Objavljeno: ponedjeljak, 19.11.2018.

Projekt stručne pomoći logopeda kao primjer dobre prakse

Na poziv 'Rotary Districta 1913 Croatia' direktor SOS Dječjeg sela Ladimirevci, Zoran Relić i logopedinja Anja Kantor sudjelovali su na Distriktnom seminaru o Rotary Zakladi u Varaždinu.

Poziv je uslijedio kako bi članovi Rotary klubova mogli čuti dobru praksu u korištenju global granta koji je uspio dobiti Rotary klub Zagreb Dora za projekt stručne pomoći logopeda u SOS Dječjem selu Ladimirevci pod nazivom "Bolje čitam, bolje pišem i još bolje govorim".

Logopedinja Anja Kantor upoznala je sudionike seminara s provedenim aktivnostima projekta i postignutim rezultatima, a direktor SOS Dječjeg sela Ladimirevci, Zoran Relić je pored zahvale Rotary Districtu 1913 Croatia i posebno Rotary klubu Zagreb Dora, sudionicima seminara prikazao i održivost projekta po njegovom završetku u ožujku 2019. godine.

Iznimno je zadovoljstvo i sreća imati podršku u ovako velikom i važnom projektu stručne pomoći logopeda, koja je od iznimne važnosti za djecu u našoj skrbi. 

 

 

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 23.05.2019.

Uz Oriflame učimo brinuti o prirodi!

Posebno nam je drago kad imamo priliku surađivati s tvrtkama koje, uz svoje uspješno poslovanje, misiju temelje na brizi o prirodi i okolišu, jer i to su vrijednosti koje pokušavamo usaditi djeci u SOS Dječjim selima.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 20.05.2019.

Sport, zabava i fina hrana na Kozjaku

Veliko srce i dobra volja naših prijatelja iz Športsko rekreacijskog društva Kozjak učinili su ovaj dan posebnim djeci iz SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 16.05.2019.

Planinarenje, učenje i uživanje na 569 metara

Niti loše vrijeme ne može pokvariti atmosferu kada djeca i djelatnici SOS Dječjeg sela Ladimirevci planinare. Kao i svaki do sad, još jedan vrh osvojen je uz pjesmu i smijeh.

Saznajte više