Objavljeno: utorak, 16.10.2018.

Mali planinari u novim avanturama

Iza djece iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci je još jedna planinarska avantura u kojoj su uživali s prijateljima iz Planinarskog društva "Zanatlija" Osijek.

Uvijek veseli i spremni za planinarske izlete, tako bi se moglo opisati mališane u SOS Dječjem selu Ladimirevci. Još jednom su udružili snage s prijateljima iz Planinarskog društva „Zanatlija“ Osijek.

S planinarskom skupinom Dumina popeli su se na 287 metara nadmorske visine na Dilj gori. Uspon do planinarske kuće Viljevo, predivno sunčano vrijeme, potraga za skrivenim blagom i druženje uz vatru na kojoj su pekli kobasice i sljezove kolačiće, obilježili su ovu planinarsku avanturu naših Ladimirevčana.

Po završetku izleta snage su odmjerili u povlačenju užeta, što uvijek izazove lavinu smijeha, borbenost i veselje naših mališana.

 

Novosti

Objavljeno:
petak, 27.03.2020.

Upoznajte Katicu – posve neobičnu stanarku u Selu

Biti brižan i pažljiv prema životinjama odlika je naših mališana, koji su vjeverici pružili topli dom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 23.03.2020.

Zemljotres 22. ožujka 2020.

Naša djeca i mladi su svi u dobrom stanju, očekivano potreseni, kao i sva djeca za koju je jučerašnji zemljotres bio velik šok.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.03.2020.

Sigurnost i zdravlje djece u SOS Dječjim selima na prvom mjestu

Svakodnevni život djece prilagođen je situaciji širenja i borbe s koronavirusom, a SOS Dječje selo Hrvatska provodi mjere koje čuvaju sigurnost i zdravlje djece u našoj skrbi, kao i zaposlenika.

Saznajte više