Objavljeno: petak, 04.12.2009.

Regionalna konferencija 8. SEE Human Resources Management

Regionalna konferencija 8. SEE Human Resources Management Arena 2009 (Konferencija o upravljanju u ljudskim resursima) održala se u Zagrebu, 20. i 21. 10.2009. u hotelu Westin u organizaciji Infoarena Grupe i pod stručnom pokroviteljstvom tvrtke Selectio d.o.o.

Na prestižnoj regionalnoj konferenciji, jedinstvenoj za ovaj dio Europe, izlagao je i naš manager za ljudske resurse, Hrvoje Makvić, na temu: “Društvena odgovornost kao dio poslovne i HR strategije“ gdje je uz prikaz teoretske osnove društvene odgovornosti, prikazao rad i sustav SOS-organizacije globalno kao i SOS-Dječjeg sela Hrvatska.

Zadovoljni smo što je SOS-Dječje selo Hrvatska prepoznata i priznata od strane HR stručnjaka kao organizacija koja ravnopravno može dijeliti iskustva, ideje i organizacijske modele sa poslovnim sektorom u razvoju stručnog područja ljudskih resursa u RH. 
 

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više