Objavljeno: utorak, 16.10.2018.

Mali planinari u novim avanturama

Iza djece iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci je još jedna planinarska avantura u kojoj su uživali s prijateljima iz Planinarskog društva "Zanatlija" Osijek.

Uvijek veseli i spremni za planinarske izlete, tako bi se moglo opisati mališane u SOS Dječjem selu Ladimirevci. Još jednom su udružili snage s prijateljima iz Planinarskog društva „Zanatlija“ Osijek.

S planinarskom skupinom Dumina popeli su se na 287 metara nadmorske visine na Dilj gori. Uspon do planinarske kuće Viljevo, predivno sunčano vrijeme, potraga za skrivenim blagom i druženje uz vatru na kojoj su pekli kobasice i sljezove kolačiće, obilježili su ovu planinarsku avanturu naših Ladimirevčana.

Po završetku izleta snage su odmjerili u povlačenju užeta, što uvijek izazove lavinu smijeha, borbenost i veselje naših mališana.

 

Novosti

Objavljeno:
utorak, 13.11.2018.

Naši mališani u društvu Modrića, Rakitića, Subašića, Vrsaljka… koje veselje!

Naši su mališani iz SOS Dječjih sela doživjeli susret koji će pamtiti do kraja života. Imali su čast prisustvovati uručenju odličja našim srebrnim nogometašima na Pantovčaku.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.11.2018.

Bajkovitih 24 sata na Lekenički način

Uspješno je završeno još jedno Milenijsko čitanje bajki. Desetu godinu za redom, održava se ova sjajna manifestacija u kojoj se 24 sata, u SOS Društvenom centru Hermann Gmeiner, neprekidno čitaju bajke.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 08.11.2018.

Vrijeme je za bajke!

Jubilarno, deseto izdanje Milenijskog čitanja bajki, ove ćemo godine obilježiti u Društvenom centru 'Hermann Gmeiner' u SOS Dječjem selu Lekenik.

Saznajte više