Objavljeno: četvrtak, 25.10.2018.

Veseli provod uz trikove Joze Boze

Povodom obilježavanja 10. obljetnice Zaklade „Hrvatska za djecu“, djeca iz SOS Dječjeg sela Lekenik, uživala su u nezaboravnom provodu u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.

Skupa s ostalom djecom iz vrtića i škola sa zagrebačkog područja, djeca su imala priliku gledati rođendansku predstavu i uživati u brojnim trikovima Joze Boze.

Obzirom da je ovo bio izlet u kojem su sudjelovala samo najmlađa djeca, većini je ovo bio prvi put da predstavu gledaju u tako velikoj dvorani, pa su uz smiješne trikove, djeca naučila i ponešto o Zagrebu.

Naša mala, vesela družina iz Lekenika prepuna je dojmova koji se redom prepričavaju, uz isprobavanje viđenih mađioničarskih trikova. Smijeha i zabave nikad dovoljno :)

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.03.2019.

Pitali smo djecu: Kako pokloniti radost?

Povodom Tjedna mozga, u SOS Dječjem selu Ladmirevci održana je kreativna radionica za djecu nižih razreda osnovne škole.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 06.03.2019.

Fašničko ludilo u bajkovitom i raspjevanom Lekeniku

Veliki trud koji su SOS mame, SOS tete i mališani uložili u ovogodišnje maske, zadao je glavobolju 'fašničkom žiriju' koji je trebao odabrati najbolje.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 04.03.2019.

Vikend učenja i zabave

Ima li što ljepše od toga kad stečeno znanje možete prenijeti na druge? Upravo tu priliku imala su djeca iz SOS Dječjeg sela Lekenik proteklog vikenda u Austriji.

Saznajte više