Objavljeno: ponedjeljak, 19.11.2018.

Projekt stručne pomoći logopeda kao primjer dobre prakse

Na poziv 'Rotary Districta 1913 Croatia' direktor SOS Dječjeg sela Ladimirevci, Zoran Relić i logopedinja Anja Kantor sudjelovali su na Distriktnom seminaru o Rotary Zakladi u Varaždinu.

Poziv je uslijedio kako bi članovi Rotary klubova mogli čuti dobru praksu u korištenju global granta koji je uspio dobiti Rotrary klub Zagreb Dora za projekt stručne pomoći logopeda u SOS Dječjem selu Ladimirevci pod nazivom "Bolje čitam, bolje pišem i još bolje govorim".

Logopedinja Anja Kantor upoznala je sudionike seminara s provedenim aktivnostima projekta i postignutim rezultatima, a direktor SOS Dječjeg sela Ladimirevci, Zoran Relić je pored zahvale Rotary Districtu 1913 Croatia i posebno Rotary klubu Zagreb Dora, sudionicima seminara prikazao i održivost projekta po njegovom završetku u ožujku 2019. godine.

Iznimno je zadovoljstvo i sreća imati podršku u ovako velikom i važnom projektu stručne pomoći logopeda, koja je od iznimne važnosti za djecu u našoj skrbi. 

 

 

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.12.2018.

Zvjezdani Advent u Zagrebu

Po čemu je tako poseban zagrebački Advent, provjerilo je 18 djece iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 12.12.2018.

Grad Valpovo i SOS Dječje selo Ladimirevci zajedno za bolju budućnost djece

Zoran Relić, direktor SOS Dječeg sela Ladimirevci i gradonačelnik Grada Valpova, Matko Šutalo, potpisali su ugovor o sufinanciranju rada logopeda.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 10.12.2018.

Božićna priča doputovala do Lekenika

U SOS Dječjem selu Lekenik Božić je zakucao na vrata kroz nježan i topao mjuzikl za djecu. Zahvaljujući glumcima iz Scene Gorica mališani su ponedjeljak ujutro 'začinili' predivnom predstavom.

Saznajte više