Objavljeno: ponedjeljak, 10.12.2018.

Božićna priča doputovala do Lekenika

U SOS Dječjem selu Lekenik Božić je zakucao na vrata kroz nježan i topao mjuzikl za djecu. Zahvaljujući glumcima iz Scene Gorica mališani su ponedjeljak ujutro 'začinili' predivnom predstavom.

U SOS Društvenom centru Hermann Gmeiner okupio se veliki broj mališana koji su s uzbuđenjem dočekali drage goste iz Pučkog otvorenog učilišta 'Gorica'.

Glumci Zrinka Kušević i Igor Baksa na bajkoviti način ispričali su priču o zajedništvu. Uz raskošnu jelku lijepe su lutke 'oživjele', te mališane povele na put sa Zimom koja nikako da stigne u grad. Uz pomoć glavnih junaka – Anike i psića Bubija – Zima je na koncu stigla u Veselu ulicu, park i cijeli grad.

Na samom kraju priče veseloj se družini na pozornici pridužio, glavomi bradom., Djed Božičnjak! Oduševljene uzvike mališana nemoguće je opisati riječima.

Ova maštovita, dječja predstava 'Božićna priča' oduševila je svakog prisutnog mališana, a mi se iskreno nadamo da će nam naši dragi gosti uskoro ponovno doći i razveseliti nam dan.

 

 

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 17.09.2020.

Naša Kika kao kuma izložbe

Čini se da ovih dana nema osobe koja ne bi željela, barem nakratko, biti u društvu naše Kristine Ivanuš. Mlada, uspješna, dobitnica Hermann Gmeiner nagrade ovoga puta uljepšala je otvaranje pokretne izložbe 'Blago Jadranskog podmorja'.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 08.09.2020.

Uz čvrsti zagrljaj SOS mame hrabro u avanturu života

Kako to već biva s početkom rujna dolaze nam novi počeci. Tako se ove godine od SOS Dječjeg sela Lekenik oprostilo sedam osmaša.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 04.09.2020.

Doviđenja ljeto, dobrodošla nam jesen

Unatoč izazovnom početku odgojno-obrazovne godine naši veseli Ladimirevčni oprostili su se od ljeta i s osmijehom pozdravili početak jeseni.

Saznajte više