Objavljeno: utorak, 27.11.2018.

Sudjelujte u sretnom odrastanju

SOS predstavnici vrijedno i marljivo predstavljaju našu udrugu diljem Hrvatske.

Biti SOS predstavnik znači svaki dan upoznavati nove ljude, stvarati nove priče i razmijenjivati iskustva. Ovih dana predstavnike možete sresti u Zagrebu, Dugom Selu, Splitu, Sinju, Rijeci, Pazinu, Bjelovaru, Virovitici i Đurđevcu.

Zastanite, učinite dobro djelo i učlanite se u Klub prijatelja!


A maštate li vi o poslu s naglaskom na komunikaciju s ljudima, volite li se kretati u dinamičnom okruženju i pri tome znati da pomažete djeci u odrastanju, prijavite se za posao SOS predstavnika. Klikom na poveznicu doznajte sve detalje  http://predstavnik.sos-dsh.hr/ i postanite dio tima SOS Dječjeg sela Hrvatska.

 

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 23.05.2019.

Uz Oriflame učimo brinuti o prirodi!

Posebno nam je drago kad imamo priliku surađivati s tvrtkama koje, uz svoje uspješno poslovanje, misiju temelje na brizi o prirodi i okolišu, jer i to su vrijednosti koje pokušavamo usaditi djeci u SOS Dječjim selima.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 20.05.2019.

Sport, zabava i fina hrana na Kozjaku

Veliko srce i dobra volja naših prijatelja iz Športsko rekreacijskog društva Kozjak učinili su ovaj dan posebnim djeci iz SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 16.05.2019.

Planinarenje, učenje i uživanje na 569 metara

Niti loše vrijeme ne može pokvariti atmosferu kada djeca i djelatnici SOS Dječjeg sela Ladimirevci planinare. Kao i svaki do sad, još jedan vrh osvojen je uz pjesmu i smijeh.

Saznajte više