Objavljeno: petak, 17.08.2018.

Ovog vikenda vrijeme je za članstvo u Klub prijatelja

Kažu da je djetinjstvo najvažniji dio odrastanja. Ono nas gradi kao osobu i utječe na našu budućnost. Zato se mi trudimo osigurati bezbrižno i sigurno djetinjstvo za svako dijete. U tome nam možete pomoći i vi.

Postanite član Kluba prijatelja i stvorite čvrsto, dječje prijateljstvo. Učinite dobro djelo i pomozite djeci koja odrastaju u SOS Dječjim selima, u Hrvatskoj. Na koji način funkcioniraju SOS Dječja sela i kako djeca provode svoje djetinjstvo u njima, možete saznati od naših SOS predstavnika. A njih možete susresti na gotovo svakom koraku.

Stoga, ako se ovoga vikenda nađete u Zagrebu, Splitu ili Bjelovaru, te susretnete naše SOS predstavnike, zastanite i poslušajte više o djeci u našoj skrbi.

Učlanite se u Klub prijatelja i doznajte kako i vi možete pomoći djeci u sretnijem i sigurnijem odrastanju!

Novosti

Objavljeno:
petak, 27.03.2020.

Upoznajte Katicu – posve neobičnu stanarku u Selu

Biti brižan i pažljiv prema životinjama odlika je naših mališana, koji su vjeverici pružili topli dom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 23.03.2020.

Zemljotres 22. ožujka 2020.

Naša djeca i mladi su svi u dobrom stanju, očekivano potreseni, kao i sva djeca za koju je jučerašnji zemljotres bio velik šok.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.03.2020.

Sigurnost i zdravlje djece u SOS Dječjim selima na prvom mjestu

Svakodnevni život djece prilagođen je situaciji širenja i borbe s koronavirusom, a SOS Dječje selo Hrvatska provodi mjere koje čuvaju sigurnost i zdravlje djece u našoj skrbi, kao i zaposlenika.

Saznajte više