Objavljeno: četvrtak, 25.10.2018.

Veseli provod uz trikove Joze Boze

Povodom obilježavanja 10. obljetnice Zaklade „Hrvatska za djecu“, djeca iz SOS Dječjeg sela Lekenik, uživala su u nezaboravnom provodu u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.

Skupa s ostalom djecom iz vrtića i škola sa zagrebačkog područja, djeca su imala priliku gledati rođendansku predstavu i uživati u brojnim trikovima Joze Boze.

Obzirom da je ovo bio izlet u kojem su sudjelovala samo najmlađa djeca, većini je ovo bio prvi put da predstavu gledaju u tako velikoj dvorani, pa su uz smiješne trikove, djeca naučila i ponešto o Zagrebu.

Naša mala, vesela družina iz Lekenika prepuna je dojmova koji se redom prepričavaju, uz isprobavanje viđenih mađioničarskih trikova. Smijeha i zabave nikad dovoljno :)

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.09.2019.

Veselo druženje u znaku šišmiša

Djeca iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci uživala su tijekom posjete Muzeju likovnih umjetnosti u Osijeku gdje se održavala Noć šišmiša.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.09.2019.

SOS predstavnici vas čekaju na Vinkovačkim jesenima

Osim na predivnoj manifestaciji na istoku, naši nasmiješeni SOS predstavnici u narančastim majicama čekaju vas diljem Lijepe naše. Izvrsna je to prilika za sve koji žele postati prijatelji SOS Dječjeg sela Hrvatska!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.09.2019.

Praške lastavice još jednom su nam uljepšale praznike

Naši veliki prijatelji iz Udruženja građana Lastavica iz Praga i ove, četvrte godine po redu, organizirali su i financirali sedmodnevni posjet djece iz šest SOS Dječjih sela.

Saznajte više