Objavljeno: ponedjeljak, 19.11.2018.

Projekt stručne pomoći logopeda kao primjer dobre prakse

Na poziv 'Rotary Districta 1913 Croatia' direktor SOS Dječjeg sela Ladimirevci, Zoran Relić i logopedinja Anja Kantor sudjelovali su na Distriktnom seminaru o Rotary Zakladi u Varaždinu.

Poziv je uslijedio kako bi članovi Rotary klubova mogli čuti dobru praksu u korištenju global granta koji je uspio dobiti Rotary klub Zagreb Dora za projekt stručne pomoći logopeda u SOS Dječjem selu Ladimirevci pod nazivom "Bolje čitam, bolje pišem i još bolje govorim".

Logopedinja Anja Kantor upoznala je sudionike seminara s provedenim aktivnostima projekta i postignutim rezultatima, a direktor SOS Dječjeg sela Ladimirevci, Zoran Relić je pored zahvale Rotary Districtu 1913 Croatia i posebno Rotary klubu Zagreb Dora, sudionicima seminara prikazao i održivost projekta po njegovom završetku u ožujku 2019. godine.

Iznimno je zadovoljstvo i sreća imati podršku u ovako velikom i važnom projektu stručne pomoći logopeda, koja je od iznimne važnosti za djecu u našoj skrbi. 

 

 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više