Objavljeno: utorak, 27.11.2018.

Prvi darovi nagovijestili blagdane u Ladimirevcima

Ruku punih poklona naši dragi prijatelji iz Lions kluba Donji Miholjac stigli su u SOS Dječje selo Ladimirevce. Razveselili su najmlađe, ali i one koji o njima brinu.

Možete zamisliti sreću na licima djece kada su primili poklon baš kakav su si poželjeli. Upravo takvu reakciju su izazvali gosti iz Lions kluba Donji Miholjac kada su stigli, u već tradiocionalnu posjetu SOS Dječjem selu Ladimirevci.

No, ni odrasli nisu ostali praznih ruku. Tako su  SOS obitelji darivali i košarama sezonskog voća i grickalica. Na taj su način otvorili sezonu blagdanskog darivanja i nastavili humanitarno djelovanje svoje organizacije, pod nazivom 'Mali dar za veliki osmijeh', u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više