Objavljeno: petak, 19.10.2018.

Obilježen Dan europske suradnje

Na poziv Agencije za regionalni razvoj Republike Hrvatske, djeca iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci sudjelovala su u obilježavanju Dana europske suradnje u Somboru.

Bogat program započeo je zanimljivom predstavom „Jova zmaj dolazi na čaj“. Nakon predstave, mališani su veselo krenuli bojati zid s grafiterom, a bojala su se i platna i majice. Svi zainteresirani mogli su se fotografirati u foto kutku i oslikati lice kod facepainting vizažistice.

Nakon što je oslikavanje završilo, svim sudionicima Dana europske suradnje uručeni su pokloni i zahvalnice te je priređen zajednički ručak.

Ovim kreativnim druženjem djeca su, sa svojim vršnjacima iz Sombora, putem slika i grafita poslali poruku kako suradnja zbližava ljude.
 

Novosti

Objavljeno:
petak, 27.03.2020.

Upoznajte Katicu – posve neobičnu stanarku u Selu

Biti brižan i pažljiv prema životinjama odlika je naših mališana, koji su vjeverici pružili topli dom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 23.03.2020.

Zemljotres 22. ožujka 2020.

Naša djeca i mladi su svi u dobrom stanju, očekivano potreseni, kao i sva djeca za koju je jučerašnji zemljotres bio velik šok.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.03.2020.

Sigurnost i zdravlje djece u SOS Dječjim selima na prvom mjestu

Svakodnevni život djece prilagođen je situaciji širenja i borbe s koronavirusom, a SOS Dječje selo Hrvatska provodi mjere koje čuvaju sigurnost i zdravlje djece u našoj skrbi, kao i zaposlenika.

Saznajte više