Objavljeno: utorak, 16.10.2018.

Mali planinari u novim avanturama

Iza djece iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci je još jedna planinarska avantura u kojoj su uživali s prijateljima iz Planinarskog društva "Zanatlija" Osijek.

Uvijek veseli i spremni za planinarske izlete, tako bi se moglo opisati mališane u SOS Dječjem selu Ladimirevci. Još jednom su udružili snage s prijateljima iz Planinarskog društva „Zanatlija“ Osijek.

S planinarskom skupinom Dumina popeli su se na 287 metara nadmorske visine na Dilj gori. Uspon do planinarske kuće Viljevo, predivno sunčano vrijeme, potraga za skrivenim blagom i druženje uz vatru na kojoj su pekli kobasice i sljezove kolačiće, obilježili su ovu planinarsku avanturu naših Ladimirevčana.

Po završetku izleta snage su odmjerili u povlačenju užeta, što uvijek izazove lavinu smijeha, borbenost i veselje naših mališana.

 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.03.2019.

Pitali smo djecu: Kako pokloniti radost?

Povodom Tjedna mozga, u SOS Dječjem selu Ladmirevci održana je kreativna radionica za djecu nižih razreda osnovne škole.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 06.03.2019.

Fašničko ludilo u bajkovitom i raspjevanom Lekeniku

Veliki trud koji su SOS mame, SOS tete i mališani uložili u ovogodišnje maske, zadao je glavobolju 'fašničkom žiriju' koji je trebao odabrati najbolje.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 04.03.2019.

Vikend učenja i zabave

Ima li što ljepše od toga kad stečeno znanje možete prenijeti na druge? Upravo tu priliku imala su djeca iz SOS Dječjeg sela Lekenik proteklog vikenda u Austriji.

Saznajte više