Objavljeno: utorak, 13.11.2018.

Naši mališani u društvu Modrića, Rakitića, Subašića, Vrsaljka… koje veselje!

Naši su mališani iz SOS Dječjih sela doživjeli susret koji će pamtiti do kraja života. Imali su čast prisustvovati uručenju odličja našim srebrnim nogometašima na Pantovčaku.

Uzbuđeni, ali spremni, naši su mališani u pratnji SOS mama, direktora SOS Dječjih sela, Lekenik i Ladimirevci, te nacionalne direktorice Udruge, stigli u ured predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović. Odjeveni u dresove s velikim su strpljenjem pratili odlikovanje cijele hrvatske nogometne reprezentacije.

Nakon službenog dijela uslijedilo je pravo veselje. Unatoč velikoj gužvi naši su se mališani, kao pravi vatreni navijači, uspjeli progurati do svojih sportskih idola te zatražiti autogram i fotografiju.

Pored brojnih uspomena s Modrićem, Subašićem, Vrsaljkom, Kalinićem, Pjacom i drugim nogometašima, trenutak su ovjekovječili fotografijom s predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 14.10.2019.

Izložba fotografija s najvećeg foto natječaja na svijetu

Posjetite izložbu fotografija u City Centeru One (West i East) i podržite sretno odrastanje djece u SOS Dječjem selu Hrvatska! Prekrasne fotografije pogledajte od 14. do 27. listopada.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 09.10.2019.

Moto ljubimci u posjeti djeci u Ladimirevcima

Proteklog vikenda u našem SOS Dječjem selu Ladimirevci bilo je jako uzbudljivo. Mališanima su u posjet došli ljubimci na dva i četiri kotača iz Oldtimer kluba "Kurbla".

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 08.10.2019.

Rođendansko veselje u SOS Dječjem selu Lekenik

Proslavili smo 26. rođendan SOS Dječjeg sela Lekenik uz predivan program u našem SOS Društvenom centru Hermann Gmeiner, a poseban gost iznenađenja rođendanske proslave bio je pjevač Damir Kedžo.

Saznajte više