Objavljeno: utorak, 13.11.2018.

Naši mališani u društvu Modrića, Rakitića, Subašića, Vrsaljka… koje veselje!

Naši su mališani iz SOS Dječjih sela doživjeli susret koji će pamtiti do kraja života. Imali su čast prisustvovati uručenju odličja našim srebrnim nogometašima na Pantovčaku.

Uzbuđeni, ali spremni, naši su mališani u pratnji SOS mama, direktora SOS Dječjih sela, Lekenik i Ladimirevci, te nacionalne direktorice Udruge, stigli u ured predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović. Odjeveni u dresove s velikim su strpljenjem pratili odlikovanje cijele hrvatske nogometne reprezentacije.

Nakon službenog dijela uslijedilo je pravo veselje. Unatoč velikoj gužvi naši su se mališani, kao pravi vatreni navijači, uspjeli progurati do svojih sportskih idola te zatražiti autogram i fotografiju.

Pored brojnih uspomena s Modrićem, Subašićem, Vrsaljkom, Kalinićem, Pjacom i drugim nogometašima, trenutak su ovjekovječili fotografijom s predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 06.07.2020.

Predstavnici dječjih osmijeha

Novi radni tjedan je pred nama, a s njime i naši SOS predstavnici na raznim lokacijama diljem lijepe naše.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 02.07.2020.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

S početkom srpnja, najtoplijeg mjeseca u godini, u SOS Dječjem selu Ladimirevci službeno je započelo tradicionalno “Ljeto u Selu”!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 30.06.2020.

Javni poziv trenerima na projektu

Otvaramo javni poziv trenerima na projektu - "Skrb temeljena na znanjima o traumi"! Ljubazno molimo sve zainteresirane da svoj životopis i motivacijsko pismo pošalju Ljiljani Ban, asistentici na projektu, na e-mail adresu ljiljana.ban@sos-dsh.hr. Molimo Vas da svoje prijave pošaljete najkasnije do 15.7.2020. Kandidati koji uđu u uži krug bit će pozvani na razgovor.

Saznajte više