Objavljeno: utorak, 13.11.2018.

Naši mališani u društvu Modrića, Rakitića, Subašića, Vrsaljka… koje veselje!

Naši su mališani iz SOS Dječjih sela doživjeli susret koji će pamtiti do kraja života. Imali su čast prisustvovati uručenju odličja našim srebrnim nogometašima na Pantovčaku.

Uzbuđeni, ali spremni, naši su mališani u pratnji SOS mama, direktora SOS Dječjih sela, Lekenik i Ladimirevci, te nacionalne direktorice Udruge, stigli u ured predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović. Odjeveni u dresove s velikim su strpljenjem pratili odlikovanje cijele hrvatske nogometne reprezentacije.

Nakon službenog dijela uslijedilo je pravo veselje. Unatoč velikoj gužvi naši su se mališani, kao pravi vatreni navijači, uspjeli progurati do svojih sportskih idola te zatražiti autogram i fotografiju.

Pored brojnih uspomena s Modrićem, Subašićem, Vrsaljkom, Kalinićem, Pjacom i drugim nogometašima, trenutak su ovjekovječili fotografijom s predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović.

Objavljeno:
petak, 12.04.2019.

Složiti robota – i to možemo

Sedmero sjajnih malih robotičara iz SOS Dječjeg sela Lekenik sudjelovalo je na radionici „Kako odgojiti robota uz pomoć Boscha?“ u organizaciji našeg dugogodišnjeg partnera, tvrtke Bosch.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 11.04.2019.

Njegujemo odnos s biološkim roditeljima

Već 27 godina pružamo alternativnu skrb djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Održali smo radionicu u Lekeniku koja nam pomaže jačati vještine i nastaviti uspješan rad.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 08.04.2019.

Pljesak kojim se ponosimo

Naši mališani su postali pravi mali uigrani glumci. Svoju predstavu, „U stihu priča o dječaku Hlapiću“, koju su odigrali i pred publikom u dvorani Vatroslav Lisinski, uprizorili su u Domu kulture Buševec.

Saznajte više