Objavljeno: petak, 19.10.2018.

Obilježen Dan europske suradnje

Na poziv Agencije za regionalni razvoj Republike Hrvatske, djeca iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci sudjelovala su u obilježavanju Dana europske suradnje u Somboru.

Bogat program započeo je zanimljivom predstavom „Jova zmaj dolazi na čaj“. Nakon predstave, mališani su veselo krenuli bojati zid s grafiterom, a bojala su se i platna i majice. Svi zainteresirani mogli su se fotografirati u foto kutku i oslikati lice kod facepainting vizažistice.

Nakon što je oslikavanje završilo, svim sudionicima Dana europske suradnje uručeni su pokloni i zahvalnice te je priređen zajednički ručak.

Ovim kreativnim druženjem djeca su, sa svojim vršnjacima iz Sombora, putem slika i grafita poslali poruku kako suradnja zbližava ljude.
 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.03.2019.

Pitali smo djecu: Kako pokloniti radost?

Povodom Tjedna mozga, u SOS Dječjem selu Ladmirevci održana je kreativna radionica za djecu nižih razreda osnovne škole.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 06.03.2019.

Fašničko ludilo u bajkovitom i raspjevanom Lekeniku

Veliki trud koji su SOS mame, SOS tete i mališani uložili u ovogodišnje maske, zadao je glavobolju 'fašničkom žiriju' koji je trebao odabrati najbolje.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 04.03.2019.

Vikend učenja i zabave

Ima li što ljepše od toga kad stečeno znanje možete prenijeti na druge? Upravo tu priliku imala su djeca iz SOS Dječjeg sela Lekenik proteklog vikenda u Austriji.

Saznajte više