Objavljeno: utorak, 27.11.2018.

Sudjelujte u sretnom odrastanju

SOS predstavnici vrijedno i marljivo predstavljaju našu udrugu diljem Hrvatske.

Biti SOS predstavnik znači svaki dan upoznavati nove ljude, stvarati nove priče i razmijenjivati iskustva. Ovih dana predstavnike možete sresti u Zagrebu, Dugom Selu, Splitu, Sinju, Rijeci, Pazinu, Bjelovaru, Virovitici i Đurđevcu.

Zastanite, učinite dobro djelo i učlanite se u Klub prijatelja!


A maštate li vi o poslu s naglaskom na komunikaciju s ljudima, volite li se kretati u dinamičnom okruženju i pri tome znati da pomažete djeci u odrastanju, prijavite se za posao SOS predstavnika. Klikom na poveznicu doznajte sve detalje  http://predstavnik.sos-dsh.hr/ i postanite dio tima SOS Dječjeg sela Hrvatska.

 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 17.12.2018.

Predstavljeni rezultati "Programa jačanja obitelji"

U Gradskoj vijećnici grada Valpova, zanimljivo je bilo poslušati vrijedne projekte koje su stručnjaci SOS Dječjeg sela Ladimirevci provodili u ovoj godini kroz projekt "Program jačanja obitelji".

Saznajte više

Objavljeno:
ponedjeljak, 17.12.2018.

SOS kuća Mak primila uvažene goste iz Croatia Airlinesa

U ovo predblagdansko vrijeme SOS Dječje selo Lekenik ugostilo je čelne ljude nacionalnog avioprijevoznika Croatia Airlinesa. Ovi ljudi velikog srca u Lekenik su stigli punih ruku, noseći hvalevrijednu donaciju bijele tehnike.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 14.12.2018.

Lekenik 'odjenuo' Božićno ruho

Tradicionalna Božićna priredba u SOS Dječjem selu Lekenik i ove je godine razveselila okupljene prijatelje, partnere i suradnike. Uz red violine, recitacije, dramskog nastupa i pjesme večer je protekla u pravom slavljeničkom raspoloženju.

Saznajte više