Objavljeno: petak, 17.08.2018.

Ovog vikenda vrijeme je za članstvo u Klub prijatelja

Kažu da je djetinjstvo najvažniji dio odrastanja. Ono nas gradi kao osobu i utječe na našu budućnost. Zato se mi trudimo osigurati bezbrižno i sigurno djetinjstvo za svako dijete. U tome nam možete pomoći i vi.

Postanite član Kluba prijatelja i stvorite čvrsto, dječje prijateljstvo. Učinite dobro djelo i pomozite djeci koja odrastaju u SOS Dječjim selima, u Hrvatskoj. Na koji način funkcioniraju SOS Dječja sela i kako djeca provode svoje djetinjstvo u njima, možete saznati od naših SOS predstavnika. A njih možete susresti na gotovo svakom koraku.

Stoga, ako se ovoga vikenda nađete u Zagrebu, Splitu ili Bjelovaru, te susretnete naše SOS predstavnike, zastanite i poslušajte više o djeci u našoj skrbi.

Učlanite se u Klub prijatelja i doznajte kako i vi možete pomoći djeci u sretnijem i sigurnijem odrastanju!

Novosti

Objavljeno:
utorak, 13.11.2018.

Naši mališani u društvu Modrića, Rakitića, Subašića, Vrsaljka… koje veselje!

Naši su mališani iz SOS Dječjih sela doživjeli susret koji će pamtiti do kraja života. Imali su čast prisustvovati uručenju odličja našim srebrnim nogometašima na Pantovčaku.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.11.2018.

Bajkovitih 24 sata na Lekenički način

Uspješno je završeno još jedno Milenijsko čitanje bajki. Desetu godinu za redom, održava se ova sjajna manifestacija u kojoj se 24 sata, u SOS Društvenom centru Hermann Gmeiner, neprekidno čitaju bajke.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 08.11.2018.

Vrijeme je za bajke!

Jubilarno, deseto izdanje Milenijskog čitanja bajki, ove ćemo godine obilježiti u Društvenom centru 'Hermann Gmeiner' u SOS Dječjem selu Lekenik.

Saznajte više