Objavljeno: ponedjeljak, 19.11.2018.

Projekt stručne pomoći logopeda kao primjer dobre prakse

Na poziv 'Rotary Districta 1913 Croatia' direktor SOS Dječjeg sela Ladimirevci, Zoran Relić i logopedinja Anja Kantor sudjelovali su na Distriktnom seminaru o Rotary Zakladi u Varaždinu.

Poziv je uslijedio kako bi članovi Rotary klubova mogli čuti dobru praksu u korištenju global granta koji je uspio dobiti Rotary klub Zagreb Dora za projekt stručne pomoći logopeda u SOS Dječjem selu Ladimirevci pod nazivom "Bolje čitam, bolje pišem i još bolje govorim".

Logopedinja Anja Kantor upoznala je sudionike seminara s provedenim aktivnostima projekta i postignutim rezultatima, a direktor SOS Dječjeg sela Ladimirevci, Zoran Relić je pored zahvale Rotary Districtu 1913 Croatia i posebno Rotary klubu Zagreb Dora, sudionicima seminara prikazao i održivost projekta po njegovom završetku u ožujku 2019. godine.

Iznimno je zadovoljstvo i sreća imati podršku u ovako velikom i važnom projektu stručne pomoći logopeda, koja je od iznimne važnosti za djecu u našoj skrbi. 

 

 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više