Objavljeno: petak, 17.08.2018.

Ovog vikenda vrijeme je za članstvo u Klub prijatelja

Kažu da je djetinjstvo najvažniji dio odrastanja. Ono nas gradi kao osobu i utječe na našu budućnost. Zato se mi trudimo osigurati bezbrižno i sigurno djetinjstvo za svako dijete. U tome nam možete pomoći i vi.

Postanite član Kluba prijatelja i stvorite čvrsto, dječje prijateljstvo. Učinite dobro djelo i pomozite djeci koja odrastaju u SOS Dječjim selima, u Hrvatskoj. Na koji način funkcioniraju SOS Dječja sela i kako djeca provode svoje djetinjstvo u njima, možete saznati od naših SOS predstavnika. A njih možete susresti na gotovo svakom koraku.

Stoga, ako se ovoga vikenda nađete u Zagrebu, Splitu ili Bjelovaru, te susretnete naše SOS predstavnike, zastanite i poslušajte više o djeci u našoj skrbi.

Učlanite se u Klub prijatelja i doznajte kako i vi možete pomoći djeci u sretnijem i sigurnijem odrastanju!

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.09.2019.

Veselo druženje u znaku šišmiša

Djeca iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci uživala su tijekom posjete Muzeju likovnih umjetnosti u Osijeku gdje se održavala Noć šišmiša.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.09.2019.

SOS predstavnici vas čekaju na Vinkovačkim jesenima

Osim na predivnoj manifestaciji na istoku, naši nasmiješeni SOS predstavnici u narančastim majicama čekaju vas diljem Lijepe naše. Izvrsna je to prilika za sve koji žele postati prijatelji SOS Dječjeg sela Hrvatska!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.09.2019.

Praške lastavice još jednom su nam uljepšale praznike

Naši veliki prijatelji iz Udruženja građana Lastavica iz Praga i ove, četvrte godine po redu, organizirali su i financirali sedmodnevni posjet djece iz šest SOS Dječjih sela.

Saznajte više