Objavljeno: ponedjeljak, 10.12.2018.

Božićna priča doputovala do Lekenika

U SOS Dječjem selu Lekenik Božić je zakucao na vrata kroz nježan i topao mjuzikl za djecu. Zahvaljujući glumcima iz Scene Gorica mališani su ponedjeljak ujutro 'začinili' predivnom predstavom.

U SOS Društvenom centru Hermann Gmeiner okupio se veliki broj mališana koji su s uzbuđenjem dočekali drage goste iz Pučkog otvorenog učilišta 'Gorica'.

Glumci Zrinka Kušević i Igor Baksa na bajkoviti način ispričali su priču o zajedništvu. Uz raskošnu jelku lijepe su lutke 'oživjele', te mališane povele na put sa Zimom koja nikako da stigne u grad. Uz pomoć glavnih junaka – Anike i psića Bubija – Zima je na koncu stigla u Veselu ulicu, park i cijeli grad.

Na samom kraju priče veseloj se družini na pozornici pridužio, glavomi bradom., Djed Božičnjak! Oduševljene uzvike mališana nemoguće je opisati riječima.

Ova maštovita, dječja predstava 'Božićna priča' oduševila je svakog prisutnog mališana, a mi se iskreno nadamo da će nam naši dragi gosti uskoro ponovno doći i razveseliti nam dan.

 

 

Novosti

Objavljeno:
utorak, 18.06.2019.

Uz Bana Jelačića i poštara Klempaja zabavljamo se i učimo

Dvanaestu godinu za redom u Lekeniku je održana pučka kulturna manifestacija Dani Bana Jelačića i poštara Klempaja, prema scenariju i režiji Rusmira Agačevića, književnika i voditelja Malog kazališta bajki SOS Dječjeg sela Lekenik.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 17.06.2019.

Vesela zabava u pauzi od maštanja

Nisu samo školarci imali prigodan program za kraj školske godine. Veselo se taj dan obilježio i vrtićkim skupinama, dvanaestom po redu radionicom koju provodimo u suradnji s Dječjim vrtićem Lekenik.

Saznajte više

Objavljeno:
srijeda, 12.06.2019.

Donacija OVB Charity Hrvatska za uslugu logopeda i defektologa

Zahvaljujući donaciji od 10.000 eura OVB Charity Hrvatska usluge logopeda i defektologa bit će dostupna djeci SOS Dječjeg sela Lekenik i djeci na području Lekenika i Gline.

Saznajte više