Objavljeno: petak, 04.12.2009.

Regionalna konferencija 8. SEE Human Resources Management

Regionalna konferencija 8. SEE Human Resources Management Arena 2009 (Konferencija o upravljanju u ljudskim resursima) održala se u Zagrebu, 20. i 21. 10.2009. u hotelu Westin u organizaciji Infoarena Grupe i pod stručnom pokroviteljstvom tvrtke Selectio d.o.o.

Na prestižnoj regionalnoj konferenciji, jedinstvenoj za ovaj dio Europe, izlagao je i naš manager za ljudske resurse, Hrvoje Makvić, na temu: “Društvena odgovornost kao dio poslovne i HR strategije“ gdje je uz prikaz teoretske osnove društvene odgovornosti, prikazao rad i sustav SOS-organizacije globalno kao i SOS-Dječjeg sela Hrvatska.

Zadovoljni smo što je SOS-Dječje selo Hrvatska prepoznata i priznata od strane HR stručnjaka kao organizacija koja ravnopravno može dijeliti iskustva, ideje i organizacijske modele sa poslovnim sektorom u razvoju stručnog područja ljudskih resursa u RH. 
 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više