Objavljeno: petak, 04.12.2009.

Regionalna konferencija 8. SEE Human Resources Management

Regionalna konferencija 8. SEE Human Resources Management Arena 2009 (Konferencija o upravljanju u ljudskim resursima) održala se u Zagrebu, 20. i 21. 10.2009. u hotelu Westin u organizaciji Infoarena Grupe i pod stručnom pokroviteljstvom tvrtke Selectio d.o.o.

Na prestižnoj regionalnoj konferenciji, jedinstvenoj za ovaj dio Europe, izlagao je i naš manager za ljudske resurse, Hrvoje Makvić, na temu: “Društvena odgovornost kao dio poslovne i HR strategije“ gdje je uz prikaz teoretske osnove društvene odgovornosti, prikazao rad i sustav SOS-organizacije globalno kao i SOS-Dječjeg sela Hrvatska.

Zadovoljni smo što je SOS-Dječje selo Hrvatska prepoznata i priznata od strane HR stručnjaka kao organizacija koja ravnopravno može dijeliti iskustva, ideje i organizacijske modele sa poslovnim sektorom u razvoju stručnog područja ljudskih resursa u RH. 
 

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više