Objavljeno: petak, 04.12.2009.

Regionalna konferencija 8. SEE Human Resources Management

Regionalna konferencija 8. SEE Human Resources Management Arena 2009 (Konferencija o upravljanju u ljudskim resursima) održala se u Zagrebu, 20. i 21. 10.2009. u hotelu Westin u organizaciji Infoarena Grupe i pod stručnom pokroviteljstvom tvrtke Selectio d.o.o.

Na prestižnoj regionalnoj konferenciji, jedinstvenoj za ovaj dio Europe, izlagao je i naš manager za ljudske resurse, Hrvoje Makvić, na temu: “Društvena odgovornost kao dio poslovne i HR strategije“ gdje je uz prikaz teoretske osnove društvene odgovornosti, prikazao rad i sustav SOS-organizacije globalno kao i SOS-Dječjeg sela Hrvatska.

Zadovoljni smo što je SOS-Dječje selo Hrvatska prepoznata i priznata od strane HR stručnjaka kao organizacija koja ravnopravno može dijeliti iskustva, ideje i organizacijske modele sa poslovnim sektorom u razvoju stručnog područja ljudskih resursa u RH. 
 

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 26.02.2020.

Dječji maskenbal u šarenom Lekeniku

Na pokladni utorak u SOS Dječjem selu Lekenik zavladalo je totalno ludilo pod maskama!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 25.02.2020.

Danas slavimo rođendan naše Udruge

Prije točno 28 godina osnovana je Udruga SOS Dječje selo Hrvatska i od tada svakodnevno radimo s misijom stvaranja obitelji za djecu bez roditeljske skrbi.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više