Objavljeno: ponedjeljak, 10.12.2018.

Božićna priča doputovala do Lekenika

U SOS Dječjem selu Lekenik Božić je zakucao na vrata kroz nježan i topao mjuzikl za djecu. Zahvaljujući glumcima iz Scene Gorica mališani su ponedjeljak ujutro 'začinili' predivnom predstavom.

U SOS Društvenom centru Hermann Gmeiner okupio se veliki broj mališana koji su s uzbuđenjem dočekali drage goste iz Pučkog otvorenog učilišta 'Gorica'.

Glumci Zrinka Kušević i Igor Baksa na bajkoviti način ispričali su priču o zajedništvu. Uz raskošnu jelku lijepe su lutke 'oživjele', te mališane povele na put sa Zimom koja nikako da stigne u grad. Uz pomoć glavnih junaka – Anike i psića Bubija – Zima je na koncu stigla u Veselu ulicu, park i cijeli grad.

Na samom kraju priče veseloj se družini na pozornici pridužio, glavomi bradom., Djed Božičnjak! Oduševljene uzvike mališana nemoguće je opisati riječima.

Ova maštovita, dječja predstava 'Božićna priča' oduševila je svakog prisutnog mališana, a mi se iskreno nadamo da će nam naši dragi gosti uskoro ponovno doći i razveseliti nam dan.

 

 

Novosti

Objavljeno:
petak, 29.11.2019.

Zdravi i snažni, nastavljamo dalje

Projektom koji provodimo u partnerstvu s tvrtkom Johnson & Johnson radimo na usvajanju novih znanja o prevenciji zlostavljanja i agresivnog ponašanja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 27.11.2019.

Izlet u prirodi

Djeca iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci ovog su vikenda, zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija planinarila Dilj gorom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 25.11.2019.

SOS predstavnici na osam lokacija

Oni će vam objasniti zašto vas djeca bez odgovarajuće roditeljske skrbi trebaju te kako im možete pomoći putem Kluba prijatelja SOS Dječjeg sela Hrvatska!

Saznajte više