Objavljeno: srijeda, 17.10.2018.

Reci svoje, poštuj druge!

Mir, mir, mir, nitko nije kriv... sigurni smo da se svi sjećaju ovih često korištenih riječi iz djetinjstva. A kako to treba izgledati kada odrastu, na zanimljivoj radionici doznala su djeca u SOS Dječjem selu Lekenik.

U okviru Tjedna mirenja koji se obilježava od 15. do 19. listopada ove godine, Hrvatska udruga za mirenje održala je stručnu i zanimljivu radionicu za djecu pod nazivom Kako nenasilno riješavati sukobe?

Edukaciju je provela Dušanka Pribičević-Gelb, voditeljica treninga iz područja medijacije za suce izmiritelje i dugogodišnja mentorica na projektima te u državnim institucijama na poslovima vezanim za edukacije iz područja ljudskih prava, kulture nenasilja i upravljanja sukobima.

Djeci će sigurno već od danas koristiti znanja i vještine stečene na radionici, a mi smo sretni i ponosni što djeca u SOS Dječjem selu Lekenik od malih nogu imaju priliku učiti kako okolinu učiniti boljim mjestom za život.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.03.2019.

Pitali smo djecu: Kako pokloniti radost?

Povodom Tjedna mozga, u SOS Dječjem selu Ladmirevci održana je kreativna radionica za djecu nižih razreda osnovne škole.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 06.03.2019.

Fašničko ludilo u bajkovitom i raspjevanom Lekeniku

Veliki trud koji su SOS mame, SOS tete i mališani uložili u ovogodišnje maske, zadao je glavobolju 'fašničkom žiriju' koji je trebao odabrati najbolje.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 04.03.2019.

Vikend učenja i zabave

Ima li što ljepše od toga kad stečeno znanje možete prenijeti na druge? Upravo tu priliku imala su djeca iz SOS Dječjeg sela Lekenik proteklog vikenda u Austriji.

Saznajte više