Objavljeno: utorak, 16.10.2018.

Mali planinari u novim avanturama

Iza djece iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci je još jedna planinarska avantura u kojoj su uživali s prijateljima iz Planinarskog društva "Zanatlija" Osijek.

Uvijek veseli i spremni za planinarske izlete, tako bi se moglo opisati mališane u SOS Dječjem selu Ladimirevci. Još jednom su udružili snage s prijateljima iz Planinarskog društva „Zanatlija“ Osijek.

S planinarskom skupinom Dumina popeli su se na 287 metara nadmorske visine na Dilj gori. Uspon do planinarske kuće Viljevo, predivno sunčano vrijeme, potraga za skrivenim blagom i druženje uz vatru na kojoj su pekli kobasice i sljezove kolačiće, obilježili su ovu planinarsku avanturu naših Ladimirevčana.

Po završetku izleta snage su odmjerili u povlačenju užeta, što uvijek izazove lavinu smijeha, borbenost i veselje naših mališana.

 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.09.2019.

Veselo druženje u znaku šišmiša

Djeca iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci uživala su tijekom posjete Muzeju likovnih umjetnosti u Osijeku gdje se održavala Noć šišmiša.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.09.2019.

SOS predstavnici vas čekaju na Vinkovačkim jesenima

Osim na predivnoj manifestaciji na istoku, naši nasmiješeni SOS predstavnici u narančastim majicama čekaju vas diljem Lijepe naše. Izvrsna je to prilika za sve koji žele postati prijatelji SOS Dječjeg sela Hrvatska!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.09.2019.

Praške lastavice još jednom su nam uljepšale praznike

Naši veliki prijatelji iz Udruženja građana Lastavica iz Praga i ove, četvrte godine po redu, organizirali su i financirali sedmodnevni posjet djece iz šest SOS Dječjih sela.

Saznajte više