Objavljeno: petak, 19.10.2018.

Obilježen Dan europske suradnje

Na poziv Agencije za regionalni razvoj Republike Hrvatske, djeca iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci sudjelovala su u obilježavanju Dana europske suradnje u Somboru.

Bogat program započeo je zanimljivom predstavom „Jova zmaj dolazi na čaj“. Nakon predstave, mališani su veselo krenuli bojati zid s grafiterom, a bojala su se i platna i majice. Svi zainteresirani mogli su se fotografirati u foto kutku i oslikati lice kod facepainting vizažistice.

Nakon što je oslikavanje završilo, svim sudionicima Dana europske suradnje uručeni su pokloni i zahvalnice te je priređen zajednički ručak.

Ovim kreativnim druženjem djeca su, sa svojim vršnjacima iz Sombora, putem slika i grafita poslali poruku kako suradnja zbližava ljude.
 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.09.2019.

Veselo druženje u znaku šišmiša

Djeca iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci uživala su tijekom posjete Muzeju likovnih umjetnosti u Osijeku gdje se održavala Noć šišmiša.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.09.2019.

SOS predstavnici vas čekaju na Vinkovačkim jesenima

Osim na predivnoj manifestaciji na istoku, naši nasmiješeni SOS predstavnici u narančastim majicama čekaju vas diljem Lijepe naše. Izvrsna je to prilika za sve koji žele postati prijatelji SOS Dječjeg sela Hrvatska!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.09.2019.

Praške lastavice još jednom su nam uljepšale praznike

Naši veliki prijatelji iz Udruženja građana Lastavica iz Praga i ove, četvrte godine po redu, organizirali su i financirali sedmodnevni posjet djece iz šest SOS Dječjih sela.

Saznajte više