Objavljeno: ponedjeljak, 19.11.2018.

Projekt stručne pomoći logopeda kao primjer dobre prakse

Na poziv 'Rotary Districta 1913 Croatia' direktor SOS Dječjeg sela Ladimirevci, Zoran Relić i logopedinja Anja Kantor sudjelovali su na Distriktnom seminaru o Rotary Zakladi u Varaždinu.

Poziv je uslijedio kako bi članovi Rotary klubova mogli čuti dobru praksu u korištenju global granta koji je uspio dobiti Rotrary klub Zagreb Dora za projekt stručne pomoći logopeda u SOS Dječjem selu Ladimirevci pod nazivom "Bolje čitam, bolje pišem i još bolje govorim".

Logopedinja Anja Kantor upoznala je sudionike seminara s provedenim aktivnostima projekta i postignutim rezultatima, a direktor SOS Dječjeg sela Ladimirevci, Zoran Relić je pored zahvale Rotary Districtu 1913 Croatia i posebno Rotary klubu Zagreb Dora, sudionicima seminara prikazao i održivost projekta po njegovom završetku u ožujku 2019. godine.

Iznimno je zadovoljstvo i sreća imati podršku u ovako velikom i važnom projektu stručne pomoći logopeda, koja je od iznimne važnosti za djecu u našoj skrbi. 

 

 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 17.12.2018.

Predstavljeni rezultati "Programa jačanja obitelji"

U Gradskoj vijećnici grada Valpova, zanimljivo je bilo poslušati vrijedne projekte koje su stručnjaci SOS Dječjeg sela Ladimirevci provodili u ovoj godini kroz projekt "Program jačanja obitelji".

Saznajte više

Objavljeno:
ponedjeljak, 17.12.2018.

SOS kuća Mak primila uvažene goste iz Croatia Airlinesa

U ovo predblagdansko vrijeme SOS Dječje selo Lekenik ugostilo je čelne ljude nacionalnog avioprijevoznika Croatia Airlinesa. Ovi ljudi velikog srca u Lekenik su stigli punih ruku, noseći hvalevrijednu donaciju bijele tehnike.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 14.12.2018.

Lekenik 'odjenuo' Božićno ruho

Tradicionalna Božićna priredba u SOS Dječjem selu Lekenik i ove je godine razveselila okupljene prijatelje, partnere i suradnike. Uz red violine, recitacije, dramskog nastupa i pjesme večer je protekla u pravom slavljeničkom raspoloženju.

Saznajte više