Objavljeno: ponedjeljak, 10.12.2018.

Božićna priča doputovala do Lekenika

U SOS Dječjem selu Lekenik Božić je zakucao na vrata kroz nježan i topao mjuzikl za djecu. Zahvaljujući glumcima iz Scene Gorica mališani su ponedjeljak ujutro 'začinili' predivnom predstavom.

U SOS Društvenom centru Hermann Gmeiner okupio se veliki broj mališana koji su s uzbuđenjem dočekali drage goste iz Pučkog otvorenog učilišta 'Gorica'.

Glumci Zrinka Kušević i Igor Baksa na bajkoviti način ispričali su priču o zajedništvu. Uz raskošnu jelku lijepe su lutke 'oživjele', te mališane povele na put sa Zimom koja nikako da stigne u grad. Uz pomoć glavnih junaka – Anike i psića Bubija – Zima je na koncu stigla u Veselu ulicu, park i cijeli grad.

Na samom kraju priče veseloj se družini na pozornici pridužio, glavomi bradom., Djed Božičnjak! Oduševljene uzvike mališana nemoguće je opisati riječima.

Ova maštovita, dječja predstava 'Božićna priča' oduševila je svakog prisutnog mališana, a mi se iskreno nadamo da će nam naši dragi gosti uskoro ponovno doći i razveseliti nam dan.

 

 

Objavljeno:
petak, 11.01.2019.

Konzum 'zamotao ljubav' u obliku donacije za djecu u SOS Dječjem selu

Uoči božićnih i novogodišnjih blagdana ljudi velikog srca iz trgovačkog lanca Konzum, pokrenulo je akciju koja je ostavarila odlične rezultate. Tako je SOS Dječjem selu Hrvatska uručena donacija u iznosu od 200.000 kuna.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 10.01.2019.

Saznajte više

Objavljeno:
srijeda, 02.01.2019.

Opereta za sretno djetinjstvo

Iznimno smo sretni kad uspješne hrvatske tvrtke prepoznaju važnost sretnog i bezbrižnog odrastanja, kao i ljepotu pomaganja.

Saznajte više