Objavljeno: petak, 19.10.2018.

Obilježen Dan europske suradnje

Na poziv Agencije za regionalni razvoj Republike Hrvatske, djeca iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci sudjelovala su u obilježavanju Dana europske suradnje u Somboru.

Bogat program započeo je zanimljivom predstavom „Jova zmaj dolazi na čaj“. Nakon predstave, mališani su veselo krenuli bojati zid s grafiterom, a bojala su se i platna i majice. Svi zainteresirani mogli su se fotografirati u foto kutku i oslikati lice kod facepainting vizažistice.

Nakon što je oslikavanje završilo, svim sudionicima Dana europske suradnje uručeni su pokloni i zahvalnice te je priređen zajednički ručak.

Ovim kreativnim druženjem djeca su, sa svojim vršnjacima iz Sombora, putem slika i grafita poslali poruku kako suradnja zbližava ljude.
 

Novosti

Objavljeno:
utorak, 13.11.2018.

Naši mališani u društvu Modrića, Rakitića, Subašića, Vrsaljka… koje veselje!

Naši su mališani iz SOS Dječjih sela doživjeli susret koji će pamtiti do kraja života. Imali su čast prisustvovati uručenju odličja našim srebrnim nogometašima na Pantovčaku.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.11.2018.

Bajkovitih 24 sata na Lekenički način

Uspješno je završeno još jedno Milenijsko čitanje bajki. Desetu godinu za redom, održava se ova sjajna manifestacija u kojoj se 24 sata, u SOS Društvenom centru Hermann Gmeiner, neprekidno čitaju bajke.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 08.11.2018.

Vrijeme je za bajke!

Jubilarno, deseto izdanje Milenijskog čitanja bajki, ove ćemo godine obilježiti u Društvenom centru 'Hermann Gmeiner' u SOS Dječjem selu Lekenik.

Saznajte više