Objavljeno: četvrtak, 25.10.2018.

Veseli provod uz trikove Joze Boze

Povodom obilježavanja 10. obljetnice Zaklade „Hrvatska za djecu“, djeca iz SOS Dječjeg sela Lekenik, uživala su u nezaboravnom provodu u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.

Skupa s ostalom djecom iz vrtića i škola sa zagrebačkog područja, djeca su imala priliku gledati rođendansku predstavu i uživati u brojnim trikovima Joze Boze.

Obzirom da je ovo bio izlet u kojem su sudjelovala samo najmlađa djeca, većini je ovo bio prvi put da predstavu gledaju u tako velikoj dvorani, pa su uz smiješne trikove, djeca naučila i ponešto o Zagrebu.

Naša mala, vesela družina iz Lekenika prepuna je dojmova koji se redom prepričavaju, uz isprobavanje viđenih mađioničarskih trikova. Smijeha i zabave nikad dovoljno :)

Novosti

Objavljeno:
petak, 27.03.2020.

Upoznajte Katicu – posve neobičnu stanarku u Selu

Biti brižan i pažljiv prema životinjama odlika je naših mališana, koji su vjeverici pružili topli dom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 23.03.2020.

Zemljotres 22. ožujka 2020.

Naša djeca i mladi su svi u dobrom stanju, očekivano potreseni, kao i sva djeca za koju je jučerašnji zemljotres bio velik šok.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.03.2020.

Sigurnost i zdravlje djece u SOS Dječjim selima na prvom mjestu

Svakodnevni život djece prilagođen je situaciji širenja i borbe s koronavirusom, a SOS Dječje selo Hrvatska provodi mjere koje čuvaju sigurnost i zdravlje djece u našoj skrbi, kao i zaposlenika.

Saznajte više