Objavljeno: utorak, 13.11.2018.

Naši mališani u društvu Modrića, Rakitića, Subašića, Vrsaljka… koje veselje!

Naši su mališani iz SOS Dječjih sela doživjeli susret koji će pamtiti do kraja života. Imali su čast prisustvovati uručenju odličja našim srebrnim nogometašima na Pantovčaku.

Uzbuđeni, ali spremni, naši su mališani u pratnji SOS mama, direktora SOS Dječjih sela, Lekenik i Ladimirevci, te nacionalne direktorice Udruge, stigli u ured predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović. Odjeveni u dresove s velikim su strpljenjem pratili odlikovanje cijele hrvatske nogometne reprezentacije.

Nakon službenog dijela uslijedilo je pravo veselje. Unatoč velikoj gužvi naši su se mališani, kao pravi vatreni navijači, uspjeli progurati do svojih sportskih idola te zatražiti autogram i fotografiju.

Pored brojnih uspomena s Modrićem, Subašićem, Vrsaljkom, Kalinićem, Pjacom i drugim nogometašima, trenutak su ovjekovječili fotografijom s predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 17.12.2018.

Predstavljeni rezultati "Programa jačanja obitelji"

U Gradskoj vijećnici grada Valpova, zanimljivo je bilo poslušati vrijedne projekte koje su stručnjaci SOS Dječjeg sela Ladimirevci provodili u ovoj godini kroz projekt "Program jačanja obitelji".

Saznajte više

Objavljeno:
ponedjeljak, 17.12.2018.

SOS kuća Mak primila uvažene goste iz Croatia Airlinesa

U ovo predblagdansko vrijeme SOS Dječje selo Lekenik ugostilo je čelne ljude nacionalnog avioprijevoznika Croatia Airlinesa. Ovi ljudi velikog srca u Lekenik su stigli punih ruku, noseći hvalevrijednu donaciju bijele tehnike.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 14.12.2018.

Lekenik 'odjenuo' Božićno ruho

Tradicionalna Božićna priredba u SOS Dječjem selu Lekenik i ove je godine razveselila okupljene prijatelje, partnere i suradnike. Uz red violine, recitacije, dramskog nastupa i pjesme večer je protekla u pravom slavljeničkom raspoloženju.

Saznajte više