tradicionalan.

Nakon okupljanja u Garešnici te vožnje kroz Vinkovce i Našice, humanitarna karavana sastavljena od oldtimeraša iz cijele Hrvatske, s brojnim darovima stigla je u SOS Dječje selo Ladimirevci.

Mališani su ih oduševljeno dočekali i znatiželjno razgledavali motore te uživali u laganoj vožnji, a uz mnogobrojne darove kojima su razveselili djecu, direktoru SOS Dječjeg sela Ladimirevci Zoranu Reliću, uručili su donaciju u vrijednosti 10 000 kuna.

Divna je ovo inicijativa Oldtimer kluba „Kurbla“, a budući da je događaj postao tradicionalan, mališani u SOS Dječjem selu Ladimirevci već sada željno isčekuju njihov sljedeći posjet.

 

Novosti

Objavljeno:
petak, 27.03.2020.

Upoznajte Katicu – posve neobičnu stanarku u Selu

Biti brižan i pažljiv prema životinjama odlika je naših mališana, koji su vjeverici pružili topli dom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 23.03.2020.

Zemljotres 22. ožujka 2020.

Naša djeca i mladi su svi u dobrom stanju, očekivano potreseni, kao i sva djeca za koju je jučerašnji zemljotres bio velik šok.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.03.2020.

Sigurnost i zdravlje djece u SOS Dječjim selima na prvom mjestu

Svakodnevni život djece prilagođen je situaciji širenja i borbe s koronavirusom, a SOS Dječje selo Hrvatska provodi mjere koje čuvaju sigurnost i zdravlje djece u našoj skrbi, kao i zaposlenika.

Saznajte više