Objavljeno: petak, 17.08.2018.

Ovog vikenda vrijeme je za članstvo u Klub prijatelja

Kažu da je djetinjstvo najvažniji dio odrastanja. Ono nas gradi kao osobu i utječe na našu budućnost. Zato se mi trudimo osigurati bezbrižno i sigurno djetinjstvo za svako dijete. U tome nam možete pomoći i vi.

Postanite član Kluba prijatelja i stvorite čvrsto, dječje prijateljstvo. Učinite dobro djelo i pomozite djeci koja odrastaju u SOS Dječjim selima, u Hrvatskoj. Na koji način funkcioniraju SOS Dječja sela i kako djeca provode svoje djetinjstvo u njima, možete saznati od naših SOS predstavnika. A njih možete susresti na gotovo svakom koraku.

Stoga, ako se ovoga vikenda nađete u Zagrebu, Splitu ili Bjelovaru, te susretnete naše SOS predstavnike, zastanite i poslušajte više o djeci u našoj skrbi.

Učlanite se u Klub prijatelja i doznajte kako i vi možete pomoći djeci u sretnijem i sigurnijem odrastanju!

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.03.2019.

Pitali smo djecu: Kako pokloniti radost?

Povodom Tjedna mozga, u SOS Dječjem selu Ladmirevci održana je kreativna radionica za djecu nižih razreda osnovne škole.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 06.03.2019.

Fašničko ludilo u bajkovitom i raspjevanom Lekeniku

Veliki trud koji su SOS mame, SOS tete i mališani uložili u ovogodišnje maske, zadao je glavobolju 'fašničkom žiriju' koji je trebao odabrati najbolje.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 04.03.2019.

Vikend učenja i zabave

Ima li što ljepše od toga kad stečeno znanje možete prenijeti na druge? Upravo tu priliku imala su djeca iz SOS Dječjeg sela Lekenik proteklog vikenda u Austriji.

Saznajte više