Objavljeno: četvrtak, 25.10.2018.

Veseli provod uz trikove Joze Boze

Povodom obilježavanja 10. obljetnice Zaklade „Hrvatska za djecu“, djeca iz SOS Dječjeg sela Lekenik, uživala su u nezaboravnom provodu u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.

Skupa s ostalom djecom iz vrtića i škola sa zagrebačkog područja, djeca su imala priliku gledati rođendansku predstavu i uživati u brojnim trikovima Joze Boze.

Obzirom da je ovo bio izlet u kojem su sudjelovala samo najmlađa djeca, većini je ovo bio prvi put da predstavu gledaju u tako velikoj dvorani, pa su uz smiješne trikove, djeca naučila i ponešto o Zagrebu.

Naša mala, vesela družina iz Lekenika prepuna je dojmova koji se redom prepričavaju, uz isprobavanje viđenih mađioničarskih trikova. Smijeha i zabave nikad dovoljno :)

Novosti

Objavljeno:
utorak, 13.11.2018.

Naši mališani u društvu Modrića, Rakitića, Subašića, Vrsaljka… koje veselje!

Naši su mališani iz SOS Dječjih sela doživjeli susret koji će pamtiti do kraja života. Imali su čast prisustvovati uručenju odličja našim srebrnim nogometašima na Pantovčaku.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.11.2018.

Bajkovitih 24 sata na Lekenički način

Uspješno je završeno još jedno Milenijsko čitanje bajki. Desetu godinu za redom, održava se ova sjajna manifestacija u kojoj se 24 sata, u SOS Društvenom centru Hermann Gmeiner, neprekidno čitaju bajke.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 08.11.2018.

Vrijeme je za bajke!

Jubilarno, deseto izdanje Milenijskog čitanja bajki, ove ćemo godine obilježiti u Društvenom centru 'Hermann Gmeiner' u SOS Dječjem selu Lekenik.

Saznajte više