Objavljeno: petak, 04.12.2009.

Regionalna konferencija 8. SEE Human Resources Management

Regionalna konferencija 8. SEE Human Resources Management Arena 2009 (Konferencija o upravljanju u ljudskim resursima) održala se u Zagrebu, 20. i 21. 10.2009. u hotelu Westin u organizaciji Infoarena Grupe i pod stručnom pokroviteljstvom tvrtke Selectio d.o.o.

Na prestižnoj regionalnoj konferenciji, jedinstvenoj za ovaj dio Europe, izlagao je i naš manager za ljudske resurse, Hrvoje Makvić, na temu: “Društvena odgovornost kao dio poslovne i HR strategije“ gdje je uz prikaz teoretske osnove društvene odgovornosti, prikazao rad i sustav SOS-organizacije globalno kao i SOS-Dječjeg sela Hrvatska.

Zadovoljni smo što je SOS-Dječje selo Hrvatska prepoznata i priznata od strane HR stručnjaka kao organizacija koja ravnopravno može dijeliti iskustva, ideje i organizacijske modele sa poslovnim sektorom u razvoju stručnog područja ljudskih resursa u RH. 
 

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.04.2018.

C&A Foundation podržao rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska

C&A Foundation naš je novi partner. Velikodušnom donacijom dali su podršku radu Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.04.2018.

Ove subote svi trk na plivačko natjecanje 'Medek'

Osim podrške mladim plivačima na prvom plivačkom natjecanju PK Medveščak za početnike, 'Medek', moći ćete podržati i rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.04.2018.

Drage gošće iz Njemačke pristigle u Lekenik

SOS Dječje selo Lekenik ugostilo je šest kolegica iz Njemačke, SOS-Kinderdorf e.V. Deutschland sa sjedištem u Münchenu.

Saznajte više